Априлски бебчета 2022 - тема 6

• 47 246
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Лина, да не те притеснявам, но свържи се с АГ и си направи един бърз тест за ковид (на втори ден след симптоми май е най-добре). При ММ започна с гърлобол. После разви други симптоми, въпреки това тестът му беше отрицателен.

Аз имах 38,5 температура една вечер, на следващия ден по обяд започна влажна кашлица. Други симптоми нямах, но тестът ми беше положителен (ПСР и бърз от аптеката с много бледа черта).
Изкарах го леко, но АГ ми изписа антибиотик, защото ми каза, че ако кашлицата слезе надолу няма много опции с какво да ме лекуват в това положение. Не съм пила антибиотик от ... даже не помня откога, над 12 години със сигурност, но се доверих. Всичко беше наред.

Иначе може да попиташ можеш ли да вземеш следната хомеопатия: авирон рапид - пие се по схема, описана в листовката + за кашлицата коризалия (смучат се). И да - чайчета, много течности, за да изхвърляш секретите.

Кашлицата малко по-дълго ме държа, но всичко мина. И при теб всичко ще е наред Hug

Момичета, помагайте. Гърлото ме боли и имам влажна кашлица. В аптеката са дали на приятеля ми Стодал и тентум за смучене, но и на двете пише, че не се препоръчва по време на бременност и не знам какво да правя… моля кажете какво сте взимали вие за гърло и кашлица.

# 616
Да пиша и тук: вчера в 18:18 проплака нашият втори син - Йоан, роден 3980 гр, 53 см, напълно естествено без упойки, с 3 напъна и без никакви разкъсвания ❤ Веднага засука 😍
Честито Жирафче, да ти е жив и здрав Йоан Blue Heart Много да ви радва и бързо възстановяване на теб Hug Раждането направо ти е като по учебник, пожелавам си и аз такова Hands PrayДай Боже за всички и здрави бебчета на финал Hands Pray ♥️
Лина , авирон Рапид може да се пие от бременни, иначе много чайове с мед и лимон. Бързо оздравяване ти желая Hug

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 10:43 от Winter11

# 617
На мен пък само Стодал ми изписа лекаря,каза че е бил хомеопатичен и най-безвреден за бременни. Незнам колко ми помогна, защото кашлицата бая дълго си го имах. И една седмица бях и на антибиотик. Бързо оздравяване.. 😊Ако имаш възможност отиди един път да те преслушат, да не се задълбочи кашлицата.
Момичета, помагайте. Гърлото ме боли и имам влажна кашлица. В аптеката са дали на приятеля ми Стодал и тентум за смучене, но и на двете пише, че не се препоръчва по време на бременност и не знам какво да правя… моля кажете какво сте взимали вие за гърло и кашлица.

# 618
Карах ковид докато кърмих баткото - изписаха ми Авирон рапид и ГринТус сироп. Пиех мед и лимон 3 пъти на ден преди хранене, клеева тинктура пак преди хранене, много вода и чайчета, при температура - парацетамол взимах и за щастие минах с това само. Звънни на лекар да ти каже какво е най-добре. Иначе за болящо гърло аг са ми изписвали Хербитусин. На мен също нарязан джинджифил много ми помага - дъвча го колкото мога по-дълго.

Жирафче, колко хубава история! Да ти е жив и здрав юнакът. На теб бързо възстановяване и да се прибирате възможно най-бързо вкъщи! На мен също ми предстои второ естествено раждане. Първото мина с разкъсвания, епизиотомия, епидурална упойка и вливане на окситоцин. Стискай палци този път да е по-лесно 😁 а, и ако имаш някакви съвети, стреляй

# 619
Добро утро Simple Smile
Да ви кажа по цяла нощ сънувам бременни, че раждат 🤣. Уж съм спокойна, но явно мозъкът обработва емоции на подсъзнателно ниво.
Вече сутрин като проверя форума и чакам новина за ново родено бебче Simple Smile.

Жирафчечестито и тук. Направо звучи като мечта твоето раждане. На всички пожелавам така леко да мине.

Лина бързо оздравяване. Аз като бях болна бях със суха кашлица и инхалации с морска сол много ми помогнаха. Най-добре лекаря ти да каже какво можеш да пиеш.

Мерси, Мери и аз скрих групата във Фейсбук.
Махнах линка вече тук от първата страничка 🤗
Ако някоя мама от вече родилите иска да я впиша в първата страничка с бебчетата с имената нека да ми пише на лично 🤗🤗

# 620
Честито, Жирафче! Да ти е живо и много послушно малкото ангелче! И аз се надявам на такова раждане 😄

# 621
Намерих въпросната група за бебеносене и питах за раницата… явно не става за новородено. Обаче вече 6 та тема тук при нас няма някоя, която се е заяла за нещо или да има напрежение, а там още втория коментар беше на нож! 😂 Може би защото сме по-малко, но определено има огромна разлика и май единствената тема в която участвам активно, ще си остане тази❤

# 622
DareAngel и аз не участвам в други теми, само ако ме интересува нещо си чета или много рядко някъде да задам някакъв въпрос 😄 Бях чела тема за Секциото с любов и там мелето е яко 😂

# 623
Здравейте момичета   на 25.03 след изтичане на водите родих нашата дъщеря  Неда. 2.78кг, 49 см. Спешно секцио, терминът ми беше на 11.04.

# 624
Каква прекрасна дата си е избрала малката Неда, да ви е здрава и да й се радвате много. На теб бързо възстановяване Flowers Hibiscus

# 625
Честита дъщеричка, Недасон Gift Heart Да е жива и здрава и много да ви радва Grinning
Май започна бебевалежа и в тази темичка, ако искате за другата да измислим някакво заглавие Априлските бебчета вече гушкат се с мама или нещо такова по-специално, не само априлски бебчета.....

# 626
Чудесна идея, дайте и тази първа страница да я напълним, виждам че има доста момичета, които не са се записали. Нека който ще я прави да събере информация и да я натъмани Flowers Tulip

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 13:11 от Жоржи

# 627
Честити бебчета, да са живи и здрави!

На мен ми правиха днес този преглед за разкритие, не е кой знае какво, не е приятно, но си го представях доста по-зле. Оказа се, че шийката е изгладена и скъсена на 80%, което значело че може всеки момент да започне раждане. Което пък според мен си значи, че когато бебето е толкова едро си излиза по-рано, а не както ми казваха, че това нямало значение. Ще видим, дано си седи до официалната дата за секциото.

# 628
Честити бебчета, Недасон и Жирафче! Да растат здрави и безгрижни и много да ви радват ❤

# 629
  • София
Честити рожби, Жирафче и Недасон! Да са ви живи и здрави! Heart

Благодаря момичета за съветите! Все още няма да притесянвам АГ-то, а личния ми е извън София затова днес си запасих час при една лекарка... е такова чудо не бях виждала - изгони ме с 38 градуса температура без да ме прегледа, защото съм нямала PCR тест. Помолих я да каже поне нещо за температура докато чакам теста и тя ми каза да си ходя. Приятеля ми искаше да се разправя с нея и с болницата като цяло, но ми беше толкова зле, че отидохме в друга където ме приеха веднага като видяха, че съм бременна и с температура и ми чуха дробовете и предписаха за температура и за отпушване на нос. Надявам се до утре да имам подобрение ако не звъня на АГ-то и правя тест.

Много кофти се чувствам, че си позволих да се разболея на финалната права... дори подготовката зарязах и се чувствам гузно. Дано бебчето е добре - между другото той от няколко дни е много активен и ни радва с татко му като опре краче и ми опъне корема. Heart Eyes  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт