ДЕКЕМВРИйчето на мама и на татко в корема още спинка сладко-сладко!

• 19 595
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
среща утре в 14 часа на ъгъла на Дойран и Гоце Делчев , ще ходим в някакъв бебешки магазин по инициатива на Сара, после ако искате може да хапнем някъде, че май това ще ни е последно виждане!

Ето сайта на магазина виж тук

# 121
Мамчета "спешен въпрос" - една приятелка ми се обади и ме попита дали съм си избрала педиатър?Кога се прави този избор и може ли някой да ми препоръча такъв?Живея в кв.Слатина / може и от кв.Гео Милев;Подуене;Редута....

# 122
  • София
Уф, докато ви изчета....
GalnG,имам спомени, че те слагат на някаква диета след секциото, ака дали ще се сетя как беше точно?  newsm78 В реанимация не ядеш нищо, като те приведът в стая май на обяд ти носят кисело мляко, за вечеря пак...на втория , третия ден почват да ти носят от готвените неща. Само да вметна, че дори киселото им мялко не подлежеше на консумация, едва ли беше повече от 1% масленост...незнайна марка...не съм опитала нищо от тяхното ядене. Първо, незнайно защо нямах никакъв апетит, второ съм леко гнуслива и по столове и такива кухни ми е гадно да ям. Носех си 1 голям шоколад Милка, нали се сещате от най-големите, и като се сетех ядях по 1-2 блокчета, от първия ден още, ама шоколада ми стигна до края. И веднъж си взех сандвич от кафето на етажа /5 етаж/, беше хубав. Няма проблем да ти носят храна и отвън, ако огладняваш.  Laughing
За бибите,  само силиконови! Не се лъжете с каучуковите, развалят се адски бързо, а и няма вариант бебето да не иска силиконова, ако никога не сте му давали каучукова. То все пак не знае, че има и такива, и такива. каквато дадете първа, тя ще му остане любима и това е. Аз бях взела всякакви, но в род. дом силиконови носех, две. Като се прибрахме вкъщи се опитах да и пробутам каучукова на Чико, ами нещо не я хареса и не я смука и въпреки това след 2 седмици лепнеше каучука и не ставаше за нищо.  Sick завъждат гъби невероятно бързо, силикона не е порест материал и е вечен на практика.  Peace

# 123
Честита принцеса на Сесили!!! Да сте живи и здрави и много да се слушате! Много се радвам,че бебоците започват да се появяват!

Sarra, имам си щъркелче. Разчитам на Detelini, че тя ще ви зарадва с добрата новина Grinning
Въпроса е кога ще е това newsm78

# 124
  • София
среща утре в 14 часа на ъгъла на Дойран и Гоце Делчев , ще ходим в някакъв бебешки магазин по инициатива на Сара, после ако искате може да хапнем някъде, че май това ще ни е последно виждане!

SadАз пак няма да мога да дойда,от вчера съм като парцал,явно някакъв вирус се опитва да ме хване.Вчера 4 пъти растройство,цял ден ме тресе,не съм станала от леглото,температура около 37.Лекарката ми каза да пия едни хомеопатични,вчера бях цял ден на кивита,мандарини,банани друго не съм хапвала и да ви кажа има ефект-днес съм по-добре,а и сутринта като се премерих-1.5кг smile3508Днес пак ще карам на плодове и хомеопатичните,дано да го разкарам гадния вирус.Иначе ми се идваше на срещата... Confused

# 125
  • София
Аз утре цял ден съм на лекции, няма да стане да дойда. Cry

# 126
  • София
Първо ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА magika и sessilgi !!! Да са ви живи и здрави и дано като му дойде времето всяка от нас се похвали с по един здрав бебок  newsm51

От началото на месеца се преместихме в новия апартамент и просто се разглобих от чистене и подреждане  ooooh! Щом тези седмици не родих, значи ще си дочакам термина Simple Smile
И съответно до вчера нямахме интернет, няма да обяснявам колко време ми трябваше да ви изчета  Hug

mama-shushi, как са нещата при теб. Пиши как сте  Heart Eyes

Ще се радвам да се видим на някоя лекция скоро, иначе за този магазин утре - много добре изглеждат дрешките, но ми е далече... Ще пишете как са цените и качеството после  Peace

# 127
verolina , ако рейс 111 ти е близо не му се чуди, той спира на първата спирка на 2-та тролей ,  и от там си на срещата. Искам да кажа че няма ходене и т.н. 111 е начесто и е бърз.

