КАКВО НИ КАЗВАТ ЗВЕЗДИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА 7

• 71 384
  • 973
  •   1
Отговори
# 90
За 12-ти дом : тук Юпитер,Венера и Нептун са добре дошли , защото този дом се съпоставя със знака Риби. Вероятно делата по него ще имат добро решение, но все пак зависи и от аспектите към нат. планети.

Квадратират нат. Венера в  и нат. Нептун в 9 дом, и опозиция с нат. Сатурн в 6 дом и са в тригон с нат Уран и Меркурий в 8 дом.
Но както каза Есме, каква информация ми носи това на мен, че мога да им видя аспектите.

# 91
Привет,
утре нали е пълнолуние? Подходящо ли е да пишем желания и по-кое време? Видях, че има часове, в които луната е без курс. Тогава май не трябваше да се пише? Flowers Hibiscus

# 92
Утре вечерта в 23.42ч ще настъпо Новолунието
Аз в неделя сутрин, ако не забравя, ще пиша желанията

# 93
  • При децата ми
Привет,
утре нали е пълнолуние? Подходящо ли е да пишем желания и по-кое време? Видях, че има часове, в които луната е без курс. Тогава май не трябваше да се пише? Flowers Hibiscus

Утре вечер настъпва Новолуние, не Пълнолуние. Новолунието настъпва в 23:42 ч. със слънчево затъмнение. Аз ще пиша желания на 01.05.

Ето малко повече информация:
https://www.astronews.eu/30-april-2022-g-dnevna-astroprognoza-ot-mishel/

# 94
  • Далечният изток
При мен съвпадът е в 8 дом.
А в момента транзитният Северен лунен възел ми е на МС, съответно Южният на IC. Нещо за това положение?

# 95
  • София
При мен съвпада е в 10-ти дом, ще започвам нова работа, за която бая се потрудих да спечеля, та чакам обаждане.
Нищо не казахте за затъмнението… 😃

# 96
LaughingLaughingЗдравейте, астромомичета! Чета, че Плутон става ретро в моята прекрасна зодия- Козирог!  Ще става ли зле или както казват оптимистите - А,може, може! Laughing

# 97
  • Тра-ла-ла
LaughingLaughingЗдравейте, астромомичета! Чета, че Плутон става ретро в моята прекрасна зодия- Козирог!  Ще става ли зле или както казват оптимистите - А,може, може! Laughing
Плутон се мъндахреца напред назад в Козирог. От 27.11.2008 до 2024 (с леки влизания във Водолей и отново връщания в Козирог). Не си ли го усетила толкова време?!

Нарави ми писна от тоя Плутон...пфууу Bowtie

# 98
Плутон се мъндахреца напред назад в Козирог. От 27.11.2008 до 2024 (с леки влизания във Водолей и отново връщания в Козирог). Не си ли го усетила толкова време?!

Нарави ми писна от тоя Плутон...пфууу Bowtie

За усещане , го усещам,но мислех, че сега е с друг облик!

# 99
  • Тра-ла-ла
Плутон честичко си става ретрограден...а според зодиакалняи знак стои между 12 и 31 г....муцка положение Bowtie Аз съм с асц.Козирог

# 100
  • SF
Да не ви казвам, че тази разходка на Плутон при мене е точно върху К4. Едва го подмина на 1 градус и пак ще се връща в трети дом, за да мине още веднъж през IC.
Усещам го даже и като опозиция на МС.

# 101
Нищо не казахте за затъмнението… 😃

Ето , казвам Simple Smile : това Новолуние със Слънчево затъмнение в 11-ти гр. на Телец, днес в 23ч и 28мин е с добри основни аспекти - съвпад с Уран и секстил  /60 гр, с меркуриев характер,, даващ възможности за избор/ с Марс в Риби. Явлението е за хора, които не се боят и притесняват от внезапни промени в плановете , за смелите, дори безразсъдните, за тези, които поемат риск и могат да се справят с всяка ситуация, за тези, които няма да потънат в съжаление и депресия, ако нещата не се получат така, както са предвидили. Изобщо започват Водолейски дни Grinning - Слънце съвпад Уран до 12.05. Принципно затъмненията са с уранов характер - непредвидими. Слънчевите влияят върху творческата ни същност, върху идеите ,които идват от слънчевия ни център, а лунните - върху емоционалното ни състояние. По-позитивни се считат тези откъм Северния лунен възел, като това днес.

# 102
  • София
Значи не е за мен. 😂
Не ми е до смелост и никак не искам изненади! 😃

# 103
Искам, не искам  Уран се търкаля върху моя Юпитер 14°, надянала съм си розовите очила.
 Затъмнението се пада върху моя ЮЛВ - голям карашък

Ще пиша желания

# 104
Здравейте, не претендирам да съм прочела всичко, за това се извинявам предварително за въпроса. Някой може ли да обясни, каква е работата с писането на желания - това, че се прави на Новолуние го разбрах, но трябва задължително на хартия ли да се пише или може мислено да си ги пожелаваме. Греша или се очаква с нарастването на Луната желанията да се изпълняват?

Общи условия

Активация на акаунт