В градинката минзухар или кокиче, а в коремчето момче или момиче ? ~бебеправене 403~

• 32 092
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
С моя мъж бяхме скапани от работа при опитите за първото дете. Вечер само исках да стигна до възглавницата. Затова се разписвахме набързо сутрин. Е не беше голяма романтика, но свърши работа.

# 571
В това положение сме от година и половина, и съм пробвала всичко изброено, плюс други. Не става.. Спирам с надеждите и ще му го върна тъпкано.

Благодаря Ви за подкрепата!

# 572
Аз не мога да се оплача от моя ММ. 😁В началото аз не исках толкова скоро нови опити за Б, даже след снимката не исках. Някак ме хвана страх. Той настоява повече, снощи се шегува с мен, че правим секс преди О, по време и след, за по сигурно. Но е факт, че се случва и да е изморен, и понякога му се цупя. Работи като IT home office от както има Ковид. Случва се да работи след 00:30ч а аз заспивам. Но това е рядко, и на сутринта задължително се разписваме.

Greyspirid съжалявам, щом си опитала всичко възможно.. 😐🥺

# 573
  • София
значи .. тоя хоум офис .... добре ни действа на опитите Grinning че нашето голямото не е от поспаливите Grinning

# 574
И аз се записвам с М от вчера. Малко ми е криво, но пък каквото такова другия месец.
Много съжалявам за всички, които са като мен с М и стискам палци на тези, които не го чакат да не го видят 9 месеца!
Greyspirit много съжалявам, може би ТМ е изморен, защо не пробвате с малко почивка някъде около датата на О? Може да свърши работа.
Аз от ММ не мога да се оплача, но както на Shantall така и нашето дете не е от най-поспаливите и пропускаме по 2-3 дена, което за ММ е много 😀😀 и киселее.

# 575
Здравейте момичета,

Както писах наскоро, може би Януари съм прекарала ковид-а, съдя по антителата ( резултат 407 от реф. ст-ти 0-33). Днес си пуснах ПКК. Тези от вас, които са прекарали скоро Ковид-а имахте ли някакви изменения в кръвната картина и коагулацията? Аз имам леко повишени стойности на горна граница левкоцити, еритроцити, но единственото по-завишено е CRP, което пише, че се качва при вирусни и бактериални инфекции. Освен това имам и един много досаден обрив, като атопичен дерматит, направо се съсипах от чесане, който почвам да си мисля, че може и да е от вируса. Вие имахте ли някакви последствия и отложихте ли бебеправенето?

# 576
Аз на края на февруари дадох положителен тест за Covid, но кръвната картина ми се вижда наред. Преди 2 дни я пуснах.
Скрит текст:

При мен нямаше обриви, но миналата година бях на алерголог за друг проблем и лекарката спомена, че при нея и при други хора се е появил обрив в следствие на Ковид. Според е най-добре лекар да назначи още изследвания, за да се види защо е повишен CRP. ЩЖ проверявахте ли дали е наред след Ковид?

# 577
Ох, много сложно да се свърже човек с д-р Калчев..... особено говорейки само с рецепция....Искаше да ме записва за изследването за следващ цикъл през Април, колко дни ми бил цикъла, как да кажа като всеки път е различен заради тая тъпа поликистоза... щяла да говори с доктора и да върне обаждане и цял ден нищо. Много сложна комуникация просто...

# 578
Ще ти върнат обаждане, когато приключат с прегледите довечера, имай малко търпение - ще се разберете и уговорите.

# 579
Аз като попаднах в карантина, когато се разболя ММ и се свързах с МЦ Калчев, за да коментираме кога ще правим офис хистероскопията. По същият начин ми казаха, че ще ми върнат обаждане. Цвети ми звънна в края на работният ден. Така, че няма какво да се изнервяш, ще ти звъннат.

# 580
  • София
Аз пусках пълна кръвна картина+ CRP 5 дена след положителният тест за Ковид - нямах никакви отклонения. Според АГ-то нямаше нужда да се пазим след боледуването, макар, че аз твърдя, че януари и февруари Ц беше по-различен.

# 581
Аз на края на февруари дадох положителен тест за Covid, но кръвната картина ми се вижда наред. Преди 2 дни я пуснах.
Скрит текст:

При мен нямаше обриви, но миналата година бях на алерголог за друг проблем и лекарката спомена, че при нея и при други хора се е появил обрив в следствие на Ковид. Според е най-добре лекар да назначи още изследвания, за да се види защо е повишен CRP. ЩЖ проверявахте ли дали е наред след Ковид?

Да, точно защото ми е ударил щитовидната ги пуснах, днес малко е паднал ТСХ от 6 на 5.1, обаче пак си е висок. Преди няколко месеца ми беше 3, а съм на Еутирокс. Ще говоря с док като ходя на преглед, предполагам, че завишенията са от Ковида. Отвратителен е тоя вирус, а въобще не съм разбрала, че съм го прекарала. Спомням си само, че имах една седмица в която ми се качваше кръвното всяка вечер, но аз съм с паник атаки и тогава имаше магнитни бури и си мислех, че е от тях и ме болеше рамо към плешката. Това е, нито температура, нито кашлица, нищо.

# 582
britishcat Не се притеснявай, аз бях с уроинфекция, звъннах на регистратурата, обясних за какво става дума, после Цвети ми се обади към 17:30. Ще ти върнат обаждане, както каза Reyy след прегледите. 😊

# 583
Цвети е жената, която е при него нали? Понеже аз говоря с регистратура, само техния номер имам.

# 584
Да, Цвети е акушерката с която работи др Калчев. 😊

Общи условия

Активация на акаунт