Намери за няколко месеца човек със сходни виждания и се ожениха точно за няколко месеца. В момента са женени щастливо и с пет годишно момиченце.
Аз като всяка жена съм искала винаги брак и деца, но никога не съм "обсебвала" партньора си с идеята за това.
Подпитвала съм с течение на връзката като умело ми беше винаги отговаряно с "като му дойде времето" и като му дойде времето, новата след мен е женена за бившия за два месеца.
И е нормално да се "отровиш" ако след всичко това примерно не можеш да имаш деца.
Няма как да подскачаш от радост ако младостта ти е ограбена и само да слушаш как за всичко ти си си виновна.
Ето той си продължи живота веднага все едно нищо не е било като разби моят на парчета.
И тука разните му фантасмагории как нелицеприятни и с наднормено тегло срещали любовта на живота си ... тия глупости ги оставете за романтичните филми. Познавам много такива дето още се лутат (мои наборки) не можещи да срещнат човека за тях и задоволяващи се с това, което има просто защото не "пасват" на пазара.
Смятам, че носената на ръце жена е нацелила подхода към съответния мъж. Това е важното в една връзка със или без подпис.
би било странно..