Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо Мама Миле се появява два пъти в списъка?
Какви са насоките за раждане и може ли липсата на договор с НЗОК да създаде проблеми при постъпване в болница?
Как да се справя с киселините по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо Мама Миле се появява два пъти в списъка?
-
Какви са насоките за раждане и може ли липсата на договор с НЗОК да създаде проблеми при постъпване в болница?
-
Как да се справя с киселините по време на бременност?
-
Какво представляват обменните карти и как да получа такава?
-
Какво представляват тоновете на плода и как да се подготвите за тях?

Bravos na Gogzila che se grizi za tezi nesta. Inache vcera biah na pregled - tonovete na bebo sa dobre, videozona go pretupaha i mi kazaha che ako do 20 ne rodia me chakat v bolnicata za da reshat kak ste razdam. Taka che ... malko ostana. Dnes ste se obazdam na lekaria si ot ZK da mi dade obmennata karta - ama toa glamarnik sto ne mi ia dade minalia pat sega samo ste se razkarvam. Okaza se che niamam vaserman i hepatit a mai bili zadalzitelni??? Vie ako ste gi pravili kade pishe che sa vi praveni?
.
Ама това е щото накрая ще ни извадят душите с тези изследвания и ходене по доктори. И накрая пак нищо не е наред. И аз съм бясна на моите "сладури" от ЖК, щото още си нямам обменна карта
, а утре имам час при доктора, който ще ми прави секциото. Те, моля ви се, щели да ми я дадат чак на 20-ти, ама че аз мога да родя дотогава без да си дочакам секциото, никой не го интересува
На всичкото отгоре акушерката ми прибра и направлението от омния лекар, трябвало да го впише някъде си. Сега остава да го загуби и направо ще я
Та такива работи.
Получавах болки и ниско долу - доктора ми каза, че това са подготвителни контракции.