Какво направих днес за себе си? (тема 13)

• 58 052
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Вчера и днес направих дълго отлагани прегледи при очен лекар, гинеколог и специалист по  Уши, нос, гърло. Утре предстоят пълни изследвания на  кръв.

# 676
Цял ден времето беше мрачно и идеално за цял ден шопинг с приятелка. Супер компания беше, а и шопинга стана импулсивно.
Имах много тежки и натоварени седмици и най-после вече усещам, че е са към края си. Толкова е голяма промяната, че усещам колко ми е по-леко в момента, дано и за вбъдеще всичко сработи с бъдещи планове, които си направих.

Едитвам с малко информация за ноктите, не налагам мнение, но нека информацията е изчерпателна и да е от на всички гледни точки.
За гел лака може да мислите, като на боята за коса ( все химия).
От покритието на гел лак , като продукт, няма как да получите каквито и да е негативни последици.
Всички неприятни, нараняващи, дефромирани, алергии, бързо израстване на лак, изтънени плочки и т.н се получава от " професионалистът " който работи върху ръцете Ви. Същото е и като с фризьорите и боята. Продуктите нямат вина, нито ( някой от тях ) са некачествени, най-малкото нанасят щети. Просто са в неправилни ръце и поприцип приятни процедури, като красиво направен издръжлив маникюр на красиви ръце, свършва с лоша оценка заради това. 😊

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 00:51 от Meri jan

# 677
  • Great Britain
Отдадох се на себе си ,с много любов.

# 678
Направих чийзкейк.

# 679
Днес се разходихме с детето край реката. Отидохме с колата до там. Не е много близо от къщи. Даже и влязохме  да се поразхладим. Беше ни много забавно. Малко са моментите на радост в моя живот. Като дете се радвах. И щъркели видях..

# 680
Нищо! Ама абсолютно нищо! Лежах и .. почивах цял ден с книжка.. и тиквени семки  Simple Smile

# 681
Вчера ходих и на мамолог с направление. Днес се опитвам да открия ефикасно средство за изчистване и избелване на грозните ми потъмнели лакти, вследствие на подпиране на бюро дълго време. Ако знаете, моля споделете личен изпитан опит!

Последна редакция: сб, 16 юли 2022, 17:23 от K.A.G.

# 682
Ето това пробвай

Днес попътувахме само с ММ. Поговорихме си на спокойствие

# 683
Ходих на масаж, после цял ден почивка.

# 684
Госпожа Рамацоти,  благодаря! Ще проверя има ли го в  България?,

# 685
Да, от аптеки съм го купувала. Този е от Софармаси

# 686
Благодаря!

# 687
Сутринта ходих на мезотерапия, този път ми станаха доста папулки.
После отидох сама в Мола, купих си  нещица за мен )
Взех си и диня.
След това цял ден вкъщи на дивана хапвам диня Simple Smile

# 688
  • София
Карах електрически скутер, а после - водно колело във Вълтава.

# 689
  • Great Britain
Масаж.Божествен.

Общи условия

Активация на акаунт