Мъжете и бракът

• 48 406
  • 1 609
  •   1
Отговори
# 1 200
Е да, ама са руси и бозави тия северняците, хич не ги възприемам за хубави.
Аз уж се имам за средно висока, ама рядко виждам мъже по-ниски от мен. Пък може и да съм към ниските, знам ли Joy 162-3 см

# 1 201
  • SF
Зависи. За някой 1,90-2 метра, си ниска. За някой 175-178 см, си тамън.
Аз ако застана до тебе, заедно с няколко мои приятелки, сама ще се определиш за ниска. С шега ви споделям, но аз имам приятелки, които са ми казвали, да не слагам токчета, когато излизаме заедно, защото изведнъж от средна височина стават ниски. Simple Smile
Мъжете имат някакъв комплекс за височина. Много пъти се е случвало определено нисък мъж да твърди, че е например 1,75 м. И като се изправя от него, излиза, че аз съм поне 1,90. Което не е точно така Simple Smile Но мъжете си лъжат за метри, сантиметри... Няма проблем! Simple Smile

# 1 202
Е да, ама са руси и бозави тия северняците, хич не ги възприемам за хубави.
Аз уж се имам за средно висока, ама рядко виждам мъже по-ниски от мен. Пък може и да съм към ниските, знам ли Joy 162-3 см
Ммм, според мен средната височина за Бг е към 1,68 за жена. За мъж 1,75.

# 1 203
  • София
Не е вярно, че мъжете в България са ниски и дебели. Това е доста ограничено и мъжемразко виждане, извън обективни фактори.

Цитат
https://ourworldindata.org/human-height
The global mean height of adult men born in 1996 is 171 centimetres (cm),
shortest being men in Timor at 160 cm, and the tallest from the Netherlands at 182 cm.

Where are men much taller than women?

The following map shows the ratio of male-to-female average heights across the world. Globally, the ratio is 1.07, meaning that on average, men are about 7% taller than women.

Скрит текст:

T.e., българите са средно 178 см, на 2/3 след средата между средната стойност и максималната, т.е. в горната една шеста.
При разпределение тип камбана, каквото е ръста, това е топ 2% от населението на земята. Т.е., ние сме великани.
графика:

Виждаме и съотношението на височина мъже към жени, в българия жените (средно 165см) са с 8% по-ниски от мъжете, при средно 7%. Т.е. няма никакво основание точно българките да се оплакват от височнината на българските мъже.

Бтв, и за "сантиметри" сме в топ на света, но се уморих да вадя цитати и факти.
https://www.worlddata.info/average-penissize.php

# 1 204
И аз не съм забелязал ниски и дебели мъже да сме българите, масово сред приятели и познати между 175-185 височини, единици са извън тези. С много висока жена, над 1.85 не знам как бих се чувствал, най-високата с която съм бил е била горе долу колкото мен (1.80 съм), може би с няколко санта по-ниска, другите са ми били около 1.65-1.70. Имах едно много ниско гадже, не помня колко ама беше най-много 1.55. Ми не можах да свикна да се катери по мене, не беше и само тва, не ми допадаше на външен вид и я зарязах. Иначе са ми харесвали миньончета, ама не съм имал отношения с такава.
За германките, докато са момиченца до към 16-17 са много готини, руси, с нормлана фигура. После незнам с кви смески ги хранят, ама до към 20-22 стават както беше в онази приказка- разбираш, че си в Германия, когато кравите станат по-хубави от жените... Simple Smile Естествено има и изключения, но проблема със затлъстяването на запад е голям. Помня преди години на едно летище в западна Европа докато чаках прикачване, слезе един клас ученици, може би 17-18 годишни, основно момичета. Най-слабата и горе-долу ставаща беше леко пълна според нашите стандарти, другите бяха в тежкотоварна категория. Няколкото момчета бяха съвсем нормално изглеждащи тинейджъри, по нищо не се отличаваха от нашите. Така че е е нормално на запад нормално изглеждащи мъже да са с по-дебели жени, просто щото слаби няма за всички.

# 1 205
  • Наблизо
рф22,айде бе!Грозотии викаш.ама взимат защото не могат да се уредят с друго.
По нашите стандарти дебели все.
Добре,че не живея вече по ''нашите стандарти'' и мъжът ми е глупав западняк.
Много се е пропила чалгата в българския манталитет,нямало как хората да се харесват заради самите тях си,само защото не са могли да се уредят със слаба и красива.

# 1 206
  • Бургас
Това с напълняването си има обяснение, хормонално е, от храната  и винаги на жените повече влияе.В БГ просто много момичета и жени не ядат за да са слаби, а и при нас все още се намира истинска храна.

