Какво направих днес за себе си? (тема 13)

• 58 069
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Поръчах си куп неща от Shein, дано да си заслужава 🤔

# 601
Възползвах се от намаленията по случай Международния ден на йогата и си взех абонамент за едно онлайн студио, даже и график с последователност на програмите си направих.

# 602
(Отново) направих домашна лимонада с джинджифил и мента.
Няма как ментата да е по-прясна, откъснах я от терасата тъкмо преди да я сложа.

# 603
И аз довечера ще започна нова книга. Но преди това ще ям прясна риба

# 604
  • Street of Dreams
Изхарчих ужасно много пари.

# 605
  • Great Britain
Пих една студена вода.

# 606
  • София
Ремонтирах нещо счупено вкъщи, отлагано няколко месеца.

# 607
Последен ден от отпуската. Върнах се от мечтана почивка.

# 608
Времето е идеално за седене вкъщи и ходене никъде. За слушане на вятъра при тишина и самота. Теглих, пак, една на майстора, които се опитва да ми се качи на главата последните седмици. Показах му, че няма да му търча на помощ всеки път, като пак изгуби новите материали. Оставих го да се оправя, и ще му платя на завършено. Започнах физиотерапия и я приоритизирам, и да си щадя нервите. Схващането във врата и болките в ръката започнаха да минават. Спя по-добре, и ми е по-спокойно. Ще трябва да си дам още малко време обаче за емоционалния бърнаут, че нещо много раздразнителна съм станала и с доста нисък булшит толеранс. Трябва малко по-зен.
Редактирам се да добавя - поръчах си готини летни обувки, две рокли и блузи - поставих си за цел да започна да обличам нещо различно от дънки и черна блузка 😊

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 16:42 от Анонимен

# 609
Изчистих целия апартамент, да ми е чистичко и подредено като се върнем от почивката 😎

# 610
Бях на шоуто с болид и Дейвид Култард.
Моята страст са скоростите и просто чувството е неописуемо, да успееш да се докоснеш до тези 750коня🏁

# 611
Пречистих си гардеробите от стари и ненужни дрехи, напълних няколко торби и ги пуснах в контейнер за дрехи. Освободих място за нови Simple Smile

# 612
Бях си поръчала няколко неща за дома, които днес пристигнаха по куриер. Премахнах старите и наредих новите. Много зареждащо ми дойде:)

# 613
Бях на фризьор.

# 614
Цял ден с ММ и детето кръстосваме улиците,дори я оставих да спи в колата.
Бяхме и при кумовете. та минаха 3 часа без да разбера.

Общи условия

Активация на акаунт