Какво направих днес за себе си? (тема 13)

• 58 232
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Дъждът не ме плаши....Избягах си 15те километра - рано, рано!Сега си пия кафето със форума.

# 256
Респект. 15 километра за колко време ги бягаш?

# 257
Вчера си взех книга на Здравка Евтимова, а днес си направих кафе и го пих в нейната компания. Даваха я по БНТ, да не мисли някой, че лична среща съм имала

# 258
Слушам двучасов концерт на Джо Кокър в Ютюб със сутрешното кафе и си мечтая отново да ходя на концерти.

# 259
Събирам сили да бучна 3 петунии в сандъче и една циклама в саксия.

# 260
Засадих си цветя в сандъчета и в градината.
Цъкк

Подобно нещо правих и аз, но са домати, краставици, чесън, магданоз...

# 261
Скрит текст:
Засадих си цветя в сандъчета и в градината.
Цъкк

Подобно нещо правих и аз, но са домати, краставици, чесън, магданоз...

Много добри идеи давате Simple Smile И аз се каня от време оно на пролет да си засадя магданоз, мента, копър и други подправки на терасата. Имам сандъчето, имам порозната основа, имам и подходяща пръст. Само остава сега да си взема градинска тор и семена, и почвам и аз.

# 262
Накиснете семената във вода за една нощ поне, постелете върху пръстта тоалетна хартия, за да не потънат, сложете семената върху хартията и поръсете отгоре с още малко пръст. Успех!
Днес ще се отдам на активен мързел, докато оздравея.

# 263
Благодаря много! Ще пробвам тази събота и неделя.
Бързо оздравяване пожелавам.

# 264
Никога не съм я чела, знам доста цитати от нея .. скоро ни я подариха .. та мисля да направя това днес за себе си Simple Smile

И ако успея да се "излюпя" и от леглото, може и на църква да отида

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 15:24 от vasilesa

# 265
  • Mediterraneo
За "Малкият принц" -трябва да попаднеш на точния момент да я прочетеш. Препрочитала съм я многократно( една от единиците книги, които отварям изобщо повторно), всеки път откривам по нещо ново в нея.

# 266
Още не съм отворила "Принца", но попаднах на една страхотна кънтри песничка, която слушам вече за 4-ти път The dead south е групата "In hell I'll be in good company", малко анти жените..но ме кефят клипа и мелодията ..
And BTW, срам и резил, но още не съм се "изчегъртала" от леглото .. Simple Smile :/

# 267
Никога не съм я чела, знам доста цитати от нея .. скоро ни я подариха .. та мисля да направя това днес за себе си Simple Smile

И ако успея да се "излюпя" и от леглото, може и на църква да отида

И аз не съм чела тази книга, но ми харесва колко мъдрост има в тази книга. Все се каня да си я купя и да я прочета.

# 268
  • София
Колкото и да ви се струва дръзко не бих я препоръчала Малкият принц на никого за четене.  С годините виждам, че е набедена за нещо тази книга.
Днес пих кафе в паркче за 1 път след Ковид ограниченията.

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 23:22 от Мигла

# 269
Всеки отразява прочетеното в собственото си съзнание, ако нещо ти е мътно огледалото е нормално отражението да не впечатлява. Извинявам се, ако то звучи обидно, но не мога да дам друго обяснение за такова мнение.

Общи условия

Активация на акаунт