# 1 207
Стига, бе, холандките са по 180 - два метра жени!
Не говоря за придошлите.
Между другото и за германките е мит, много се гледат, имат традиция и навик да спортуват още от детска възраст и обръщат изключително внимание на качеството на храната.
И тук нямам предвид леките от Гдр по морето от преди 30 години.
Честно, не знам откъде ги вадите тия заключения😂

# 1 208
Тва са ми казвали за Германия, а и съм го виждал с очите си. Проблема е в храните, тъпкани с хормони, забелязва се и при нашите емигранти, макар и не толкова масово. Като добавим и генът на германките и англичанките (при французойките и скандинавките май не е така) предразполагащ към затлъстяване, става такава картината. Може и да има положително развитие в последните години, но си остава и другия факт- масово мои познати в чужбина се изпожениха за българки или други източно европейки, един не знам да се е оженил за западнячка, докато българките лесно се женят за западноевропеец.

# 1 209
  • Наблизо
но си остава и другия факт- масово мои познати в чужбина се изпожениха за българки или други източно европейки, един не знам да се е оженил за западнячка, докато българките лесно се женят за западноевропеец.
Това не е,защото са им грозни,а защото западнячките често не ги искат и рядко ще тръгнат да обгрижват както българите са свикнали.
Все пак и в България колко жени биха се омъжили за емигрант украинец (например),който не е лекар или ИТ,няма ни имот нито някаква по-стабилна работа?

# 1 210
  • София
но си остава и другия факт- масово мои познати в чужбина се изпожениха за българки или други източно европейки, един не знам да се е оженил за западнячка, докато българките лесно се женят за западноевропеец.
Това не е,защото са им грозни,а защото западнячките често не ги искат и рядко ще тръгнат да обгрижват както българите са свикнали.
Все пак и в България колко жени биха се омъжили за емигрант украинец (например),който не е лекар или ИТ,няма ни имот нито някаква по-стабилна работа?
Второто изречение е вярното.
Не че българките са чак толкова обгрижващи, а в чужда държава жените имигрантки се котират повече.
Също така, някоя засукана украинка не би имала проблем да се омъжи в България, дори и с дрехите на гърба си. Без да е лекар или ИТ. И без да е кой знае колко обгрижваща.

# 1 211
Абе и при нас започва да се вижда масовото затлъстяване. По площадките масово майките са с наднормено тегло, децата им също.. и това деца на 1-2-3 години.. ми те до тинейджъри ще развият диабет и други болести от това тъпкане с боклуци и захар.
Естествено, че жените емигранти лесно си намират чужденци за съпрузи. Повечето ми колежки от университета така и не се върнаха от бригадите. Едната разправяше, че като отишла в САЩ и изведнъж станала слаба и красива Joy

# 1 212
  • Наблизо
Говорех за мъжете,жените търсим много повече от външност.Искаме сигурност,спокойствие,общи интереси,пасващи си характери...Мъжете гледат много повече с интимните си части и търсят най-вече усещане за уют.Рационалността е много по-малко.От двата пола има и такива,които търсят ''тръпки' и там вече има немалко теми в СО,които свидетелстват как свършва това..но..
Иначе аз съм ''котирала се емигрантка'',имам обаче колеги българи които се запознаха тук и се ожениха.

# 1 213
  • София
Говорех за мъжете,жените търсим много повече от външност.Искаме сигурност,спокойствие,общи интереси,пасващи си характери...Мъжете гледат много повече с интимните си части и търсят най-вече усещане за уют.Рационалността е много по-малко.От двата пола има и такива,които търсят ''тръпки' и там вече има немалко теми в СО,които свидетелстват как свършва това..но..
Иначе аз съм ''котирала се емигрантка'',имам обаче колеги българи които се запознаха тук и се ожениха.
Това, че жените са по-възвишени и избират по-изтънчено и "не само външност" не се ли изчерпа вече като баналност.
Жените са по-емоционалните, а оттам и изборът им е по-често емоционален и по-малко рационален.

Абсолютно невярно е, че жените избират рационално. И то точно за най-емоционалния избор в живота.

Това, което е вярно е, че мъжете избират повече при брака, жените при секса. Според това кой колко избор има.
Разбира се, едните имат повечко избор при едното, другите при другото.

И разбира се, при секса и 2та пола се оставят повече на емоционалния избор, а при брака се стремят колкото могат към по-рационален.

# 1 214
  • France
Много обичам, когато мъже ми обясняват как мислят и реагират жените и когато хора, видели чужбината през крив макарон, ми говорят как живеят хората там. Освен да се попитам в кое кристално кълбо го виждате?

Общи условия

Активация на акаунт