Пазаруване от Aliexpress.com 64

• 42 278
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
А каква Ви е претенцията? Фул рифънд без връщане?
Reject All и добавете тази снимка като доказателство. По този начин отказвате предложението на търговеца което е да не ви връща нищо. Другият вариант е да изчакате 13 Септември...

# 631
  • Пловдив
А каква Ви е претенцията? Фул рифънд без връщане?
Reject All и добавете тази снимка като доказателство. По този начин отказвате предложението на търговеца което е да не ви връща нищо. Другият вариант е да изчакате 13 Септември...
Да, в диспута съм сложила снимки, обяснения и за фул рифънд без връщане. Благодаря!

# 632
  • Бургас
днес имам пратка от експресоне но са е пратели в друг офис накрая на града - пратих им меил защо така са направели - сега да видим с какво ще се оправдаят за грешката, ако изобщо отговорят
проверих, пратката е стъпила в Европа с моето име и адрес
---------------------------------------------------------------
иха тез форума ли четат - за 10 мин се обадиха и казаха грешка на колегите в понеделник ще го вземем и ще го занесем където трябва
-----------------------------------------------------------------------------------------
върната е вече отново в депото

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 19:01 от musicdoubl3

# 633

Това пък за пръв път ми излиза. Явно ще трябва да се ходи до пощата и да се пита дали е пристигнало нещо.

# 634
Здравейте, от скоро ползвам приложението на AliExpress има две игри slash it  (имам няколко поръчки за по 20 цента които пристигнаха за 2-3 седмици) и bonus buddies (един червен купон за 8$ за сега), но за да се спечели трябва да имате много хора които да ползват приложението, за да си помагате. Въпроса е дали има групи или раздел за игрите където да споделяме линковете за да си помагате или всеки сам за себе си. Благодаря предварително за отговорите.

# 635
Здравейте, опитвам се да стигна до менюто за таксите.

При натискане на My AliExpress ми излиза или празна страница или пише Webx3 is running.
Писах на съпорта, ама нямаше резултат. На някой да му се е случвало или ако може да пробвате дали и при вас има проблем със зареждането на таи страница. Ще съм много благодарна.

# 636
Здравейте, предстои ми компенсация от диспут. Освен първите три начина другите не ми говорят нищо. Можете ли да ми кажете какво означават,защото трябва да избера нещо. Благодаря предварително.

Credit Card (Visa/Master/Maestro/JCB...)
PayPal
PPRO (Ideal/Przelewy24/bancontact...)
BOLETO
BLIK
STONE (Installments)

# 637
Въпросът не касае Алиекспрес...

# 638
Алиекспрес настоява, че съм получила една поръчка и иска да я потвърди автоматично. Писах им, че не съм и отворих диспут.
Как мога да проверя дали не е в пощата - според проследяването е пристигнала в България, но не ми е доставена? Трябва да звъня на телефон на пощата ли?

# 639
Въпросът не касае Алиекспрес...
Да, от продавача е, но не разбирам методите за компенсация освен първите три.

# 640
  • Бургас
Алиекспрес настоява, че съм получила една поръчка и иска да я потвърди автоматично. Писах им, че не съм и отворих диспут.
Как мога да проверя дали не е в пощата - според проследяването е пристигнала в България, но не ми е доставена? Трябва да звъня на телефон на пощата ли?
да не би номера да е на експрес оне
158.........................................

# 641
Не, номерът на поръчката е 8153838881108279.

# 642
Трябва ти проследяващия номер, не номера на поръчката. Потърси бутонче Track Order и потърси номерчето под вида доставка.
Скрит текст:

# 643
А, да - този започва със 158.

# 644
Значи си я търсиш при М&BM/Express One. https://expressone.bg/tracking

Общи условия

Активация на акаунт