Последна редакция: вт, 14 ное 2006, 15:14 от ClanG

# 128
  • София
Мда, близо спира 111 до нас, а 2-ката от бул. Бъкстон ли трябва да я хвана? Ако е така, ще разгледам маршрута и ако идвам ще ви пиша за да знаете да ме чакате и мен

# 129
  • Бургас
Привет-Мривет,  Joy
ами само да се похваля, че багажа за родилното ми е почти готов. Утре само трябва да прибавя още 2-3 неща и край. Ще дишам по-спокойно.  Макар, че все пак се надявам бебода си дочака термина.  Praynig Мама обеща да ми прати 2 нощници с предно закопчаване, щото тука .....изобщо не можах да намеря такива, та и този въпрос го уредих. Само със сутиените имам страшен проблем. Такива с предно закопчаване няма в цял Буртас, май вече не ги правели  Thinking Вие от тези за кърмачки ли взехте? или обикновенни по голям номер?

# 130
  • sofia
Здравейте маменца!
 Verolinka, радвам се че се появи най-сетне пак тук! Да ти кажа само че купихме онова жилище срещу вас дето мнооого ти разправях за него Crazy
 На двете маминки които вече са с бебчета -честита радост момичета!!!! Осъществили сте най-магичното преживяване  в живота на една жена!
 И така - сега моята история - влизам преди час и половина у дома след 4 дневен престой в болницата. В събота ме приеха със симптоми за раждане - кървяща и с контракции и 2 см разкритие. Голям шанс че се случи тогава, защото моята доки беше в чужбина и тъкмо се беше брибрала....Естествено й се обадих, незнаех дали вече е в БГ , ама пробвах. Подготвиха ме за всеки случай за раждане, но казаха че съм подранила, което си беше и така , понеже влизам в 9 месец едва тази събота - на 18.11.Решиха да опитат задържане на процеса и ако стане - добре, ако - не, казаха няма страшно, бебо според апарата беше 2,800 кг. Плацентата ми е узряла доста и моя човек вече не иска да стои вътре.Цяла нощ лежах в предродилна зала, записваха тонове на бебето и ми правиха вливания. Контракциите намаляха, а на сутринта вече ги нямаше... През нощта се родиха 4 бебенца и аз изживях всичко това, от виковете на маметата до напъствията на акушерката и доктора.Да ви кажа отстрани не ми се видя толкова трудно, даже напротив Crazy Всъщност те се мъчиха повече докато получат пълно разкритие, самото раждане беше около 20-30 мин. Аз не можах да изпитам нито паника, нито страх...първо се зарадвах че ще видя бебо, после се притесних че все пак е рано...Но половината процес до клизмата и болките (не най-силните) го изпитах и според мен няма нищо което да е страшно и непоносимо.Не видях и не чух нищо лошо и в отношението на екипа, напротив-всички бяха търпеливи и мили, при положение че лежах с едно майче което наричаше доктора "нещастник" без ясна причина, просто й беше криво и се пазареше с акушерките за инжекциите като 3-годишно хлапе. Никой не я обиди, никой не я нагруби, всички се опитваха да я успокоят...
   Та така момичета.....всичко скоро ще бъде реалност!

# 131
mama-shushi , много добре и успокояващо звучиш. Говори ни повече за това колко не е страшно раждането, да не вземем да си мислим друго. Хубаво е, че бебчо все пак е решил да си изчака 9-тия месец.  Hug

# 132
mama-shushi, радвам се че си ок Hug Айде нека да си постои бебока още малко в тумбака на мама  Praynig

# 133
  • София
mama-shushi, какви преживявания само! И май си се справила страхотно откъм емоции, наистина звучиш много успокояващо!   Задръжте поне до края на седмицата, та да си влезеш спокойно в 9-ия Hug
Поздравления за апартамнета, дано се пълни с дечица колкото вие си поискате  Heart Eyes И страшно много се радвам, че ще сме толкова  близо  newsm44 Живот и здраве ще дундуркаме бебчовци по градинките Sunglasses

# 134
mama-shushi, много интересен опит - това за коя болница беше? Радвам се, че  си добре сега и че бебето е още на топло, може да поотрасне още малко преди да се пръкне на бял свят! И честито жилище - да го изпълните с дечурлиги...!

danielad, дано бързо се оправиш, пий най-вече пресен сок от лимони, 2-3 пъти ако можеш на ден, и яж мед по 1-2 с.л. на ден! Това е най-якото лекарство! Я да те питам, ти нали си в квартала наблизо - имаш ли си вече педиатър?  newsm78 Можеш ли да ми препоръчаш някого? Аз тук никого не познавам и моята GP е чак в Борово...(преди живеех там).

Verolina, тя ClanG е написала, че този 111 спира точно на спирката на трулей 2-ка, на Дойран, така че оттам имаш право напред 2 мин до кръстовището с Гоце Делчев.

А вие вече имате ли обменна карта за болницата? На мен ми дадоха един лист на вестникарска хартия, на който пише адски малко неща, и не се казва обменна карта...но викат това е то. А също и едно по-засукано листче, направление за хоспитализация.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт