ДЕКЕМВРИйчето на мама и на татко в корема още спинка сладко-сладко!

• 19 592
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Мама Суши, браво! Аз подпирам с две ръце твоя лозунг за без паника - предстои ни най-върховно изживяване, за това трябва да мислим.  bouquet

# 136
Ох, момичета, вижте какво ми прати РалиЛД, не мога да ви опиша какъв СМЯХ ме гони, през СЪЛЗИ и понеже имам още много да чета!!!! .. адски е интересно, ви го пращам преди края - това е разкази на една българка от ЮАР, [desi], за раждането там, как е минало раждането й - просто е невероятно, аз се заливам от смях тя като обяснява как са се панирали майка й и мъжа й, а тя как е родила през смях.....Тям в ЮАР имат много интересен подход за безболезнено раждане, за кърменето, за бебето...и вижте как се ражда без разкъсвания и без шевове, а не като при нас като видят, че малко се запъва и веднага те цепят, а после две седмици не можеш да се изпишкаш като хората...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=42488.0

# 137
Велорина,  111 спира на бул.Бъкстон и Околовръстното, слизаш и се прекачваш на тр. 2-ка - там е колелото, слизаш след 6 мисля кратки спирки, ако не ти е познат района - питай за Гоце делчев веднага ще те упътят. Тролея пресича много голямо кръстовище и спира веднага.

# 138
  • София
Sarra, ClanG - не ме чакайте утре, бъдещия татко утре ще излезне от работа и ще ходим да пазаруваме за бебка и мен.
Дано успеем да се видим преди ражданията ни поне още веднъж.

А обменната карта и на мен ми се видя малко постна, пък и забелязвам че последните ми кръвни изследвания не са добавени и трябва да си ги поискам да ги сложа към другите.

mama-shushi
, а и другите мами от младост - ориентирали ли сте се към педиатър. Дали сте проучвали някой лекар? Аз отскоро съм в квартала и не познавам никого, но накрая май ще спра първата срещната мама и ще питам. Мисля че е много важен изборът на добър педиатър, но как да го направя?! Ако имате инфо за някой - пишете.

Някой беше питал за Шейново, аз ще раждам там, ако има и други за там кажете да обменим информация Simple Smile

# 139
pontes  благодаря за инфото, багажа ми за родилното е почти готов, а и сега ще допълня и с др. неща, след като прочетох за багажа, дето си писала. Благодаря  Simple Smile

Ако може да попитам тези еднократни бикини, задължителни ли са и за какво точно служат, извинете ме, но нзн за какво са, ако може да ми обясните, 10x (thanks) предварително  Blush

А обменната карта, кое точно се има в предвид, да знам.

# 140

Е сподели, де?  newsm78

# 141
Здравейте всички,

Днеска голямо скитане му ударих- първо цяла сутрин в Майчин дом на консултация и запис на тонове- казаха, че били много добри и от тук нататък ще ме викат май всяка седмица newsm78.
После следобяд с мама обиколихме няколко магазинчета и набелязахме доста покупки за бебчо. Доволна съм от днешния ден Laughing, ама сега съм много изморена и май рано рано ще се отнеса в царството на сънищата.

Надявам се до края на седмицата да постегна и нещата за болницата. Момичета, някоя от вас ще ражда ли в Майчин дом и знаете ли конкретно какво изискват от там да се носи в сака при раждането?

Mama-shushi, дано бебчо се удържи още малко в хралупката си на топло Praynig

# 142
Е сподели, де?   newsm78

На кое му казват обменна карта ?  newsm78

# 143
   bouquet Честити ви бебешоци  Hug

# 144
  • Варна
ух момичета днес цял ден ме боли шийката  Sad това момиченце май няма търпение вече  newsm78
дано изчака поне да мине 3те килограма  Praynig

хах мъж ми и баща ми днес как се шашнаха горките
бяхме в кръчмето при татко и аз се качих до нас до тоалетната
но понеже съм си оставила телефона в якето не съм чула че е звънял и се зарових из гардероба
мъжо звънял 3 пъти и се панирал,че раждам и хванал баща ми и се качиха двамата да ме търсят в нас
хахахахх
викам няма да тръгна да раждам без да ти се обадя бе ти полудя ли?
и той: ами знам ли къде ще те хване ако много те боли може да не ми се обадиш ?!
горките мъже!

Последна редакция: вт, 14 ное 2006, 23:23 от Virginity

# 145
  • Русе
Значи,аха и да имаме трето бебче!  ylinfant Но ,умно дете! Нека си стои още малко на топличко. Peace

# 146
  • София
Mama-Shushi значи вече си подготвена за раждането,а? LaughingВсе пак изчакай още малко  WinkСара за педиатър още не съм мислила да ти кажа честно Embarassed,мойто джи-пи е близка с майка ми,много готина жена е,макар че не ми се е налагало да я ползвам много,предпочитам платено,та във форума четох,в белия списък за две педиатърки от Трета Градска,тя е до нас,/джи-пито ми   и тя е там/та ще я питам какво и е мнението за тези две лекарки и ще ти кажа ако искаш.Така се зачетох в http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=42488.0че направо докато не я прочета цялата тема май няма да лягам CrazyМного интересно ми стана,тамън днес четох на сайта на ТинаКиркова за раждането във вода и сега като отида в четвъртък при лекарката ми ще я питам какъв е случая.

# 147
Вержи, как разбра че те боли шийката? Тя болката е обща, точно шийката няма нервно окончания и не боли.... да не би нова система от огледала да си приложила?
Обменната карта е същото това листче независимо дали го одобрявате, пазете го че по незнайни причини много държат на него в болниците.
Шру, Даниелче, Българка пита за Еднократните гащи... обяснете на момичето че туку виж тръгне без тях и послеее.
Велорина, нищо живот и здраве - друг път!

# 148
  • София
Добро утро момичета Simple Smile

От микробиологичното изследване излезна че имам гъби и ми изписаха Клотримазол - вагинални таблетки. Искам да питам някоя от вас ползвала ли го е, чувала ли е нещо за него. Нямам и никакво доверие на тази лекарка и проверявам всичко което ме съветва  Twisted Evil

# 149
  • Düsseldorf
"та във форума четох,в белия списък за две педиатърки от Трета Градска,тя е до нас,/джи-пито ми   и тя е там/та ще я питам какво и е мнението за тези две лекарки и ще ти кажа ако искаш.."
Кажете и на мен, моляяя... И аз търся педиатър, в Захарна фабрика съм, даже тема пуснах, но засега няма отзиви. А търсачката тук напоследък все не работи и не мога и да прочета из форума какво пише...

Общи условия

Активация на акаунт