Какво направих днес за себе си? (тема 13)

• 58 089
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
  • Mediterraneo
Той този професор не е открил топлата вода. Аз от години знам, че кофеинът ми действа и след 12 на обяд не пия кафе. Знам, че не спя ли 8 часа, съм крива и не в кондиция. Преди заспиване не броя овце, а обикалям мислено познати любими места. Нещо ново бих искала да науча от подобна мода.
Имахме годишнина с ММ. 22 години брак Heart

# 511
От 7ч събирам слънце на една източна тераса. Закусих два банана и си позволих едно слабо шварц кафенце, и продължавам да се напичам и наслаждавам на тишината и птичките

# 512
Наспах се, пих кафе на терасата ☕

# 513
Отидох на зъболекар (любимото ми съботно занимание) и после си купих обувки.

# 514
Релакс и отивам на сладкарница. 2 парчета торта ще си купя и ще изям, ПЪК. 🤭 Благодаря за инфото по повод съня. Някой от нещата, които сте споделили , аз също практикувам. И мисля, че съм станала доста добра в дисциплината ми със съня, така че да работи за мен.
Относно кафето съм гледала научни клипове или филм, как влияе на тялото и т.н.
Но съм сигурна, че книгата ще е интересно, бих погледнала. 😊
А и маникюр ще правя днес. 💅

# 515
Купих си бански за наближаващото море, страхотно ленено сако- оранжево и десетина тениски.
После ядох уникално вкусни ягоди.
Вечерта- грузински ресторант с приятели.

# 516
  • Orihuela Costa,Spain
Привет и от мен,върнах се при старата си фризьорка,купих тоалет,обувки и сесии за лазер за щерката,измих  и изчистих за първи път новата  си кола.Довечера сме на азиатски ресторант с още две семейства🥳.Още един ден в рая🤩.

# 517
Наспах се, пих кафе на терасата ☕

Допълвам 1 час на пътеката, скачане на въже, коремни преси.  След малко отивам да си купя грил тиган 😀.

# 518
Уговорих си час с художник да дойде да ми нарисува стената вкъщи😊 Каня и се от много  дълго време.

# 519
Взех суши 🍣 за вечеря ли ще, утре за обяд ли ще е - Божа работа

# 520
Купих си сутиен без презрамки, който не се смъква Grinning И това е нещо..

# 521
Пак да кажа, че обожавам и суши 😁 от кога не съм яла. Ама, да дам акъл ако позволите, хапнете си го за вечеря 🫢 не е хубаво да преседява, дори заради самия ориз, а пък в хладилник …🫢

# 522
  • Mediterraneo
Видях се със скъпи приятели.

# 523
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
От едно известно време правя доста неща за себе си.Разни покупки като дрехи ,козметика и обувки.Ходих на зъболекар.Записах си час за татуировка.Вчера си резервирах билети за морето след 10 дни.Тази година съм решила всеки месец да му отделя по една седмица.
Ежедневното сутрешно тичане също го броя.Дава ми освен хубаво тяло и време в което оставам сама със себе си.За днес мина - заредих се и сега си пия кафето.

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 22:09 от Захарчето

# 524
Видях се вчера с любима приятелка. Говорихме си дълго и приятно, чак не усетихме как мина времето. Напазарувахме си козметика и бельо и се разделихме с уговорката пак да се видим скоро.

Общи условия

Активация на акаунт