Какво направих днес за себе си? (тема 13)

• 58 271
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Хапнах за 1 път тази година вкусни български череши.

# 421
Хапнах за 1 път тази година вкусни български череши.
И аз. И кайсии. Много бяха хубави!

# 422
Купих си парфюм 💖

# 423
Хваля се и аз тогава с диня 🍉.
 Сорта им е шугър бейби май, без семки, мънички. Като я разрежа и мирише на идващото лято. За жалост не са от бг. Изядох 1 кило, утре пак 😅

# 424
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Започнах така

Сега последни приготвления за бала на племеницата ми.

# 425
  • София
Измих прозорците...отдавна им се канех.

# 426
Разходка в гората, последвана обедна бира в приятна компания.

# 427
Минах по правилната улица за да срещна случйно една прекрасна дама! Толкова много ме зареди тази среща!

# 428
Минах по правилната улица за да срещна случйно една прекрасна дама! Толкова много ме зареди тази среща!
Това са ми любимите срещи. Всеки път след такава среща си казвам : добре , че минах по тази улица, че да срещна този човек

# 429
  • София
Плаж на Халкидики, октопод, миди, бяло вино и много слънце.

# 430
Поръчах си няколко книжки❤️

# 431
Първа морска баня за тази година и при мен. Опасенията ни, че температурата на водата около Майорка май месец ще е много ниска и няма да става за къпане, не се оправдаха. Супер си беше.

# 432
С мм отидохме да ядем торта в сладкарница.  После влязох в книжарница само да разгледам, но си тръгнах с две книжки и с една тетрадка, която мисля да използвам за дневник. Мисля, че 24 май е много подходящ ден за започване на дневник.

# 433
  • Mediterraneo
Гостувахме на приятели. Изкарахме си чудесно, а домакинята ни нагости като за световно. Беше приготвила любими наши ястия, за които е ставало въпрос в различни разговори.

# 434
Днес вече си сипах! 😀
Пуснах си делото на Деп и жулих Бейлис 😎

Общи условия

Активация на акаунт