За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 29 154
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Мнения: 34
Варя месо и без да искам вместо сол ,сложух захар😞може ли да го оправя някак?

# 76
  • Sofia
  • Мнения: 22 541
Варя месо и без да искам вместо сол ,сложух захар😞може ли да го оправя някак?
Едва ли е толкова захарта, ама смени му водата.

# 77
  • Мнения: 34
Варя месо и без да искам вместо сол ,сложух захар😞може ли да го оправя някак?
Едва ли е толкова захарта, ама смени му водата.

1ч.л😆ами то вече е готово,водата му е извряла 😆добавих и 1чзл сол сега

# 78
  • Мнения: 5 404
Само сварено е , нали имаш още да го готвиш- акцентирай на подправките.

# 79
  • Мнения: 12 127
Сложи повече сол. Аз така преди време сипах една супена лъжица захар в ориза за пълнените чушки, вместо в доматения сос. С повече сол го оправих, никой не разбра, че иначе нямаше да близнат.

# 80
  • София
  • Мнения: 4 948
Вчера правих Панакота, но захарта се оказала малко, какво мога да направя за да  е по сладка?

# 81
  • Мнения: 43 299
Сервирай със сладко.

# 82
  • Русе
  • Мнения: 6 119
Скрит текст:
Вчера правих Панакота, но захарта се оказала малко, какво мога да направя за да  е по сладка?

Честит празник на всички дами! Flowers RoseFlowers Rose

Със сладко.

# 83
  • Мнения: 605

Да помоля да ми помогнете с рецепта, как да приготвя калмари туби, за първи път купувам и нямам опит с тях.

# 84
  • Sofia
  • Мнения: 22 541
Да помоля да ми помогнете с рецепта, как да приготвя калмари туби, за първи път купувам и нямам опит с тях.
Можеш да ги готвиш в яхния или супа, паеля... у нас предимно панирани и пържени ги хапваме.
Важно е да не се пресготвят и виж тук - https://bg-mam.ma/p/1414994/44405397

# 85
  • Мнения: 9 443

Да помоля да ми помогнете с рецепта, как да приготвя калмари туби, за първи път купувам и нямам опит с тях.
И ние ги предпочитаме пържени на шайби, но и задушени с маслини и домати https://pep-4o.blogspot.com/search?q=%D0%9A%D0%B0%D0%BB%D0%BC%D0 … %80%D0%B8&m=1
Имат една тънка ципа, която трябва да махнеш  внимателно с остър нож, е една от рецептите ми има и снимка

# 86
  • Мнения: 796
Здравейте, момичета. Някоя бърза и проста рецепта  със свинска плешка да ми предложите?

# 87
  • In transit
  • Мнения: 14 163
Здравейте, момичета. Някоя бърза и проста рецепта  със свинска плешка да ми предложите?
Свински джолан с бира По тази рецепта става идеално месото, независимо дали е джолан, плешка или врат. Бърза не е, но много лесна и вкусна.

# 88
  • Бургас
  • Мнения: 1 719
Имам пилешко месо, лук, чесън, пресни чушки и брюкселско зеле. Ся, тва зеле за първи път го купувам. Дали от изброените съставки ще се получи чудна манджичка в йенската тенджера във фурната? Плюс подправки, разбира се! 🙂 Не ми се пържи пак пиле, че често вечеряме това.

# 89
  • Мнения: 24 494
Брюкселското зеле го харесвам запържено или запечено, да покафенеят крайчетата поне малко. Сварено ако е в съда с другите неща ми е  много никакво такова, бих сложила само останалите неща в йената, поне аз.

Общи условия

Активация на акаунт