Какво направих днес за себе си? (тема 13)

• 58 049
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
  • Great Britain
Все още се намирам в леглото.Поднесоха ми кафенце с пресен кроасан на на любимата ми табла.С една дума-неделен релакс.

# 706
Днес съм супер икономична - нито съм пушила, нито пуснах климатик .. още една-две седмици така и .. за палат на морето ще спестя  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

# 707
Ходихме на закуска, после на басейна, сега почивам у дома на сравнително хладно. По- късно вечерта ще ходим на вечерно парти.

# 708
Разходка на Витоша, разхладих се в гората. Крачкомерът показва към 40000 крачки днес.

# 709
  • Mediterraneo
Три поредни дни открадваме по половин час сутрин с ММ и се наслаждаваме на басейна на тишина и спокойствие.
Изядох голяма купа от любим сладолед.

# 710
Среща с колежка, с която съм в приятелски отношения. Хубаво мина времето - неусетно. Разходка, кафе, побъбрихме.

# 711
Домашна пица за обяд.
Реших да си снимам гел лака, който ми сложиха на 4 юли - освен, че са ми пораснали ноктите, не е мръднал, при все че уикендите се занимавам с дворна работа, мия съдове с телена мрежа, в други салони почваше да се отлепя и бели, но не и сега

# 712
  • София
Не вярвах, че може да издържа толкова гел лакът. 3 пъти съм си слагала при маникюрист и 3 пъти падаше веднага. Отказах се.
Днес за 1 път за сезона си купихме диня.

# 713
Шопинг.
Втората част на деня- пълноценно време с дъщеря ни. Само ние двете. Heart

# 714
  • Great Britain
За съжаление само тръстика, но за себе си.

# 715
Много тръстика и после малко водка.

# 716
Педикюр.Видях се с приятелка,с която много държим една на друга.Много приятно,както винаги.

# 717
Четох много интересна книга в компанията на чаша кафе. 📖☕

# 718
Опекох (си) крекери.

# 719
(Вчера)
Изплувах 1200-1300 метра
Тичах 5 км
Карах колело още 3 км (до мястото за тичане и обратно).

След месец-два - пак Joy

Общи условия

Активация на акаунт