КАКВО НИ КАЗВАТ ЗВЕЗДИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА 7

• 71 441
  • 973
  •   1
Отговори
# 165
Ех, Титания и аз съм на 30.05, но не мога да сметна 2 и 2 🙃, а жената кави финанси е въртяла.
Което доказва колко сме различни Близнаците.
Някой писа напред, че веднага ги надушва близнаците, не ме надушват силно ми влияе асцедента - Рак.
И Меркурий ми е в Телец, или ще съм разговорлива според ситуацията или ще мълча като риба и ще премервам какво да кажа и кога.
Май най-издайна ми е външната украска като облекло.
Много сме различни. Но и аз като Серендипити ги "надушвам"  Забелязала съм, че съм на двете крайности с Близнаците - или от първата ни среща ги обиквам и ми стават близки, или обратното. Силно ги любя и мразя Wink

Аз съм със слънце и Асц в Близнаци , Меркурий е в Телец  и съм точно като теб Щефи, някой хора не могат да повярват, че мога да говоря, а други сигурно се молят да млъкна Wink  Облеклото също не ме издава на пръв поглед, предполагам заради Венерата в земния Телец ( по това, което съм чела, защото съм просто любопитен лаик в Астрологията )

Меркурия ми е ретрограден в наталната карта, но този сезон ми разказа играта по време на пътуване - закъснение на полет, кацане в друг град, изгоряха ни нощувки, билети за събития предварително закупени. Въобще съм назад с една заплата ...

# 166
Аз хич не се разбирам с Близнаци, слънцето им квадратира моите светила. Моето дете е с Луна в Близнаци, ще видим 🤦🏻♀

# 167
Ех, Титания и аз съм на 30.05, но не мога да сметна 2 и 2 🙃, а жената кави финанси е въртяла.
Честито, голямо пораснало момиче Grinning Grinning Grinning !!! Много здраве, много сили за близнаците, много късмет  и явно ще започнеш нещо ново, някакъв нов път в живота ! Попътен вятър !!!

Моят син е Близнаци, с Меркурий в Телец , Луна в Рак и АС Лъв, проговори на 3 години, но сега си наваксва Grinning !

# 168
И аз се ослушвам за нови идеи и проекти на това новолуние. Пада се точно на асцендента ми в съвпад с луната и хирон...Отделно имам и съвпад на северния лунен възел. Дано нещо да изникне, че имам нужда от нова посока.

# 169
Момичета,какво означава,когато планета става ретроградна,а самата тя е такава в наталната карта.Аз например имам ретро Сатурн,Уран,Нептун,Плутон и Северен възел ретроградни.Тези дни чета за ретроградието на Сатурн и не знам дали въздействието ще е по-интензивно или точно обратното.

# 170
  • SF
Означава, че са най-отдалечени от Слънцето. Възлите винаги са ретроградни.
Ако планетите са в Козирог, вероятно си Рак.
Тежките планети са ретроградни за по няколко месеца. Няма как да имаш събитие всеки ден.

# 171
  • Burgas, Bulgaria
Аз знам ,че тогава периода за нас ( с r планети в натала )  е по-добър за разлика от останалите хора чиито планети не са r  по рождение.

# 172
Момичета,какво означава,когато планета става ретроградна,а самата тя е такава в наталната карта.Аз например имам ретро Сатурн,Уран,Нептун,Плутон и Северен възел ретроградни.Тези дни чета за ретроградието на Сатурн и не знам дали въздействието ще е по-интензивно или точно обратното.

Ретроградна планета в наталната карта означава някаква "слабост" най-общо, но тава е само един показател. За да оценим силата на планетата трябва да видим в какъв дом е-ъглов, следващ или падащ, след което в какъв знак е, има ли някаква сила планетата в този знак. Кой е диспозитора и как е поставен той, имат ли помежду си аспект, от една секта ли са.....Или ретроградната планета показва някакво затруднение в изявата на планетата, но до колко е ослабена са необходими допълнителни оценки и разглеждане на цялата карта.

# 173
Аз знам ,че тогава периода за нас ( с r планети в натала )  е по-добър за разлика от останалите хора чиито планети не са r  по рождение.
И аз така знам.
Да попитам - утре тръгвам на изследвания и прегледи за да уточним лечение, Мeркурий вече е директен и не би трябвало да има проблем с диагностиката, нали?

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 22:09 от Г-жа Рамацоти

# 174
Не трябва и Нептун да е в напрегната конфигурация с планети в 6 дом, управител на 6 дом, както и със Слънцето.

# 175
то ако го чакаш нептун да се мръдне в ненапрегнат аспект и ти отиде направлението
а и нептун действа преди аспект

# 176
Момичета, какво се случва с планетите, че май ще се разтури правителството и пак ще ходим на избори?

# 177
Сатурн във Водолей тръгна "назад" и е в продължителни квадратури с Лунните възли в Телец /Северен/ и Скорпион /Южен/ - не можем да вървим към бъдещето, т.е да имаме нов модел на управление и не можем да се разделим с миналото. По темата за управление /Сатурн/ сме в застой - без разрешаване на проблемите. След 19.06 Лунните възли ще започнат да се движат и около 01.08 ще имаме някакъв изненадващ резултат : СЛВ е в съвпад С УРАН и Марс , а общо са в квадрат със ретро Сатурн.

# 178
И времето е в унисон с всичко. Страхотна буря има в момента. Явно трябва да се измият и прочистят нещата на всяко ниво

# 179
  • Тра-ла-ла
Сатурн във Водолей тръгна "назад" и е в продължителни квадратури с Лунните възли в Телец /Северен/ и Скорпион /Южен/ - не можем да вървим към бъдещето, т.е да имаме нов модел на управление и не можем да се разделим с миналото. По темата за управление /Сатурн/ сме в застой - без разрешаване на проблемите. След 19.06 Лунните възли ще започнат да се движат и около 01.08 ще имаме някакъв изненадващ резултат : СЛВ е в съвпад С УРАН и Марс , а общо са в квадрат със ретро Сатурн.
Това важи само за полтиката или и в личен и професионален план може да очакваме същото?!

Общи условия

Активация на акаунт