Пазаруване от Aliexpress.com 64

• 42 796
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Моите пратки са в express one oт 1.6 за разнос.
За първи път ми се случва и не знам какво да очаквам. Офисите им са много малко, нито един не ми е удобен.

# 331
  • Бургас
Моите пратки са в express one oт 1.6 за разнос.
За първи път ми се случва и не знам какво да очаквам. Офисите им са много малко, нито един не ми е удобен.

да, опъват се да ги носят
и аз първата ходих да си е взема, но втората им казах, /вие не трябва ли да ги носите/ и така
днеска пак ми се обадиха за пакет и пак си поисках доставка и ми каза утре, вдругиден

# 332
А това сега какво значи

# 333
  • Варна
Happy Понеже и аз питах наскоро за това - с този номер трябва да проследиш в parcelapp .

# 334
Express one ми излиза и на мен. Да ги очаквам или как се процедира?

# 335
  • София
musicdoubl3, не ми е вариант да ми я носят, защото излизам в 8 и се прибирам след 19.
Не ги знам... За първи път ще ми доставят с тях. Хубавото е, че са ми комбинирали 3 пратки.

# 336
  • Бургас
за да се избегне обединението  , поръчвайте по малко - другите ги поръчайте например като напишете след адреса _/
и така правете промени по адреса _// и т.н.

# 337
  • Варна
Express one ми излиза и на мен. Да ги очаквам или как се процедира?
Не знам. Утре ще звъня на MBM, че от 31.05-1.06 имам пратки във "Varna Hub". Засега нямам ни имейл, ни смс.

# 338
  • BG-DE
Само да се оплача и да ви предупредя добре да обмисляте преди да поръчате, защото от АЕ нещо много са почнали да тарикатеят ☹️ Минаха повече от 20 работни дни откакто канселирах една поръчка с два артикула от два магазина, всичко беше одобрено от продавачите и за едната, за по-ниската стойност (37лв) ми върнаха след 3 дни парите, а за другата (70лв) и досега няма нищо и явно пак ще пия една студена вода, защото от 2020 досега това ми се случва вече трети път, първите два бяха от спечелени спорове и така и не ми върнаха парите но за първи път при канселирана ми се случва. В YT попаднах на видео на една рускиня в абсолютно същата ситуация и коментарите отдолу бяха, че напоследък АЕ като има два канселирани артикула много често връщали само по-малката сума ☹️

# 339
Само да се оплача и да ви предупредя добре да обмисляте преди да поръчате, защото от АЕ нещо много са почнали да тарикатеят ☹️ Минаха повече от 20 работни дни откакто канселирах една поръчка с два артикула от два магазина, всичко беше одобрено от продавачите и за едната, за по-ниската стойност (37лв) ми върнаха след 3 дни парите, а за другата (70лв) и досега няма нищо и явно пак ще пия една студена вода, защото от 2020 досега това ми се случва вече трети път, първите два бяха от спечелени спорове и така и не ми върнаха парите но за първи път при канселирана ми се случва. В YT попаднах на видео на една рускиня в абсолютно същата ситуация и коментарите отдолу бяха, че напоследък АЕ като има два канселирани артикула много често връщали само по-малката сума ☹️
Подайте искане за черджбек в банката издател на картата (където ви е сметката). Те трябва да вземат отношение

# 340
Здравейте .
На 27 май за пръв път направих поръчка от сайта . Нищо не ми е ясно все още.  В момента изписва ей това .. Въпроса ми е дали всичко е наред  ? Доколкото разбирам пратката е минала през митницата успешно ?

# 341
Точно така. После има още няколко стъпки:
1. да бъде предадена на бг пощи
2. Да пристигне в локалния офис на бг пощи
3. Да ви бъде доставена

При пазаруване в Алиекспрес търпение му е майката. Но пък цените са изгодни и в повечето случаи доставката е в порядъка на стотинки или напълно безплатна. Определено си заслужава.

# 342
Вече ми изписва  - Received by local delivery company .

До адрес ли ще ми е докарат или аз ще трябва да си е взема от пощата ? 🤔 По телефона ли ще ми звъннат ?

# 343
  • Бургас
следващия статус ще е когато е в офиса на пощите (Arrive at local delivery office)

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 17:51 от musicdoubl3

# 344
следващия статус ще е когато е в офиса на пощите - все още не е в бг. прости е сортиран да тръгне за бг

В Бг е вече .. мина митницата успешно.

Общи условия

Активация на акаунт