Какво направих днес за себе си? (тема 13)

• 58 245
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
14 750 крачки направих днес Simple Smile

# 301
  • Mediterraneo
Аз пък днес не направих толкова Simple Smile  Ежедневно правя по повече, но днес си починах добре.

# 302
Обядвахме със сина,снахата и внучетата/имам имен ден/.Довечера ще си пристигне  и дъщеря ми. Щастлива съм, хубаво ми е.

# 303
Купих си нова чанта, да пенсионирам старата. И нови удобни кецове за пролетни дъждове. Сега домашно педикюрче и мацам лак на краката, преди да отида на йога.

# 304
❤   Днес си взех нови четки за рисуване.   🖌

# 305
Преди седмица някъде ми се оформи идеята да си започна анонимен читателски блог с нужните му прилежащи социални мрежи. Направих ги няколко дни след зародиша на идеята и всеки ден съм в тях да си оправям настройки и тн, но днес осъзнавам, че съм направила за себе си няколко неща:

1. Разграничих се малко от семейство, приятели, колеги, познати, познати на познати и новинарски сайтове в редовните си социалки.
2. Не виждам кой какво е коментирал, къде е ходил, какво е правил, не се пляскам по челото 10 пъти на ден до вдлъбване от прочетеното/видяното.
3. Последвах само блогове на book reviewers, издателства, библиотеки и подобни и се заобиколих само от красиви и смислени акаунти.
4. Мога да пиша за каквото си поискам, когато си поискам и не ми пука изобщо кой какво ще каже, не си прочитам нещата 100 пъти, за да не би някой да си помисли нещо и какво би си казал еди кой си, който ми е бизнес партньор примерно.

Мноого се освежих, вдъхнових, заредих, освободих... пък какъв блог ще излезе вече даже не ми е толкова важно, хаха.

Не знам дали става за социалната платформа фейсбук, но ако е за него става на въпрос, също ме дразнеха подобни неща - постоянно на стената виждах кой и къде е ходил, снимки и видеа на децата им всеки ден, също и снимки и видеа на "приятелите" ми във фейсбук, някакви мъдри мисли да публикуват, а като познавам какъв е човекът, който ги публикувал, се дразня още повече, че се правеше на умен и интересен. Всичко  това ме дразнеше и депресираше. Един изкуствен и лъжлив живот представиха "приятелите" ми във фейсбук. Затова изтрих профила си през август миналата година. По-добре се чувствам.

Честит Празник на всички.

# 306
Отидох на маникюр и вежди. Сега ме чака чистене.

# 307
Преди седмица някъде ми се оформи идеята да си започна анонимен читателски блог с нужните му прилежащи социални мрежи. Направих ги няколко дни след зародиша на идеята и всеки ден съм в тях да си оправям настройки и тн, но днес осъзнавам, че съм направила за себе си няколко неща:

1. Разграничих се малко от семейство, приятели, колеги, познати, познати на познати и новинарски сайтове в редовните си социалки.
2. Не виждам кой какво е коментирал, къде е ходил, какво е правил, не се пляскам по челото 10 пъти на ден до вдлъбване от прочетеното/видяното.
3. Последвах само блогове на book reviewers, издателства, библиотеки и подобни и се заобиколих само от красиви и смислени акаунти.
4. Мога да пиша за каквото си поискам, когато си поискам и не ми пука изобщо кой какво ще каже, не си прочитам нещата 100 пъти, за да не би някой да си помисли нещо и какво би си казал еди кой си, който ми е бизнес партньор примерно.

Мноого се освежих, вдъхнових, заредих, освободих... пък какъв блог ще излезе вече даже не ми е толкова важно, хаха.

Не знам дали става за социалната платформа фейсбук, но ако е за него става на въпрос, също ме дразнеха подобни неща - постоянно на стената виждах кой и къде е ходил, снимки и видеа на децата им всеки ден, също и снимки и видеа на "приятелите" ми във фейсбук, някакви мъдри мисли да публикуват, а като познавам какъв е човекът, който ги публикувал, се дразня още повече, че се правеше на умен и интересен. Всичко  това ме дразнеше и депресираше. Един изкуствен и лъжлив живот представиха "приятелите" ми във фейсбук. Затова изтрих профила си през август миналата година. По-добре се чувствам.

Честит Празник на всички.

Аз вече почти не виждам снимки от личния живот на приятелите си или дори както казваш мъдри цитати, а само еди кой си коментира на публикация на ПП или “Възраждане” или на Медиапул или на не знам коя медия и всички само се ядат и само новини, политика, болести, война и четейки мненията на хора някой път избеснявам и направо се настройвам и ми действа ужасно всичко, защото имам близки и приятели и роднини  изпаднали в такива крайности, че не се диша. Предпочитам да не им знам мнението по всеки въпрос!

Съжалявам за изблика си, но ми е много мъчно че вече няма къде да отиде човек и да прави нещо без негативните събития в световен мащаб да не му влияят, да не се дискутират и т.н., а това много ми тежи, защото по принцип не съм конфликтен човек, а вади най-лошото в мен!

За да съм по темата - днес излязох на разходка с родителите си. По-късно планирам да си измия косата и малко домашни спа процедурки.

# 308
Бях на гости на сестрата на моя мъж. Напълни ми се душата с гледка на ширнали се зелени поля и цялата ни прекрасна природа. Днес ходих на гости на най-добрата ми приятелка и си изкарахме както винаги чудесно. Сега сем най-накрая с децата, гледаме идиотски, но много забавен испански сериал и релаксирам след толкова много емоции.

# 309
Ходих на фризьор, минах през Икеа и купих два билета.
Утре ще излезем сред природата с приятели и после ще седнем да хапнем на заведение т.е няма да готвя Grinning

# 310
Ям бял шоколад 🍫

# 311
Рисувах🖌, пих вино🥂, взех си вана 🛁.

# 312

Покажи ни нещо за вдъхновение! ❤

# 313

Покажи ни нещо за вдъхновение! ❤

С удоволствие! ❤

# 314