Какво направих днес за себе си? (тема 13)

• 58 053
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Купих си слънчеви очила!
Аз съм "малко" болна на тази тема, голяма страст са ми.
Но много трудно намирам такива, които хем да ми харесат, да са това, което търся, да ми стоят добре, да ми "заспят" на лицето.
От снощи място не мога да си намеря от кеф!

# 661
Гледам идиотския филм "Смотаняци" и се хиля на тъпотиите от сърце.

# 662
  • София
Насладих се на Уимбълдън.

# 663
  • Great Britain
Бях на боксов мач.

# 664
Масаж на стъпала/ ходила.

# 665
  • Mediterraneo
Вчера се видях с близки приятели, от детството. Страхотно зареждаща среща, надявам се догодина пак да успеем да се видим!

# 666
  • София
Туризъм! Римски форум, Римски амфитеатър, Римска епископска базилика и Римски стадион.

# 667
Ходих на маникюр. И си надрах целия лак, ще полудея от яд! Толкова време чаках за час, а така да не умея сама да се лакирам

# 668
Мадам Рамацоти, аз също не мога сама да си правя нокти, най-вече пиленето ме влудява! Затова лятото ходя в салон. И предпочитам гел лак, няма мърдане!

# 669
Те ноктите ми са оформени идеално, но гел лак аз вече не слагам. Половин година чаках да мога отново да тръгна на маникюр, защото гелът съсипва плочката. Затова вече само обикновен лак, но го надрах и ми е криво

# 670
Един топ лак отгоре няма ли да помогне?

# 671
Само ще го замаже.
Аз също не обичам много гела. Предпочим оформени нокти с безцветен лак, отколката прорасли нокти. Моите на девети ден са вече за сваляне на лака.

# 672
Навъртях 10000 крачки, бутайки количката и си взех козметична кутия. Сега ще се цапна с маската от нея Simple Smile

# 673
  • София
Туризъм. Обиколих Братислава, пробвах национални ястия, а сега към Прага.

# 674
Малко преди концерта на Мейдън Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт