КАКВО НИ КАЗВАТ ЗВЕЗДИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА 7

• 71 432
  • 973
  •   1
Отговори
# 150
Чудесно, само бивши да не срещаме  Smile .
Започва сезона на най-"любимата" ми зодия, а дъщеря ми е с Асц Близнаци.. животът как обича да се шегува понякога

# 151
  • При децата ми
Започва сезона на най-"любимата" ми зодия, а дъщеря ми е с Асц Близнаци.. животът как обича да се шегува понякога

И моята е Асцендент Близнаци. Иначе е Лъвица.Simple Smile
А, около мен Близнаци да искаш!

# 152
Според вас има ли проблем с наемане на квартира по време на ретрограден Меркурий?

# 153
Ако ще се подписва договор - да. Бих изчакала да премине фазата и тогава.

# 154
Smile
И моята е Асцендент Близнаци. Иначе е Лъвица.Simple Smile
А, около мен Близнаци да искаш!

Теленце е моята.
А мен за съжаление ме харесват Близнаците. А аз ги надушвам, още преди да знам дори коя зодия са. Почне ли някой да ми дращи по мозъка, както никой друг, е Близнак Smile Рядко съм се лъгала. Маниера им е много специфичен и ми е разпознаваем.

# 155
Ще пишем ли желания утре?!

# 156

Теленце е моята.
А мен за съжаление ме харесват Близнаците. А аз ги надушвам, още преди да знам дори коя зодия са. Почне ли някой да ми дращи по мозъка, както никой друг, е Близнак Smile Рядко съм се лъгала. Маниера им е много специфичен и ми е разпознаваем.

Може ли да споделиш кое е специфичното в маниера им? Аз съм с голямо влияние на Близнаци и се чудя, какво ли е това нещо, какво ли се вижда отстрани?

Последна редакция: нд, 29 май 2022, 19:12 от tristesse

# 157
Титания е писала в сайта🙂

Покрай ежедневието сега разбрах, че новолунието ще е съвпад със Слънцето ми.

# 158
  • Burgas, Bulgaria
Петък ме удари ток ,ужили оса и накрая бях част от верижно ПТП ,слава Богу без пострадали . Тиквата ми е синя малко отпред , не знаех защо ,но ми каза момичето , което беше зад мен ,че съм се тряснала в стъклото .
Събота , мъжът ми падна от 3м. Беше на стълба качен ,която стана на парчета . Слава Богу натъртен е без счупено ,което за неговите  115кг. е просто чудо .
Транзити , аспекти , то ясно ,че винаги може повече , амааа  "викам" да се спрат малко тез знаци  , разбрах вече каквото трябваше ,пууууу 🤭🤭🤭

# 159
  • Тра-ла-ла
Помирете се о, потърпевши от кофти транзити Stuck Out Tongue Winking Eye Аз докладвах (без статията). Омммм, не трупам лоша карма, не трупам лоша карма...омммм Hug

# 160
Не мога да не отбележа тук рождения ден днес , 30.05. , на Ружа Игнатова, родена през 1980г. Това е българката, която се възползва от човешката алчност и страст за печалба, наричана по-общо "инвестиция", успя да измами хиляди човеци чрез онлайн структурата си "уан койн" и се "покри". Не я възхвалявам , но някак ме привлече и задържа вниманието ми. Доколкото знам има и филм за нея. И така, родена е на  30.05.1980г. в София, има добро икономическо образование. Вероятно е АС Скорпион . Още на 19 години започва дейност в областта на паричните взаимоотношения и бизнес игрите в Германия. Който иска да си направи картата й. Слънце в Близнаци, Луна в Стрелец - родена е по Пълнолуние, Меркурий в Близнаци, ретро Венера в Рак и т.н. , Плутон е в 19 гр. на Везни.
Днес е Новолунието в Близнаци, в съвпад с нейното Слънце.

# 161
Преди дни слушах книга за нея.
Ще празнува някъде с нова самоличност.

# 162
Ех, Титания и аз съм на 30.05, но не мога да сметна 2 и 2 🙃, а жената кави финанси е въртяла.

Което доказва колко сме различни Близнаците.
Някой писа напред, че веднага ги надушва близнаците, не ме надушват силно ми влияе асцедента - Рак.
И Меркурий ми е в Телец, или ще съм разговорлива според ситуацията или ще мълча като риба и ще премервам какво да кажа и кога.
Май най-издайна ми е външната украска като облекло.

# 163
Честит рожден ден!
Здрава да си и много щастлива с близнаците си!!!!

# 164
Искам да благодаря на Титания за интересните материали в сайта й.
Тъкмо прочетох, че на 14.06 е Пълнолуние, и то прекрасно, както го е определила Титания.
 На 14.06 седмокласниците имат матура по български език, моята дъщеря също е в 7 клас и се надявам да имат късмет децата, да успеят да покажат знанията си.
Дъщеря ми е зодия Лъв, дано й е на късмет Пълнолунието.

Общи условия

Активация на акаунт