Какво направих днес за себе си? (тема 13)

• 58 240
  • 754
  •   2
Отговори
# 285
Разходих се, ядох ягоди в парка, докато бебето спи, и подредих купища документи, натрупани вкъщи. Беше някак освобождаващо.

# 286
Пратих виртуална прегръдка на съфорумка, която не познавам. Вярвам, че я накарах да се усмихне Simple Smile

# 287
  • Great Britain
Отпуснах се на дивана в петък късен следобед.Вълшебно е.Следващите три дни без аларма в 6 сутринта.Още по-вълшебно.

# 288
  • Street of Dreams
Необичайно ми се припи кафе в 8 вечерта и си направих разкошно лате. Поръчах си слънчеви очила и ново огледало за банята, докато си го пих.

# 289
Три дни "киснене" в минерален басейн - дори компютъра не съм взела с мен този път. Размазахме се с детето...

# 290
Снощи се видяхме с приятели, а днес ще пия кафе на брега на морето Innocent

# 291
Днес ходих на разходка, ходих до Лили,
Видях се с приятелка, с която бяхме близки, но почуствах, че сме се отчуждили.
Насилвах се да говоря, почувствах, че и тя е различна....
Може би е гузна, в труден момент спря да говори с мен...
Така го усещам...
Simple Smile Животът продължава 🌷🥰

# 292
Днес ходих на разходка, ходих до Лили,
Видях се с приятелка, с която бяхме близки, но почуствах, че сме се отчуждили.
Насилвах се да говоря, почувствах, че и тя е различна....
Може би е гузна, в труден момент спря да говори с мен...
Така го усещам...
Simple Smile Животът продължава 🌷🥰

Интересно, че си се съгласила изобщо да излезеш с нея. Аз това веднъж го направих в подобен случай и много съжалявах след това. Въпросната вместо да се извини тръгна да разпитва с някакъв мъж, който съм виждала два пъти покрай едни приятели. Бях възмутена. Преди да се отчуждим бяхме наистина много близки, иначе щях да откажа.

Имало е още един два такива случаи и не съм изпитвала желание да се виждам с въпросните персони. Все едно някакъв вътрешен блока. Не искам да си говоря с тях и не ме интересува как са, защото в общия случай връзката е била прекъсната от няколко години. Та просто съм забравила, че съществуват.

Надявам се да не си тъжна. На мен в подобна ситуация ми беше седмици наред тъжно, че прекъснахме отношения с една приятелка, но знаех, че е правилното решение.

# 293
Нови обувки, фризьор, хубава вечер с приятни хора.

# 294
Разходка, вкусен обяд с приятели, почивка.

# 295
Днес бях на семейно събиране със семейството на съпруга ми и техни семейни приятели. Прекарахме добре и се разсеях от малко грижи! Надявам се и утре да се насладя на почивния ден без да мисля за работните трудности и ангажименти. Черпя вдъхновение и от вас!

# 296
  • Mediterraneo
Гледах дъгата.

# 297
Преди седмица някъде ми се оформи идеята да си започна анонимен читателски блог с нужните му прилежащи социални мрежи. Направих ги няколко дни след зародиша на идеята и всеки ден съм в тях да си оправям настройки и тн, но днес осъзнавам, че съм направила за себе си няколко неща:

1. Разграничих се малко от семейство, приятели, колеги, познати, познати на познати и новинарски сайтове в редовните си социалки.
2. Не виждам кой какво е коментирал, къде е ходил, какво е правил, не се пляскам по челото 10 пъти на ден до вдлъбване от прочетеното/видяното.
3. Последвах само блогове на book reviewers, издателства, библиотеки и подобни и се заобиколих само от красиви и смислени акаунти.
4. Мога да пиша за каквото си поискам, когато си поискам и не ми пука изобщо кой какво ще каже, не си прочитам нещата 100 пъти, за да не би някой да си помисли нещо и какво би си казал еди кой си, който ми е бизнес партньор примерно.

Мноого се освежих, вдъхнових, заредих, освободих... пък какъв блог ще излезе вече даже не ми е толкова важно, хаха.

# 298
  • Great Britain
Масаж .

# 299
Купихме ламинат за целия апартамент. Вчера го избрахме, днес цената беше с 10 процента нагоре, но пък с 20 процента промоция, така че сме на плюс.

Общи условия

Активация на акаунт