В градинката минзухар или кокиче, а в коремчето момче или момиче ? ~бебеправене 403~

• 31 974
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, утре ще пускам изследвания преди началото на ин витро процедурата. Не са ми назначени от клиниката. Моля ви за идеи какво да си пусна Simple Smile
stonefaced,как така не са ти назначени от клиниката? Хормонални изследвания трябва да ти назначат ако в този цикъл ще бъде процедурата, трябва да имаш преглед да видят какво е положението и дали да стартирате на този или на следващия цикъл например. Съветвам те да си пуснеш поне основния панел тромбофилия за да знаеш какво е положението, в случай че имаш високорискови мутации да започнеш инжекции още след трансфера да не губиш време. Стискам ти много силно палци да е успешно от първия път!!! 🤞
Съжалявам че доста от вас са се насочили към Щерев, аз имам едно неуспешно инвитро точно там и мнението ми е че нещата се случват на конвейр, пускат се изследвания по време на процедурата, но нищо не правят по тях. Например не променят дози или да добавят лекарства в зависимост от реакцията на организма до момента, а само ти обясняват че тялото ти не е ок Astonished Няма индивидуален подход, всичко е еднакво за всички и като стимулация и като пункция, в деня на пукцията бяхме 10 момичета при Юнакова при която бях тогава. Тя не е лоша, даже е добър професионалист, но цялата организация е ужасна не знам как успяват въобще. Обаче ви пожелавам да успеете от първият път и да ме опровергаете, все пак има забременели и там Flowers Four Leaf Clover
Както казва Филме, пълнете джобовете да стане от раз, поръсвам ви мноооооого обилно Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 691
От каквото съм чела като цяло и за други състояния уж добре ферментиралите млечни са ок  - кисело мляко, зрели сирена и кашкавали, а се намаля/премахва приемът на пресни млека и пресни сирена, защото там лактозата не е преработена и създава възпаления в организма.
Еми и аз така знам, но повечето ми приятелки казват, че млечните правили големи проблеми под каквато и форма да са, ама то пък всичко да ограничиш вече ми се струва доста крайно....Нова теория от моя позната, че млечните били пълни с хормони, то просто няма угодия. Другото, което е кето съчетано с фастинг, води до много добри резултати за инсулина конкретно. Старая се да фаствам, но не винаги се получава....

# 692
Britishcat, супер прогрес си направила! Браво на теб! Браво за волята! На прав път си!
Мацето, мен и нашата ендокриноложка, и арт лекарката ми винаги ми казват едно и също - инозитол и ниски въглехидрати. А, да, и физическа активност. За последното дават примери като кангу джъмпс, йога, пилатес... Не знам дали е мода, за фитнеса не ги слушам, ходя се на фитнес с тежести, без да прекалявам, разбира се. За тонус и нисък инсулин Simple Smile

За млечните не знам вече и аз какво мисля. Аз лично правя пъпки и ми тече носа от тях. За някои (млека, извари) се твърди, че са инсулиногенни. Други тип зрелите сирена, където бактериите са изяли лактозата (извинявам се, ако звучи лаишки, това съм запомнила), били ок. Но май при всеки си е индивидуално.

Winter11, няма да е сега. Тепърва ще ми пращат документите от фонда. И ми се иска с нещо готово да отида при лекарката ми. Тромбофилии съм пускала, уви и терапия имам. Лекарката ми пусна още НК клетки, някакви ДНК истории,  но исках нещо тип витамини, общи неща Честно да ти кажа съм с обратните впечатления от Щерев и моята лекарка, при която сме няколко момичета от компанията ми. Наблюдавам индивидуален подход при всяка от нас и честно казано съм страшно доволна.

# 693
  • Замък сред облаците
Аз ще си повторя отново, съжалявам, ако ставам досадна - който пуска изследвания за тромбофилии, да си пуска пълния панел направо, веднъж в живота се правят и проблемите с усвояването на витамините или некачественото метилиране не са за подценяване примерно, също и АСЕ.

# 694
Aми това е , което си написала - пълен пекет тромбофилия, кариотип, нива на витамини Д, Б6, Б9, Б12, хомоцистеин. Аз лично и селен изследвах, за да не предозирам , също и желязо, жск и феретин.

