Какво направих днес за себе си? (тема 13)

• 58 075
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Коремни преси 😎

# 571
Имам малко опит със странни отношения с приятелки, но подозирам, че отново ще изтрият мнението ми.

Вместо това ще кажа, че днес взех някои важни решения на работа и се надявам да не се подведа. Също така взех решение въпреки работата, която ме чака да се насладя на това лято колкото е по-възможно повече.

# 572
Седях, гледах се в огледалото, гледах и реших, че съм стара, та взех, че си запазих час в клиниката до нас, засега само за назолабиалните гънки, че много са видими и се набиват на очи. В петък ще разбера какво ще ми предложат и колко ще струва.

# 573
  • Orihuela Costa,Spain
Привет и от мен,разбрах че ще ставам леля🤩.

# 574
Привет и от мен,разбрах че ще ставам леля🤩.

Честито, усещането е страхотно!

# 575
Значи .. направих домашна лимонада с джинджифил и листенца мента

# 576
Изтупах прахта от пианото вкъщи, пораздрънках да си припомня стари неща. Обърнах малко гръб на многото задачки извън работа, които ми ядат времето и ме стресират. Връщам си малко фокуса върху моите мечти и хобита. Разтоварвам се така. Поръчах си книжка с технически упражнения. На тази възраст, като не ме взимат учители, сама ще си разучавам. За мой кеф, няма да ставам про Simple Smile
И, днес маникюрче. По-късичко, да не дрънка по клавишите (и за компютърни клавиши важи😜)

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 22:16 от Анонимен

# 577
Слушам си спотифай плейлист

# 578
Събудих се много рано и почетох книга, докато другите се размърдат. Обичам това време, когато всички спят, тихо е и мога да си правя каквото ми е кеф.

# 579
Спрях да "разпускам" в социални мрежи/ чатове и да си фрагментирам вниманието и комуникацията. Вместо това излизам с човека, с когото искам да говоря.

# 580
Дадох килимите за пране, отидох да си взема пратка с нови дрехи, стегнах багажа!

# 581
  • Great Britain
Наслаждавам се на лятото и на себе си.

# 582
Разходих се безцелно в съседния град. Поседнах, похапнах, изпих една бира. Сега почивам.

# 583
  • Street of Dreams
Отложих всичко с две седмици.

# 584

Общи условия

Активация на акаунт