В градинката минзухар или кокиче, а в коремчето момче или момиче ? ~бебеправене 403~

• 31 964
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
  • Замък сред облаците
Не, зацапването е от овулацията.

За зъболекарските упойки беше дискутирано в предните 2-3 теми.

# 736
britishcat ние си взехме резултат от Малинов с печат.Лично се получава!Нищо ,че от друга клиника ни пращаха си ни го дадоха и на нас.Още повече, че ни трябваше за фонда.Он лайн спермограми не качват.И на нас ни обясниха ,че отива резултат при доктора ,който го е назначил .Но аз настоях и си го получихме.

# 737
filme Ахаа, ето го разковничето всъщност. Точно в добавките които пия, има витекс и от там се е вдигнал прогестерона. 😁😲

# 738
  • София
Bellflower много боли! Работи се адски близко до венеца - задължително с упойка! Аз имам един такъв правен - фотополимера падна от търкане с четка и сега е с детска пломба Grinning били по-устойчиви уж Grinning

Аз да се включа за добавките - Агтоказа да пием FertilAid и двамата - не пречели, ама сега като ви чета почвам да се разубеждавам дали да поръчвам втора кутия за следващият месец.

# 739
Недейте така да говорите, че и аз имам такъв кариес...преди седмица го открих 😕
Bellflower не си сама , но ще се стегна в кръста и ще вървя ...че да се приключва

# 740
За стотен път ще кажа - оправяйте си зъбите с упойки и без притеснение. Упойка се използва дори в напреднала бременност и повечето вече са напълно безобидни и подходящи. Проблем със зъб може да ви докара безумно много излишни главоболия.

# 741
Здравейте, имам да наваксвам с четенето тук.
Само да споделя новина - най-сетне подадохме документо за Фонда. Казаха, че следващото заседание е април, чакаме си. Камък ми падна, че вече сме задействали нещата. След поредните инсеминации и проблема с полипа ми беше дошло в повече всичко.

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 11:23 от So close

# 742
So close стискам палци, нека е успешно и до финал още от първото инвитро. 🤗❤️

# 743
Аз се разписвам след леко розово зацапване 14 ден след О.. като по учебник. Предполагам до после ще дойде. Успех на останалите! 😍

# 744
Имах такъв кариес и мен ме посъветваха да го направя с упойка. Бях бременна, а кариес беше много малък. Зъболекаря ми каза, че не е проблем, че съм бременна и може да се използва упойка.
Каза ми също така, че мога и да изчакам, тъй като бил много, много малък и може да го наблюдаваме.
Ходих оше няколко пъти на преглед . Не ми създаде проблем и го направих като родих. С упойка изобщо не болеше. Съветвам ви ако има нещо, то сега е момента. Станало или не, няма проблем зъбите да се оправят.
Още повече, че няма как да се живее постоянно в ограничения, че може да сме бременни.
Първата ми бременност ми отне години. Ако не ходех на зъболекар, то сега нямаше да имам зъби в устата си.

# 745
Здравейте, момичета ❤ Понеже ви писах за тестовете и се чудех дали ще имам ову, сега бях на лекар и има жълто тяло. А всички тестове бяха -. Лигавицата е 15мм. АГ-то каза, че всички този цикъл е много добре. Надявам се да не дойде 😬

# 746

Общи условия

Активация на акаунт