Пазаруване от Aliexpress.com 64

• 43 611
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
А тя защо не ти се е обадила веднага, в петък, а чак вчера?! Нещо не ми се връзва... Ама ти си знаеш, както и да е.

Загубила ми е номера . Писала е на майка ми в събота във вайбър , но тя майка ми е на възраст и рядко влиза в интернет.  Чак във вторник вечерта видяла съобщението,  написала и номера ми . Та така ...

Трябва по - строг контрол на куриерите . Даване на пратка само с лична карта . Куриера е длъжен да те намери лично след като ти има адреса . Телефонният номер не е оправдание за да даде пратката на друг.

# 616
  • България
Върху основният плик пишеше само името ми , фамилия и пълният адрес , но без телефонен номер за връзка. Явно в центъра на Али като са комбинирали двете поръчки са забравили да напишат телефонният номер върху основният плик .
Отворих плика и там вече имаше още два отделни плика , в единият роклята,  в другият полата , върху и двата от тях пишеше и телефонният ми номер . Така че вината не е в търговците .
Всички комбинирани пратки, които получавам са така. Frowning1
Няма поле за телефонен номер, затова в полето за адрес в Алиекспрес съм посочила и телефонен номер.

# 617
Liu Ying , стигам до извода,  че комбинирани пратки трябва да се избягват .

# 618
Супер, щом нещата са се уредили. Ако искате да сте "заядлива" пуснете оплакване към куриерската фирма, че са оставили пратка на лице което не е упоменато като получател.

Аз лично само комбинирани гледам да правя.

# 619
Да , радвам се , че нещата се уредиха.  Но гледам оценките в google за тях са много ниски . Сега разбрах , че не съм единствената на която са захвърлили пратката " където им падне " .

# 620
Здравейте,може ли някой да ми каже как да премахна запаметена карта?

А тя защо не ти се е обадила веднага, в петък, а чак вчера?! Нещо не ми се връзва... Ама ти си знаеш, както и да е.

Загубила ми е номера . Писала е на майка ми в събота във вайбър , но тя майка ми е на възраст и рядко влиза в интернет.  Чак във вторник вечерта видяла съобщението,  написала и номера ми . Та така ...

Трябва по - строг контрол на куриерите . Даване на пратка само с лична карта . Куриера е длъжен да те намери лично след като ти има адреса . Телефонният номер не е оправдание за да даде пратката на друг.
така е написан при мен телефона, където оставят сега пратките от експресоне е по близо от колкото пощата, и за мен обединяването е добре

-------------------------------------------------------------------------------------------
като че ли познах - така практикуват в по малките населени места
Цитат
според мен е дадена на посредническа фирма/офис, да се свърже и да пита на кой са е дали

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 12:20 от musicdoubl3

# 621
  • София-Младост
Една пратка ми е влязла пред и месец и си седи в някакъв  доставен център, вероятно митница...мога ли нещо да направя?

# 622
Има ли начин умишлено да си комбинирам пратка. Да поръчам от 2 доставчика, но да дойдат заедно?

# 623
Да! Двата трябва да са с доставка Алиекспрес и двата ордера да са в един ден. Точно това направих с последната пратка

# 624
Има ли начин умишлено да си комбинирам пратка. Да поръчам от 2 доставчика, но да дойдат заедно?
Често комбинирам като правя всички поръчки в рамките на ден два, избирам само Алиекспрес доставка и ако само една е стандарт, всички ще ти дойдат сравнително бързо като стандарт, така не е нужно да плащаш скъпа доставка за всички стоки, разбира се гаранция няма, но в 90% от случаите работи.

# 625
  • BG-DE
Освен това мисля, че трябва и двата търговеца да са в един град. Аз лично мразя да ми обединяват поръчките, защото ми се бавят повече, а и риска да при евентуално загубване е по-голям но последния път не съобразих и поръчах едновременно две неща, които за щастие не ми обединиха само, защото бяха от различни градове, всичко друго вкл. и 15 дневната доставка бяха еднакви.

# 626
по мои впечатлени - трябва да са дреболии над 15 - 16 долара и да няма специални стоки в тях, те пътуват сами заради риск от митници, чакам  и един плик от бг. пощи - поради причината , че китаеца го пусна седмица по късно и неможа да влезе в обединения плик

# 627
  • Пловдив
Здравейте,  за първи път ми се наложи да пусна диспут, поради некачествен продукт.
Сега дойде следното съобщение от търговеца, с което ми отказва рефънд. Оранжевият бутон ли трябва да натисна, за да откажа "предложението" му или по този начин ще премахна целия диспут?

Същевременно търговецът ми пише да махна диспута и да искам рефънд или повторно пращане, но в такъв случай нищо няма да получа вероятно.

# 628
Същевременно търговецът ми пише да махна диспута и да искам рефънд
А диспута за какво е? Xiaomi рядко допускат DoA продукти...

# 629
  • Пловдив
Същевременно търговецът ми пише да махна диспута и да искам рефънд
А диспута за какво е? Xiaomi рядко допускат DoA продукти...
Слушалките не работят и едната е със стопен бутон.

Общи условия

Активация на акаунт