Пазаруване от Aliexpress.com 64

• 43 639
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
За пръв път ми се случва да изписва , че доставката е успешна , а всъщност не съм я получила
Отивате в офиса на M&BM в Гоце Делчев които твърдят, че са Ви доставили пратката и питате. Според тях получател с инициали ДБ е получила пратката, като това име е посочено и върху самата пратка. Ако това не сте Вие, вече ще коментирам друго - грешен адрес на пратката

# 571
# 572

Проверих , изписва че пратката е доставена успешно
02 Sep 2022
15:50
Successful delivery EXPRESSONE
02 Sep 2022
13:06
Successful delivery

# 573
Отивате и питате. Ако нямате време, им се обаждате. Ако не ви вдигнат, им пишете. Пробвайте всички начини на комуникация и дано по- скоро се изяснят нещата.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 13:15 от Mia Rulana

# 574
  • Далечният изток
Италия, това да не е пратката, която реално си получила?!

# 575
Тя твърди, че другата е доставена от Еконт. Аз я пращам в офиса на куриера който е отговорен за доставката, тя продължава проследява. Confused

# 576
  • Далечният изток
Да, ама това което тук пусна е доставено с ExpressOne.... Нали Е получила пратка с този куриер?!

# 577
Да, ама това което тук пусна е доставено с ExpressOne.... Нали Е получила пратка с този куриер?!
Това според нея не е получила. Друго доставено от Еконт е получила. Тази се издирва

А куриера M&BM твърди, че тя лично е получила пратката. Затова ако името и е с инициали ДБ да ходи да се разправя в офиса им. Китайците ще я отсвирят

# 578
  • Далечният изток
Не знам, аз се обърках нещо с куриерите...

# 579
Не знам, аз се обърках нещо с куриерите...

Аз съм объркан още като прочетох, че пратката е доставена с автобус, но все пак реших да опитам да помогна. 😀

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 14:06 от Ивайло Петров 684444

# 580
Както обясних  имах пратка естествена коса - получих я на 2 септември . Куриер от Еконт ми звънна по телефона и дойде до адреса и ми я даде лично . Но пратката си беше само една единствена . Друга пратка не са ми давали .

Пратката , която издирвам е order combined пола и рокля . Изписва , че съм я получила в петък на 2 септември с ExpressOne , точно когато получих и другата пратка с косата .. но не съм я получила . Аз често получавам пратки от Али експрес . И друг път съм получавала с Еконт , с бус на Express One са ми ги доставяли до адрес също , а когато са по евтини пратки са идвали до пощата и съм ходела сама да си ги взимам .

За пръв път ми се случва такова нещо и не знам ... Възможно ли е друг да е взел пратката ? Според мен не , защото нали имат телефона ми и първо винаги там звънят .. а сега никой не ме е търсел за тази пратка

Да , името ми е с тези инициали

# 581
интересно такъв диспут възможно ли е да се спечели, пратката е комбинирана в склад на cainiao който се държи от алиекспрес, така че китаеца да е дал друг номер отпада

# 582
Звънях по телефона няколко пъти на  Еxpress One никой не вдига ... просто нямам думи , ще пробвам пак . Днес нямах възможност да отида до офиса .

# 583
  • Далечният изток
Може ли да дадеш номера на пратката, която си получила?

# 584
Може ли да дадеш номера на пратката, която си получила?

За пратката с Еконт ли ,която получих питаш или за тази , която не получих ?

Общи условия

Активация на акаунт