Пазаруване от Aliexpress.com 64

• 43 616
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
издирва комбинираната
https://bg-mam.ma/p/1415184/45259294

# 601
  • Далечният изток
Разбрах. Но може да бърка номерата...

# 602
Пратката ( косата ) си беше отделна пратка . Нали като влизам в приложението си изписва всичко и следя .

Тази пратка която издирвам е order combined 2 пратки в една , това са роклята и полата.  Това ми показва в приложението.  

Пратката с косата си няма нищо общо с тази която издирвам . Аз тази пратка я потвърдих като получена , натиснах confirm receipt,  защото е при мен .

AIDA_N , не , не бъркам . А и пратката ми беше доставена с Еконт .. а не с ExpressOne . Тази комбинираната трябва да е доставена с ExpresOne , а те даже не са ми звъняли

# 603
netman71,  различни пратки са .
Тази , която си получих ( косата ) е с номер 8154377914506158 . Още в петък е потвърдих като получена .

А тази която не съм получила ( роклята + полата order combined ) , но те твърдят че съм получила и сега я издирвам е с номер 158271900060666235902920
Дайте ми номерата в алиекспрес на пратка 1 (коса) и на пратка 2 (пола + рокля)
Числото 8154377914506158 не валиден номер на  пратка на алиекспресс.
Справка на сайта https://global.cainiao.com/
Номерата LP00527089189453 и 158271900060666235902920 се разпознават като валидни номера за пратка на алиекспрес за разлика от номер 8154377914506158 който може да е номер на Еконт но не е валиден номер на али и пратката не е пътувала в чужбина с този номер. Вероятно е премаркирана с този номер.

Редакция:
Пратка с номер 8154377914506158 не съществува в системата на еконт

Статус на кашата:
Пратка 1:
получена с еконт
Съдържание: 1брой -  коса
Номера за проследяване: 8154377914506158
Номера не е намерен в страницата на еконт https://www.econt.com/services/track-shipment
и не фигурира като номеер на валидан пратка в алиекспресс.

Пратка 2
Експрес уан - нее получена, но е записана като получена.
Съдържание: рокля и пола (order combined)
Проследяващ номер:158271900060666235??????
Вероятни номера в сайта на алиекспрес и експрес уан:LP00527089189453 или 7365412459961 или 158271900060666235902920 (номерата са валидни в сайта за пратки от алиекспрес -  https://global.cainiao.com/)

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 16:29 от netman71

# 604
netman71,  различни пратки са .
Тази , която си получих ( косата ) е с номер 8154377914506158 . Още в петък е потвърдих като получена .

А тази която не съм получила ( роклята + полата order combined ) , но те твърдят че съм получила и сега я издирвам е с номер 158271900060666235902920
Дайте ми номерата в алиекспрес на пратка 1 (коса) и на пратка 2 (пола + рокля)
Тези цифри от къде сте ги взели не знам но не валиден номер на  пратка на алиекспресс.
Справка на сайта https://global.cainiao.com/
Номерата LP00527089189453 и 158271900060666235902920 се разпознават като валидни номера за пратка на алиекспрес за разлика от номер 8154377914506158 който може да е номер на Еконт но не е валиден номер на али и пратката не е пътувала в чужбина с този номер. Вероятно е премаркирана с този номер.
но предната не е била комбинирана но на снимката която е дала пише че номера който търси е с 2 поръчки комбинирани / според мен е дадена на посредническа фирма/офис, да се свърже и да пита на кой са е дали

# 605
но предната не е била комбинирана но на снимката която е дала пише че номера който търси е с 2 поръчки комбинирани / според мен е дадена на посредническа фирма/офис, да се свърже и да пита на кой са е дали

Не ме интересува кой на кого какво е дал. Едната се води доставена другата я е получила наистина.
Първо да си оправим проблема с номерата или по-точно да оправим пратката с номер 8154377914506158 под какъв номер фигурира в сайта на алиекспрес.
В края на краищата трябва да се установи реалното състояние за да се види може ли и какво да се иска от кого.
Такива писаници освен счупен телефон не могат да генерират нищо полезно.
Нали виждате че още не могат да си изяснят коя пратка с кой номер в али е.

Пратката ( косата ) си беше отделна пратка . Нали като влизам в приложението си изписва всичко и следя .

Тази пратка която издирвам е order combined 2 пратки в една , това са роклята и полата.  Това ми показва в приложението. 

Пратката с косата си няма нищо общо с тази която издирвам . Аз тази пратка я потвърдих като получена , натиснах confirm receipt,  защото е при мен .

AIDA_N , не , не бъркам . А и пратката ми беше доставена с Еконт .. а не с ExpressOne . Тази комбинираната трябва да е доставена с ExpresOne , а те даже не са ми звъняли

Аз има съмнение, че сте получили една пратка вместо друга пратка за това ви питах пртка 1 под какъв номер фигурира в Али.

Щом се борите само за пратка 2 като се свържете с Експрес уан може да се окаже, че те са я прехвърлили на еконт и вие сте се подписали за комбинираната пратка 2 вместо за пратка 1 Искам да отхвърлим тази възможност.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 16:40 от netman71

# 606
Много объркано стана. Дано момичето с пратките се оправи. Аз тотално се изгубих дори само като ви чета?

# 607
  • Далечният изток
И аз. Писах току-що, но изтрих, че наистина не ми е ясно с тия номера. Особено № 8154377914506158 ... Номер на товарителница ли е, какво е не разбрах...

# 608
Днес цял ден им звънях на телефона . Никакъв отговор , а може би не работят днес 🤔
Утре ще намеря време да отида до офиса им и ще пиша какво е станало .

Netman71 Не , няма как да съм се подписала за комбинираната пратка 2 ... Когато куриера от Еконт дойде ми даде само една пратка тази с косата и в апликацията на Али проверих , че е точно тази пратка . И натиснах confirm receipt , сега не ми излиза тракинг номера за тази пратка , която я получих 🤔

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 18:34 от Италия

# 609
Netman71 Не , няма как да съм се подписала за комбинираната пратка 2 ... Когато куриера от Еконт дойде ми даде само една пратка тази с косата и в апликацията на Али проверих , че е точно тази пратка . И натиснах confirm receipt , сега не ми излиза тракинг номера за тази пратка , която я получих 🤔
Моля прочетете пак. Искам номера на пратката получена и потвърдена от вас но не номера започваш с 8 защото това не е номера на пратката в Али нито на пратка в Еконт. Друго пишете каквото искате. Повтарям пак защо го искам - за да изключим вероятността да ви кажат, че сте получили другата пратка. Вие може да не сте но те като ви кажат в Еконт пратка 8.... Е пратката от Али LP ... С нищо не можете да ги оборите, че не е така.
След като сте я проверили в апликацията на Али значи можете пак да влезете и да намерите проследяващият и номер.

# 610
аз вече не го ползвам, но на някой може да му трябва как да избегне обединението
поръчките се правят с отделни плащания и след адреса винаги се добавя нов символ, например
поръчка 1 - "адреса"
поръчка 2 - "адреса /"
поръчка 3 - "адреса / / "
и т.н.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 20:52 от musicdoubl3

# 611
Аз просто не поръчвам нещо едновременно. И така всяка поръчка си ми пристига отделно. Да не говорим, че като поръчвам по един артикул на месец няма как и да се обърка коя поръчка ми е дошла и коя къде е отишла.

# 612
Здравейте,може ли някой да ми каже как да премахна запаметена карта?

# 613
Вчера успях да си получа успешно пратката .

От АлиЕкспрес не са написали телефонният ми номер върху плика . Заради това от ExpressOne  не са успели да ме намерят и са оставили пратката в един ресторант на центъра , собственичката там е близка приятелка на семейството ни . Вчера тя ми се обади и ми каза , че имам пратка и са я оставили при нея . Отидох да си е взема .
Върху основният плик пишеше само името ми , фамилия и пълният адрес , но без телефонен номер за връзка. Явно в центъра на Али като са комбинирали двете поръчки са забравили да напишат телефонният номер върху основният плик .
Отворих плика и там вече имаше още два отделни плика , в единият роклята,  в другият полата , върху и двата от тях пишеше и телефонният ми номер . Така че вината не е в търговците .

За мен грешката е в ExpressOne , понеже те като куриери са длъжни да доставят пратката на точният човек,  а не на трето лице , да дадат пратката на човек на който дори не знаят името му . Ами ако този човек е недоброжелател ? - пратката никога няма да се открие . Не може така с такова доверие да доставят пратката на друг и аз да се чудя защо в тракинга пише че доставката е успешна .

Най - важното е че пратката е попаднала на точен човек ( имах късмет ) и вече е при мен . Доволна съм от качеството на роклята и полата.  Има доста хубави неща в Али , които си заслужават.  .

Благодаря на всички , които се включихте да помогнете.

# 614
  • Далечният изток
А тя защо не ти се е обадила веднага, в петък, а чак вчера?! Нещо не ми се връзва... Ама ти си знаеш, както и да е.

Общи условия

Активация на акаунт