Какво направих днес за себе си? (тема 13)

• 58 078
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Измих си четката за коса, последва огромно удоволетворение Smile

# 541
  • Great Britain
Обядвах суши с леден совиньон.

# 542
Мисля си, че стигнах до някакви прозрения в личен план. Не е да не ми е било ясно, ама някак си не мога да се отуча да си правя планове и да се опитвам да наредя нещата както съм си ги намислила. Надявам се да успея и да ги прилагам тези прозрения. Ще си проличи в следващите месеци и години.

# 543
Поръчах суши и си сипах биричка!

# 544
Днес всички сме били на суши явно 😂😂
След маникюра хапнах суши и сега ще почвам нова книга ❤

# 545
  • София
Е, не е истина- за вечеря правих суши за семейството.

# 546
# 547
Помислих, че на снимката на Тарталета ще има суши 😂
Аз днес се срещнах с приятелка и се разходихме в парка, направила съм почти 15000 крачки. Посмяхме се и се разтоварих от напрегнат ден. Имах и аз едни размисли за себе си, разбрах нещо важно. Записах си час утре съм на фризьор.

# 548
И аз бях на вечеря.Забележете, ядох суши!!! Отдавна не бях излизала,понеже имах много ангажименти. Видях се с най-добрата ми приятелка и беше много зареждащо!

# 549
Подадох молба за работа, остава да чакам Blush

# 550
Стискам 🤞 палци, да те приемат!

# 551
Чакаме заедно с теб!
Аз днес се пръснах на всички посоки за децата. Водих ги на лекари разни.  Утре ще се погрижа за себе си- предстои преглед при кожен лекар за отстраняване на бенки , които ме дразнят.

# 552
За първи път бях на физиотерапия. Голям кеф!!!!! Защо не съм знаела по- рано

# 553
Поръчах си бисквити с протеин и там други здравословни работи от един сайт за хранителни добавки. Днеска дойдоха и обядвах с едната кутия такива бисквити.
Здравословно 🖖

# 554
И аз така, пристигна ми поръчката на магнезиев л-треонат, хранителна добавка, която уж подобрявала съня. Започвам да пия и да видим.

Общи условия

Активация на акаунт