Какво направих днес за себе си? (тема 13)

• 58 043
  • 754
  •   1
Отговори
# 120

Тази книга е шедьовър. Бездарните художници плескат мазка върху мазка, докато картината умре в зародиш с идея, задушена от твърде много боя и нескопосан ентусиазъм. По същия начин действат много хора на словото, включително и аз. Но ако сте харесали например графиките на Микеланджело с няколко тънки, привидно небрежни линии, които сякаш на шега надраскани представят изумителната сила на гения, значи тази книга ще ви хареса. В нея има само простички думи и краен минимализъм, нищо не пречи на размаха на вашата фантазия, на спомените ви, на най-дълбоките ви чувства.

# 121
  • Mediterraneo
Ева, прекрасен роман, наистина,  много истински,много затрогващ. Уникално изживяване е да четеш книга за Обикновения човек, неблестящ с много, неизвършващ подвизи, просто един от всички. Роман за душата на човека, любовта му към познанието и свободата на добродетелта.
Преди 3 години съм я чела, но усещането за нея е все още живо.

# 122

.. Ами като ще качваме книги моята, с която си изкарах половината неделя е 'ептен елементарна кримка в стил Р. Чендлър.. Simple Smile

# 123
Облякох се с лятна рокля.

# 124
  • Great Britain
Масаж

# 125
  • Варна
Тренирах.

# 126
  • Great Britain
Спах 12 часа.

# 127
СПА, козметик, фризьор. И умерен шопинг.

# 128
  • София
Хора! Днес, в един ден си изправих косата, излязох, след тва я боядисах, измих, сложих си хума на лицето, после хидратираща маска. Всичко това необезпокоявано! Помечтах, гледайки онлайн магазинчета, и не купих нищо! Сега мисля да почета.

# 129
Сутринта чистих вкъщи, ходих до пекарната за бисквитки.
Пих капучино, подарих малко подаръче , направих салата от спанак, чери домати, слънчогледови семки, авокадо и ементал.
Пекох здравословен кекс.
Сега ще помързелувам на дивана Simple Smile

# 130
На един лист написах ЗАДАЧИ.  Всеки със съответните ангажименти, които трябва да изпълнява в къщи. Изтълкуваха задачите като ЗАПОВЕД и ми казаха, че бойкотират. Сигурно щото единия е свикнал с прислужница в къщи 24 в денонощието, а другия ми заяви,  че безредието и неизмитата баня не му правят впечатление. Е, какво направих днес за себе си . За сетен път се убедих, че не ставам за началник, а единствено и прекрасно продължава да ми стои ролята на товарно добиче.

# 131
Направих си страхотна разходка, съчетана с изгодни покупки
А, и маска на лицето си направих. И сутрешните палачинки с Нутела Animal Pig

# 132
  • София
Вчера ходих на очен и понеже ми разшириха зениците не можех нито да чета, нито да уча. Затова яко шляене. Ходих до библиотеката, взех си книжки, после по магазините, купих си панталон и блуза летни. После преподредих гардеробите на децата, махнах зимните дрехи, отделих какво им е малко и наслагах по торби. Това ми отне 2-3 часа. Разбих се, но съм доволна от днешния ден. Дотук 12000 крачки. Simple Smile
Сега ще пека багета и ще си направя хубава зелена салата. И ще си отворя една бира, нищо че не не върви.

# 133
Боядисахме първа ръка в спалнята на бъдещия ни дом Heart
После садих луковици на зюмбюли и нарциси на село(осмомартенски подаръци), занимавах се с другите цветя, чистих и подреждах. А сега вече пия бира на верандата в компанията на дъщеря ми и две котки. Хубав ден.

# 134
Посещение на зоологическата градина. Планирано мноооого отдавна, най-накрая му дойде времето. Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт