Какво направих днес за себе си? (тема 13)

• 58 076
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Пих един енърджи дринк 😂 Отдавна не бях бутвала 😎

# 556
Започнахме деня с химичен пилинг

# 557
Маникюр Hands Nail Care

# 558
  • Great Britain
Масаж.

# 559
  • София
Реших важен финансов въпрос.

# 560
Равносметка направих преди малко. Дъщеря ми отскоро е пълнолетна, завършен голям човек (уж). Винаги е била разумна, умна, зряла и мъдра. Днес тръгна да излиза от кухнята, на прага спря, върна се и каза "ела да те прегърна, обичам те". Е, в този миг разбрах, че съм успяла да отгледам чудесно момиче и като бонус да имам с нея прекрасни отношения.

# 561
Събирам багаж, отивам при мама и заедно отиваме в Италия, от преди ковид  го чакам това пътуване.

# 562
  • Русе
Резервирах 2 нощувки сред природата за следващия уикенд.

# 563
Настъпи време, в което ще трябва да поработя по-усилено - повече дни, малко повече задължения. Надявах се да прекарам лятото по друг начин, грижейки се за себе си след тегава зима и оставяйки работата да си върви, но се оказа, че бизнесът ми има нужда от мен сега. Интересното е, че имам ентусиазъм и не съм обезсърчена. Във време, в което не се чувствах добре, отделях време за неотложни лични неща, не ме е предавал. Днес работя с лекота и с благодарност за това, което имам. 

# 564
Отметнах някои задачи, които ми тежаха и после опаковах сватбен подарък. Много релаксиращо ми действа и го правя с много любов, от което аз се чувствам добре.

# 565
За себе си, минах през период на изчистване от натоварващи или отровни взаимоотношения. Здравословните граници и филтри отварят място за хубави неща. Старото ми аз оставяше да ме използват, затова много стари приятелства си отрекоха естествено.
Сега обаче съм в дилема за една стара “приятелка”, която замина за чужбина преди десетилетие. Дори не се обади за едно последно виждане. Дори не разбрах кога завърши магистратурата и е заминала за друга страна. Дори веднъж не се обади, като си е идвала, през два етажа живеехме. А съм я засичала в асансьора, с неловко измъмрено здрасти и забит в пода поглед. Миналата година ми писа, че линкедин я подсетил за рожденния ми ден. Да ми иска телефон на друга позната. Изтрила си фейсбук и всички акаунти. Издразни ме, и й напомних за обноските при поздравяваме за рожден ден. Сега, пак ми пише, да се пробвала дали този път съм щяла да искам да се видим. Майка й я беше отсрамила преди това, че си имала проблеми някакви. Писах й кога съм свободна, обясних й, че толкова години веднъж не се обади, и че и аз имах проблеми миналата година, не само тя. Дадох й телефон. Мина на вайбър - била много заета, да сме пробвали да си пишем да се видим… 😒 пусах й - дай да пробваме, че съм любопитна… не ми звучи сериозно това. Майките ни ходатайстват, че аз съм била тросната, да съм й дала шанс… все едно сме на 10…

# 566
Когато някой има желание да те види, те вижда, когато няма има оправдания 🎯
И за мъжете , и за жените е валидно.

Не се хаби🤷‍♀️
Не бих отишла на кафе с някого, с когото преказката не върве и само ме мъмка...

Имах такъв случай наскоро ...awful🧿
След това ми писа 2 пъти да се видим, но бях заета.
Просто нямам нужда от такава натоварваща енергия 🍀

# 567
Всеки има такива случки. За мен беше ужасна последната среща с най-добрата ми приятелка от гимназията, която живее в чужбина и не се бяхме виждали няколко години. Огромно разочарование беше срещата ни. По-добре да си бях останала с хубавите спомени за онова слънчево момиче.

# 568
Zabaven Profil Разбирам те. На мен така една едновремешна приятелка ми беше изскочила веднъж от небитието, уж да се яиждаме, накрая се видяхме и тя тръгна да разпитва за някакъв мъж, с когото бях попадала няколко пъти в обща компания, понеже е приятел на мой близък. Много нагло ми се стори. Дадох ѝ шанс и сега - 4 години по-късно - отново не си говорим.

Но въпреки това съм на мнение, че ако го намериш в себе си, няма лошо да дадеш шанс на човек, особено ако сте имали близки отношения в миналото.

# 569
  • София
Сутринта - кафе и книга в леглото, след като заведох децата на занималня. След това разходка до библиотеката да си взема нови книжки. След това - на работа. Работата на смени има и някои предимства (въпреки че съм ранна птица и хич не я долюбвам втора смяна, но гледам да се възползвам). Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт