Пазаруване от Aliexpress.com 64

• 42 670
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Възможно е заради затварянето на въздушното пространство над Русия полетите от Китай до Холандия да "заобикалят" и това ще да е причина за по-голямо забавяне. Прави ми впечатлени, че от скоро повечето U*HU не ги обединяват или обединениете им дават нов номер само цифри и  пристигат с Австрийците до МБМ. Варианта с МБМ не ми е любим та избягвам вече да пускам много неща на куп за да не ги обединят.

aко направиш между поръчките една чертичка, многоточие, наклонена черта и т.н в адреса
китайския компютър те разпознава като друг адрес и няма да има комбиниране
----------------------------------------------------------------------------------------------
а и онези с дългите номера идващи през МБМ, състоящи се само от цифри - пак минават през Унгария, дори самия cainiao си го казва EXO
експрес  оне ху http://tracking.expressone.hu/

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 18:47 от musicdoubl3

# 121
Добър вечер.....пратки с  UA*******HU все още ли се доставят с Български пощи ?

пратки с номера SY****** и EY*****FR   къде да ги търся бихте ли споделили

Благодаря и лека вечер.

# 122
А тези МБМ ли са, Експресуан ли са, трябва ли да носят пратките до адрес, или ние трябва да ги взимаме от офиса им?

# 123
  • Бургас
А тези МБМ ли са, Експресуан ли са, трябва ли да носят пратките до адрес, или ние трябва да ги взимаме от офиса им?
МБМ в Бургас първо пращат СМС ако не отидеш да го вземеш след ден се дава на куриера за разнос
всъщност петък получих СМС, а днес вторник ми го докараха
на снимката са за 2 различни прадки

# 124
На 13.04 получих смс, никой нищо не е носил, даже не знам как не са се обадили още. Досега винаги съм ходил да ги взимам, веднъж питах защо не ги носят, смотолевиха ми нещо, така и не разбрах, а офиса им е на неудобно място.

# 125
  • Бургас
да, опъват се да ги носят
и аз първата ходих да си е взема, но втората им казах, /вие не трябва ли да ги носите/ и така
днеска пак ми се обадиха за пакет и пак си поисках доставка и ми каза утре, вдругиден

# 126
Явно така съм ги научил, десетина пъти съм ходил в последните месеци, буквално ме познават по адреса, така или иначе ще се обадят, ще ги питам и аз така, не трябва ли да ги носят, то така и пише в смса, "днес очаквайте доставка" .😀

# 127
  • София
Здравейте, бях си поръчала картина за рисуване по номера, още от самото начало не даваше никакво проследяване с тракинг номера в алиекспрес, като пробвах със 17 track беше много странно, пратката постоянно се въртеше из различни места в Китай и в един момент спря и нищо, така и не я получих.
Тръгнах да пиша на продавача 2 дена преди последния срок, но имаше възможност да маркираш готов избор - неполучена пратка - където пишеше, да се изчака до последния срок.
Та изчаках до вчера и вече писах на търговеца - отговора е, че сигурно пратката се била върнала при тях и да им кажа пейпъл за да ми възстановят сумата, но аз нямам пейпъл, друг път са ми връщали парите директно в картата.
Та според вас има ли някаква врътка в отговора и дали да не повдигам направо диспут?

# 128
Здравейте, бях си поръчала картина за рисуване по номера, още от самото начало не даваше никакво проследяване с тракинг номера в алиекспрес, като пробвах със 17 track беше много странно, пратката постоянно се въртеше из различни места в Китай и в един момент спря и нищо, така и не я получих.
Тръгнах да пиша на продавача 2 дена преди последния срок, но имаше възможност да маркираш готов избор - неполучена пратка - където пишеше, да се изчака до последния срок.
Та изчаках до вчера и вече писах на търговеца - отговора е, че сигурно пратката се била върнала при тях и да им кажа пейпъл за да ми възстановят сумата, но аз нямам пейпъл, друг път са ми връщали парите директно в картата.
Та според вас има ли някаква врътка в отговора и дали да не повдигам направо диспут?
Да врътка е с Пейпал. не чакайте, а пускайте диспут. Не му се вързвайте на следващите приказки.отхвърляте предложението му и чакате Али да отсъди.

# 129
  • София
Благодаря - отворих диспут, да видим.

# 130
  • BG-DE
Чрез Пейпал търговецът връща парите когато иска да избегне диспута, случвало ми се е, а напоследък АЕ са станали много нагли, преди време за неполучена пратка ми искаха доказателство от пощата, а стоката не беше напускала Китай според тракинга. Пих една студена вода.

# 131
  • София
Е това е доста неприятно, да видим да не пия и аз от същата вода Rage
Много е странно проследяването, върти се из различни градове в Китай, пристига уж в някакъв Международен център, после пък се връща заради проверка на сигурността и на 19.03 пристига в някакъв Kaifeng City и до там.
Интересно, че бях проверила тракинга в БГ пощи и там излизаше, че има изпратена пратка от Китай и нищо повече, но вече този номер не е активен, както и в 17track на крайната дестинация български пощи започна да дава някаква удивителна за възможна грешка /мрежова или при зареждане на информацията/

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 10:50 от kupu

# 132
Е това е доста неприятно, да видим да не пия и аз от същата вода Rage
Много е странно проследяването, върти се из различни градове в Китай, пристига уж в някакъв Международен център, после пък се връща заради проверка на сигурността и на 19.03 пристига в някакъв Kaifeng City и до там.
Интересно, че бях проверила тракинга в БГ пощи и там излизаше, че има изпратена пратка от Китай и нищо повече, но вече този номер не е активен, както и в 17track на крайната дестинация български пощи започна да дава някаква удивителна за възможна грешка /мрежова или при зареждане на информацията/
БГ пощи им се скапаха компютрите. Хакери казват били виновни.

# 133
На мен са ми връщали пари през Пейпал, след големи спорове и заплахи към продавача, че ще се свържа със съпорта и ще подам оплакване, макар че му бяха превели парите от Алиекспрес, знаеше че вината за проблема е в него, и явно се уплаши, върна ми парите, но бяха по малко, защото Пейпал имат комисионна която взеха от мен.

# 134
  • София
Търговеца сега ми пише дали мога да променя диспута, както ми е изпратил на картинката, дори не знам дали може да се променя и всъщност каква му е целта, аз писах да ми се върнат парите.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт