Какво направих днес за себе си? (тема 13)

• 58 050
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Обедна дрямка

# 691
Снощи в празния все още апартамент с моя мъж седяхме в тъмното на две баки латекс, пихме вино в чаши за кафе и на светлината на свещ, забучена в бирена бутилка, домъкната в ръчния багаж от последната ни екскурзия тихичко си представяхме кое как ще направим, къде ще разположим кухнята, масата и всичко останало. После си легнахме на матрака, пльоснат направо върху единствения завършен под, правихме любов и си обещахме и тук да бъдем също толкова щастливи, колкото на всички други места, където сме живели, откакто сме заедно. Чувствам се силна и спокойна, уверена и вперила поглед към бъдещето с надежда за хубави моменти, за уют и обич. И двамата затваряме миналото си и гледаме към нов град, ново начало, нови предизвикателства и нови мечти. Дано не сгрешим.

# 692
Излежавах се до обяд.  Следобед си направих  маска на косата с домашна натурална мас и жълтък. После дълга баня.  След нея си ексфолирах лактите със сода и лимон( домашно  средство, прочетено в Интернет) двукратно, а после ги намазах с крем.Също така след банята  си намазах петите с крем с невен. След това масаж на лицето  и се мацнах  с новото кремче. Накрая лак на ноктите на ръцете и на краката.   Междувременно изгледах и 2 филма. Доволна  съм  от грижите за себе си днес.

Последна редакция: пн, 18 юли 2022, 12:04 от K.A.G.

# 693
Изкарах 6 часа на басейна в блажено спокойствие.

# 694
За първи път в живота си отидох на кинезитерапия. Уау, не знаех, че мога да си движа толкова назад главата, след като ме изпукаха (без предипреждение разбира се). Още сега се чувствам определено с по-добра стойка, и навързах коя болка откъде идва. Тепърва ще усещам ефектите след днес и след още няколко процедури. В момента се чувствам малко замаяна от наместването на главата, била ми е накриво толкова време, дано ми уври акъла… лягам да почивам сега.

# 695
Легнах си вече, батериите ми са на нула.

# 696
  • Great Britain
В безумната жега-подарък-масаж на стъпалата. Чудесен.

# 697
Взех си следващо ниво от езиков курс, и запазих полет с балон, който ни е подарък.Heart

# 698
Оставих се да ме отмъкнат на вечеря. Всеки ден, в който не се налага да готвя, е награда.

# 699
Знам, че е лято и други неща се ядат, но така и така днес си останах вкъщи. Та си спретнах най-вкусното кьопоолу, което досега съм правила. Стана пухкаво като кремче и идеално на подправки! А за обяд си направих домашно пържен ориз с яйца, азиатски микс зеленчуци, скариди и сос терияки. А днес ще мога да се отдам на следобеден сън, защото като хапна на обяд, винаги ми се доспива.

# 700
Отидох на басейн. Сама.
Очарована съм - 50 м, 28-30 градуса.
Най-после открит басейн за плуване, ммм Heart Eyes

# 701
# 702
  • София
Поне 7км. пеш в гората. Еко пътека с водопади, мостчета и реки. Събрах си и коприва. Радвах се на свеж въздух, много чешмички и места за почивка.

# 703
Ох, че хубаво, Мигла! И аз се старая да предприемаме разходки сред природата всеки уикенд.
Днес хванах китарата за първи път от доста време. Толкова да съм "ръждясала", не е истина!

# 704
Изчистих къщата и вече релаксирам с чиста съвест.

Общи условия

Активация на акаунт