Всичко за етеричните масла -тема 2

• 43 894
  • 391
  •   1
Отговори
# 390
Дайте повече подробности за бактерията, как е лекувана,  какво е общото състояние на детето.
На тази възраст има доста ограничения за приложение на ЕМ.
Може да ми пишете ЛС.

# 391
Здравейте дами,четох доста,прочетох почти всияко изписано по темата и в двете теми тук и определено събрах инфо,но със сиг е базистно само-както с много други сфери реалното знание идва най-често с практиката.Та все по-интересно ми става и даже обмислям да си взема и литература по темата,но сега по същество-искам да започна с ЕМ определено,вярвам че имат само и единствено положително действие и макар и да си извадих бележки и гооре-долу да си набелязах с какво искам да започна -ще питам.Питам,защото все пак искам да е максимално информирано.Това,за което предимно искам час по-скоро да започна работа с ЕМ и търся тяхната подкрепа е липсваща менст.-аменорея-която е от време вече,но тук е ключа че дори и вече хранейки се по-добре(вярвам) мисля че ролята на нерв.система е много важна и това е второ нещо,което искам да повлияя изключително-тревожност,сприхавост голяма и всеобщо нетърпение,натрапчии негативни мисли  също,трудно отпускане,цялостно усещане за опъната нервна система и прочие-все неща,които мисля че много оказват влияние на менст.цикъл.Бих била изключително благодарна да чуя вашите съвети Simple Smile))) и поздрави от  не много слънчева Варна!:blush:Blush

Общи условия

Активация на акаунт