# 695
Радвам се, че си доволна Grinning Значи май си направила повечето неща, не се сещам какво още можеш да пуснеш. Аз правих и едно изследване за ембриотоксини освен НК клетки, но то беше във връзка с предполагаем хидросалпингс. Не знам дали има смисъл да ги изследваш ако няма откъде да се появят тези ембриотоксини, май другото от което се появяват е ендометриоза. Друго не съм изследвала като допълнителни неща. Той пакета за тромбофилията е достатъчно скъп и доста не си го правят от финансова гледна точка. Пускан ми е точно в Щерев и включва неусвояването на витамините, нямам за АСЕ, но ми го пуснаха с уговорката че ако нищо не излезе ще изследваме и другите, така че подкрепям АА да се пуска пълния пакет Grinning

# 696
  • София
Мен сега точно в Щерев ме накараха да пускам допълнителни за тромбофилиите. Зависи от лекаря както винаги

# 697
Аз тромбофилиите отдавна ги имам. След един аборт преди години си ги самоназначих след четене във форума. Първо пуснах основен пакет, после доц. Русев ми даде и още да изследвам. Но в Щерев също ми ги искаха, само им ги занесох да ги снимат.

# 698
  • София
И само да допълня, от прясното мляко не мога да се откажа... Пробвах заместители за кафето, не са моето нещо. Но не ми е драма това, аз поддържам нисък инсулин с Глюкофажа

# 699
Daisy, стискам ти палци тези дни да ни се похвалиш с положителен тест! Nature Star2

Winter, минавам под прашеца! Sparkling Heart

Мацето, то като се махнат въглехидратите заради ИР и ако се махнат и млечните продукти заради ПКЯ, вече почти нищо няма да остане.. и аз не мога да си представя да ги махна. Иначе млечните май ги даваха противопоказни и при проблем с ниско желязо.

# 700
И на мен само цитонамазка и микробиология ми взеха в Щерев.На 28ми чакам цикъл и започваме .В предишната клиника ни искаха вирусология предварително.Имаме кариотипи,пълен панел тромбофилии пуснах.При мен излязоха завишени НК клетки и антифосфолипидни.Казаха ,че ще се влива Интралипид.Отделно съм с придобита тромбофилия. Доц.Русев каза терапия от положителен тест до края.Докторката каза до 12 седмица.Ще видим.

# 701
Ние използваме Conceive Plus, защото е доста по-лесен за употреба в горещите моменти. В тубичка е и го цвръцкаме като обикновен лубрикант. Ползвахме 2 месеца Преферт, но изисква подготовка с тези дозички. Иначе едно гелче го използвахме точно за 2 пъти както каза АА. Oчевидно при нас не е дало резултат.
От къде го поръчвате? Намерих го в един гръцки сайт, 35 евро гел+ 20 теста за овулация + теста за бременност. Доставката също приемлива - 7-8 евро.
От Ремедиум го поръчвам, там е 50 лева. Имат безплатна доставка над 60 лева, така че си добавям и разни други неша до тази сума.
Аз януари си направих един експеримент - бях спряла млечните изцяло и правех по 2-3 пъти в седмицата 24 часа фаст. За пръв откакто имам цикъл от 17 години не ми се наложи да пия аулин, когато ми дойде, болката беше супер поносима. След това обаче се отпуснах и миналия месец си ми дойде както обикновено със страхотни болки. Моят извод е, че млечните подхранват разни възпаления.

# 702
  • София

Мацето, то като се махнат въглехидратите заради ИР и ако се махнат и млечните продукти заради ПКЯ, вече почти нищо няма да остане.. и аз не мога да си представя да ги махна. Иначе млечните май ги даваха противопоказни и при проблем с ниско желязо.

аа остават много неща, ако се разровиш по кето рецептите има много избор, нов свят

# 703
Съгласна съм! Цял нов свят е! То рецепти, то групи, то клипчета... Само на любимия ми боб няма алтернатива Joy Но извън шегата кето кухнята може и да е много българска, и да е много сезонна, да е много фюжън, модерна, бърза, бюджетна... То лесно се казва, че "ям само зеленчуци, месо и яйца", ама вариантите са хиляди!

# 704
И аз гледам да не ям мляко и глутен. Последните дни не съм стриктна, защото не ям и месо и е по-сложно при мен. Особено, ако се храня навън. За кафе ползвам този заместител и свикнах с него.
Скрит текст:

При мен дава добър резултат на ЩЖ намаляването на глутена и млякото.

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 14:33 от Пълнолуние

Общи условия

Активация на акаунт