Какво направих днес за себе си? (тема 13)

• 58 087
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
Изчистих цялата баня, смених чаршафи, кърпи, калъфки на декоративни възглавнички, сега пералнята пере, аз пия кафенце.
И само някой да не е казал, че това е да направиш нещо за себе си. Питайте Моника от Приятели. И тя е такъв клийн фрийк. 😂

# 526
Успях да стана в 7, да закуся и да тренирам.
Решила съм отново да се върна към стария си начин на живот. Не може на 24 години да се изморявам да отида до магазина, просто е абсурдно. Сега съм 43 кг и съм решила да кача малко. Заложих на Йоанна Йоко и се надявам да ми помогне.
Ако не знаете коя е , горещо Ви препоръчвам да се поразровите. Страхотен пример за жена и майка.

# 527
Отдавна хвърлям по едно око на темата.Интересно ми е да чета,защото
имам малко дете (кажи - речи все още бебе Grinning) и не правя нищо за себе си от много време насам,но напоследък усещам нуждата да се погрижа и за себе си.

Та,днес,в часовете,в които бебето спи,аз не правих нищо!Не готвих,не чистих,не гладих.
Това направих за себе си!
А,и един джин съм си сипала,въпреки ранния час.

# 528
  • Благоевград
Прекарах 2 дни с племенницата ми 😍 Гушкахме се, спа върху мен, гука ми, вече се усмихва 😍 Обожавам я тази малка 3 месечна топчица 🥰

# 529
Имам си нова прахосмукачка, безкабелна, с моп и светлинки отпред, джиткам си с нея и съм много щастлива. Да, да, знам, че ми хлопа дъската.

# 530
Нова чанта си купих. Много харесвам розово, а нямах светла, лятна чанта. Е, вече имам много кокетна чантичка в нежно розово.

# 531
  • Great Britain
Подарих си и ми подариха положителни емоции и вълнуващи преживявания през изминалия четири дневен тържествен и специален уикенд.

# 532
Забелязах, че все по-лесно ми се отдава да не влизам в излишни дискусии, които и без това нямат голямо значение. Времето ми е по-важно. Дето се вика, и 2+2 прави 5 да ми каже някой, прав е!!

# 533
Погрижих се за здравето си! Бях на два!!! прегледа, а и изследвания си правих. Утре продължавам

# 534
Сутринта 65 минути йога.
Хубав приятен обяд с ММ и дъщеря ни. Не се изкуших с пица/ паста, поръчах си супа и салата (с пиле).
Следобеден стретчинг.
След малко ще си сипя бяло винце.

Забелязах, че все по-лесно ми се отдава да не влизам в излишни дискусии, които и без това нямат голямо значение. Времето ми е по-важно. Дето се вика, и 2+2 прави 5 да ми каже някой, прав е!!

Абсолютно!
Плюс, че започнах много повече да си ценя времето. Моето лично такова.

# 535
Ходих на маникюр 💅

# 536
Вчера цял ден се занимавах с едно от хобитата си. Поне два месеца не бях пипвала и си наваксах хубаво.
Днес си запазих час за маникюр, педикюр и подстригване.

# 537
Приятната част от деня дойде! Лично време за "мен",докато детето спи,ще си почина и "надявам се",че ще науча нещо полезно! Дано книгата,която избрах да е добра!Приятен ден на всички..! 🌹

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 16:44 от *ĤĚŇĂ*

# 538
Тренирах. След това 45 минути пътека бързо ходене.

# 539
Разходка в дъжда

Общи условия

Активация на акаунт