Какво направих днес за себе си? (тема 13)

• 58 230
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
Ако ти се хапва сладко, можеш да си вземеш фурми. Simple Smile Също се водят (сушен) плод. Хапвах по 4 аз вместо плод един път на ден. Те засищат (долу-горе). Последно хапвах към 20:00ч.
Danylony , не е толкова трудно като се разсейваш или те разсейват да не мислиш постоянно за храна. Наистина има някои по-тегави дни, но не мислиш за храна и това е Simple Smile

# 226
  • Orihuela Costa,Spain
Ако ти се хапва сладко, можеш да си вземеш фурми. Simple Smile Също се водят (сушен) плод. Хапвах по 4 аз вместо плод един път на ден. Те засищат (долу-горе). Последно хапвах към 20:00ч.
Danylony , не е толкова трудно като се разсейваш или те разсейват да не мислиш постоянно за храна. Наистина има някои по-тегави дни, но не мислиш за храна и това е Simple Smile
Здравей,а не ти ли прилошаваше първите дни?

# 227
Разходих се из магазините пеша, направих почти 12000 крачки. Взех си поръчка от амазон с два бестселъра на Имиро Килими и Фумитаке Кога Simple Smile Когато си отпочина, ще си сготвя вкусна здравословна вечеря с напазарените продукти, и ако миностане време, най-накрая ще прибера зимните дрехи от гардероба. Замислила съм преглед и разбор и след това нови попълнения Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 15:42 от Анонимен

# 228
Купих си много хубаво бижу

# 229
  • София
Среща и разходка с мама. Купих си годжи бери.

# 230
Засадих си цветя в сандъчета и в градината.

# 231
Днес пих кафе в най-новата си и вече любима чаша...

# 232
Днес пих кафе в най-новата си и вече любима чаша...

Чашата е страхотна! Откъде я купихте?

# 233
Ще ви изпратя линк в лично съобщение! Още една дама се интересуваше, но виждам, че са ми изтрили мнението с линка към страничката. Който иска, нека ми пише. Blush

# 234
Днес цял ден с дъщеря ми и майка ми се радвахме на хубавото време. Бяхме и на шопинг терапия и повървяхме доста. За пръв път качих малката на автобус, а самата аз съм шофьор и не се бях качвала от 4 -5 години. Накрая майка ми остана у дома за по кафе.🌷

# 235
Май разпознавам стила на Айлин Grinning
Аз пих кафе сутринта на спокойствие. Звучи дребно, нооо никак не е малко.

# 236
Чашата е великолепна, искам и аз такава Simple Smile
Днес вали и си чета вкъщи. Опитвам се вече втори ден да хапвам само плодове, фурми и като пригладнея много скир с чиа...
Сутринта правих упражнения...
Отрязах един мъж, който постъпваше подло и мисля, че е обвързан, но вече 2 ри месец продължава да ми пише...
Днес също ми писа.
Не ме дразни, не харесвам да блокирвам...
не му отговарям просто....

# 237
Като част от някои здравословни перипетии реших да премина на малко по-лека, зареждаща и здравословна храна този уикенд, направих си смути с банан, ягоди и боровинки. Беше супер вкусно и се надъхах, но не ми понесе. В момента съм на проба-грешка като при захранване на бебе. Теппърва разучавам какво ми понася и какво не, което е супер странно предвид възрастта ми.

Разсейвам се с документални филми и серии в Netflix, а по-късно смятам да се върна към любима, но леко оставена на заден план книга.

# 238
Интересно и аз от няколко дни променям здравословни и хранителни навици. В петък си направих йогийско прочистване на целия стомах, и се захраних със сварен ориз с масло. После спах като бебе. Изчетох доста неща за симптомите си, защото честно казано някои от тях ме постреснаха. Изключих хляба и всякакви зърнени храни, колкото и да ми е мъчно… няма повече филийка, топенка или палачинка, или любимите ми печива… просто явно поне засега трябва да се сбогувам с тях. Захар така и така не обичам та лесна работа, но хлебчето … и сега колко козунаци ще изпусна Cry Минах на нисковъглехидратен режим и от вчера си готвя вкусни неща, но гладът още ме гони (измамно чувство за глад). Добавка хром помага. Бая ми дойде със спирането на цигарите, и още повече нямам излишни килиграми. Но не искам на стари години да боря диабет.

# 239
Не ги изключвай кардинално, позволявай си от време на време каквото обичаш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт