Мъжете и бракът

• 49 145
  • 1 609
  •   1
Отговори
# 1 035
Лъвица, не знам на колко си и за какъв възрастов диапазон говориш, но според мен от около 30те жените влизат в една прекрасна възраст, в която и бащите, и синовете може да са ти еднакво привлекателни 😄

За протокола, от личните ми познати, най-привлекателният мъж, който съм срещала, беше 18 години по-възрастен от мен. Признавам си, че не му личаха. Ако не беше женен и със семейство хич нямаше и да се замисля 😄

# 1 036
  • София
На 33... все още твърдо ме привличат набори. Може би съм изключение, не знам... свалят ме и мъже на около 40+, тренирани, запазени... ама не е същото. На повече вече съвсем не мога да ги погледна. Ако не си изглеждат на годините, не мисля, че се брои, ама досега винаги ги усещам Satisfied С когото съм се харесвала, стигало ли се да си казваме годините, все набори са се оказвали, не знам как, ама винаги така става (че повечето и с няколко месеца съм ги водила, щото съм в началото на годината). Единствените "бащи", които са ми допадали, са били пак набори, с малки деца, които могат да са и мои деца на тези години... очевидно, синовете им няма как да харесам в такава конфигурация Joy

# 1 037
Е аз съм явно по-гъвкава в това отношение тогава 😅😂

# 1 038
Моят свекър е 18 години по-голям от мен и няма начин да харесам някой от приятелите му. Това си е огромна разлика.

# 1 039
Ако не му личат годините, може и да се загледам в някой "чичко" или ако е много много готин. Примерно, и Скалата ми е "чичко" ама си го гледам с кеф и не бих го върнала Joy

# 1 040
  • SF
Възрастта си е фактор, въпреки че при флирт с неподходящ на възраст обект, сладурското клише, че възрастта е само цифра, се смята за остроумно.
Аз харесвам съвременни, модерни хора, хора със самочувствие, активни, готови за път, парти ориентирани и т.н.  Няма как в ежедневието си да меля брашно с хора, които са решили, че вече са  пораснали и този пренапънат живот вече им е омръзнал и ги дразни. Мога да общувам с всеки, но не и да живея удовлетворено с всеки.

# 1 041
Годините винаги личат. (колкото и да си вярваме, че не е така Simple Smile

# 1 042
Тя възрастта може и да личи, но има млади мъже без никакъв стимул и хъс за живота, льольовци с една дума. А има хора над 45, които водят активен социален живот и не се спират.Така ,че си е до човек

# 1 043
Да, и на 80 може да има социален живот, не споря Simple Smile

# 1 044
  • SF
Да, така е.
Но забавленията, ваканциите на различните поколения са различни, както и ресурсите, с които могат да си ги позволят.

# 1 045
  • София
Годините най вече си личат в мисленето. Човек, който вече е минал етапа, на който се намираш ти. Не е същото като да преживеете заедно порастването си, дори когато има проблеми. И за двамата да е първи брак, наместване на подробностите на семейството за пръв път, преживяване на първата бременност и имане за пръв път на дете заедно и всички такива житейски подробности. За този, който вече го е минал е претоплена манджа, той вече има своите спомени за момента с друг човек с другите си деца и в главата му вече пътеките са начертани, изводите са направени. Затова не съм много привърженик на голямата разлика, колкото и за млади момичета да е приемливо. Но до един момент.

# 1 046
  • Най-красивата страна
За сериозна връзка и за семейство винаги ще предпочета по-възрастен от мен мъж-например с 2-3-5 г.
Искам да е по-зрял и по-отговорен.Младите не мога да ги възприема като по-сериозни.
Защото семейството не е само забавления.
А и мисля,че мъжете също предпочитат по-млади жени,ако съм с 10г.по-голяма ще си личи...и е нормално в един момент той да почне да се оглежда за по-младо гадже.

# 1 047
  • SF
Гаранция няма. Може да си на 40, а той на 50 и пак да се огледа в някоя на 35.
А пък да не казвам, че може да се увърти и около някоя на 52. Simple Smile
На 18 и 20 тези две години може и да играят роля в полза на по-опитния (завършил е гимназия, а другият още учи и търси костюм за бала), но на по-зряла възраст вече има значение и средата, и прфесията, и здраве, радости, късмет и щастие, книгите, които е прочел, дипломите, които (не е) взел, а не просто опитност, дължаща се на това, че е роден с 2-3-4 години по-рано.
На 30 някои са успели да станат родители на 2 деца, да се разведат, да се оженят пак и да чакат трето, да изплащат ипотека, а други още пият по бира след работа с приятелчета и си казват "има време!"
И нито единият модел е печеливш или грешен, нито другият.

# 1 048
  • София
Ергените на моята възраст са тотално издухали гарнитурата, сори за монтьорския лаф. Може да се намери някой разведен, ама е трудно общо взето.За 40+ говоря.

# 1 049
Е то иначе нямаше да са ергени на 40+ Явно е, че нещо им има. Разведените и вече с деца, са по-добре. Най-малкото са имали сериозна връзка, деца, ангажименти, битовизми. А и някой ерген, може да си фантазира и дете да му раждаш...

Общи условия

Активация на акаунт