КАКВО НИ КАЗВАТ ЗВЕЗДИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА 7

• 71 424
  • 973
  •   1
Отговори
# 135
  • Тра-ла-ла
Като гледам вчера имаше бум на катастрофи, задръствания и ненормални и изнервени шофьори. На връщане от работа на няколко пъти колата ми щеше да стане на поничка. Не знам от звездите ли е, пръскат ли ни с нещо Smiley ...сякаш всички бяха дезориентирани и хаотични .

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 00:38 от Джулая

# 136
Да и при мен тази сутрин докато "запали" го чаках 10 минути - изредиха ми се на екран всякакви  "картинки" Grinning Grinning , мишката ми щрака по два пъти Grinning Grinning  и  т.н  и   т.н.  

Но , за мен е по-важно,че от днес Юпитер е вече в Овен и ще стои там до 29.10 , след което ще влезе обратно за малко в Риби и от 21.12.2022г отново в Овен. Затова от днес излизаме от омайната енергия на Риби и ще търсим с пълна сила собствена изява  /Овен е  Аз-ът / ще искаме да наложим своя авторитет и ценностна система на околните, ще искаме да развием ресурсите в личния бизнес и др. първостепенни за всеки един от нас неща. Ще видим и нови лица на политическата сцена, ще има разместване на пластовете в законодателната и съдебна власт.
Сякаш ще се събудим от дълбок зимен сън. Тези от нас, които имат рождени планети в първата декада на Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец и Водолей - да им е честито : Вселената им дава възможност за изява и да покажат какво могат.
Е, как можах - забравих "овните"  /ретро Мерк Smiling Imp/ !!! Рождените планети в първата декада на Овен ще са на първа линия!!!

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 09:10 от Титания

# 137
Аз имам СЛВ в първите градуси на Овен, Луна в Овен в 8ми градус и Юпитер в 26 градус на Овен Simple Smile

# 138
Аз имам СЛВ в първите градуси на Овен, Луна в Овен в 8ми градус и Юпитер в 26 градус на Овен Simple Smile
ОХО , честито ! Ами, не знам, Simple Smile транзитният  Юпитер ще стои на твоята Луна дълго време - увеличаване на семейството, нов дом, качествен нов човек във фамилията и др. , може дълго желана почивка...

За мен днес е приятен ден , поне астрологично Grinning , смених дамската чанта с червена , в чест на пълнещият се с транзитни планети Овен , които правят тригони към наталните ми в Лъв и Стрелец. На всички, които имат амбиции, желание за промяна и старт на нещо ново - успех, дръзновение и победа! Разбира се , пълен напред ще имаме, когато и Марс си дойде в знака на 25.05.

# 139
Асцендента ми е Овен и Луната там, но в последните градуси - и съм във фаза на тотална личностна промяна - и вътрешна и външна, и ми е много добре. Не знайно защо, тъй като ми висят на главата изключително важни проблеми за разрешаване. Много важни.
Но съм пълна с енергия и ми е позитивно. А аз всъщност имам в картата си един смачкан и слаб Юпитер, та не вярвам от него да иде, че транзитира в Овен.

# 140
Аз като краен телец , с краен лъвски асц и луна в рак мога да кажа , че от декември само проблеми . И здравословни и лични, като във безкраен цикъл на изпитание се чувствам . Искам да ми се освободи 8 дом , надявам се на светлина тогава

# 141
  • Burgas, Bulgaria
Вчера имаше проблем на летището с гейтовете , после самолета 16 пъти прави лончета докато кацнем , 3 пъти казаха при аварийно  какво се прави ,направооооо ми се 💩 😂😂😂 и през цялото време  си мислех "Мамк@ му , мамк@ му коридор ,затъмнения ,астрология ,що те четох " 😁

# 142
Аз като краен телец , с краен лъвски асц и луна в рак мога да кажа , че от декември само проблеми . И здравословни и лични, като във безкраен цикъл на изпитание се чувствам . Искам да ми се освободи 8 дом , надявам се на светлина тогава
Потвърждавам! Краен телец, луна в рак, краен асцедент везни - проблем, след проблема.Надявм се на юпитерът ми в овен/ макар и в средата му/ да ми донесе  глътка въздух.

# 143
Вчера имаше проблем на летището с гейтовете , после самолета 16 пъти прави лончета докато кацнем , 3 пъти казаха при аварийно  какво се прави ,направооооо ми се 💩 😂😂😂 и през цялото време  си мислех "Мамк@ му , мамк@ му коридор ,затъмнения ,астрология ,що те четох " 😁
Мадам, ти си един от любимите ми автори !!!  И ето, утре приключва този  "мамк@ му и коридор" Grinning Grinning Grinning !!! Утре ,в 14ч и 50 мин ,все още пълната Луна преминава в Стрелец , прави прекрасен тригон с Юпитер в Овен  /късметлийски/ , става ни горещо в пряк и преносен смисъл и така затваряме страницата на първия коридор на затъмненията за 2022г. Самото затъмнение в 26-ия градус на Скорпион не е толкова страшно и безизходно : прави тригон със съвпада Нептун/Марс в Риби и секстил в ретро Плутон : и с двата управителя /Марс и Плутон са управители на Скорпион/ аспектите са положителни. Така,че нищо страшно - апокалиптичните картини, които вещаят някои хора няма да се случат сега . Става топло, иде лято, морето ни очаква - да се зарадваме най-сетне ! На който му се чете - в сайта ми има вече прогноза до Новолунието в Близнаци!

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 17:15 от Титания

# 144
На 14.05. ни беше официалното сватбено тържество Simple Smile Ретро Меркурия като че ли си каза думата за някои неща (не фатално, разбира се) Валя ни мааалко дъжд, но беше добре Simple Smile Моминското парти беше на 30.04, подписването на първи, сватбата на 14.05...добре влязохме в целия коридор на затъмненията Simple Smile

# 145
  • SF
Честито!!
Меркурий не е отговорен за дъждовете. Simple Smile
Подписът е бил преди ретроградието. По време на купона някой нещо да не чу, да не видя, да отиде в друг ресторант? Ей такива пакости му дай на него.

# 146

небето тази сутрин

# 147
Благодаря ти за прекрасната гледка Херцен ! Аз ги видях малко по-късно на небето над Витоша , като към огърлицата от планети се беше присъединила и Луната.

# 148
Честито!!
Меркурий не е отговорен за дъждовете. Simple Smile
Подписът е бил преди ретроградието. По време на купона някой нещо да не чу, да не видя, да отиде в друг ресторант? Ей такива пакости му дай на него.

Благодаря! Simple Smile
Имаше от всичко по-малко, но беше забавно ...само не знам, това, че сватбата се случи в коридора на затъмненията, добре ли е, не е ли?

# 149
Честито Слънце в Близнаци - ще бъбрим повече, ще пътуваме, ще се преместваме, ще създаваме нови отношения, ще срещаме и стари приятели, съученици и съседи  /Меркурий е ретро/, ще общуваме повече с кръвни роднини - братя и сестри, ще започнем отдавна отлагани курсове и приятни интелектуални занимания, ще се отдадем на комуникация с чужбина и чужденци, някой може да реши да завърши прекъснатото си висше образование /Слънце секстил с Юпитер в Овен/ и още много други неща. Започва краят на пролет 2022г., преобладава огнено-въздушната енергия , която предполага движение и промени. Да действаме и да се радваме на добри нови запознанства!

Общи условия

Активация на акаунт