ДЕКЕМВРИйчето на мама и на татко в корема още спинка сладко-сладко!

• 19 593
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Честит рожден ден, soseress! Желая ти много усмивки и скоро да гушкаш едно здраво бебче! newsm51

# 151
verolina, и аз съм със същата "диагноза", в понеделник ми изписа Вагизан-валинални глобули някакви, но дали действат .... ? Thinking

# 152
  • Варна
а Соси-то ден ден ли има? да и е честито и как беше онзи лаф...цялото щастие на земята да ти се стовари на главата  Mr. Green и едно много здраво,лакомо и пухкаво бебе през Декември  Hug

ГланГ не знам как разбрах, може би имам генетични малформации и имам нервни окончания на шийката  Sunglasses Stuck Out Tongue
ами усещам една болка ниско долу, която наистина, по принцип е обща, но не ме боли отвън, а отвътре , и боли като се изправя и като се мърда бебето, та затова предполагам че е шийката.  Thinking

# 153
Здравейте мами'  Hug
Аз приключвам последни /за сега ремонтни/ дейности тези дни у дома и вчера не съм ви чела....
Ако правилно се ориентирам тук в "триъгълника": Красна поляна, Красно село, Овча купел няколко мами се оказва, че местоживеем Laughing
Аз самата съм в Овча Купел, но живея в къща и около нас / поне за сега не съм открила други "съратнички" за съвместно бутане на колички... Wink
Този магазин, за който говорите е някъде на Красно село, но за съжаление няма да мога да се включа в организацията....( днес ме чака сериозно почистване след майстори....  Sad ) , но ще споделите впечатления надявам се ..... Hug
Sarra,, благодаря ти за информацията, дали обаче този магазин на Красна поляна е един по средата между двете шосета (еднопосочните) в тези пристроените едноетажни постройки...или е просто от другата страна на пазара, защото пишеш блок ...?
Трябва непременно и аз тези дни да изляза за последни по важни покупки......
Поздрави и хубав ден ....  bouquet

# 154
  • sofia
Sarra, това което разказах се отнася за  Майчин дом. Само искам да добавя че родилна зала е по-чиста и спретната от патологиите, а ми казаха че на 12 етаж където са мамите с бебетата било след ремонт и било хубаво, но не съм го видяла.

Tedy-mishka, аз мисля да раждам в Майчин дом.  Подготвила съм си това което е посочено в общия списък от форумите, на мен в събота не ми дадоха нощница, може би защото беше към 10 часа вечерта, мисля че дават лигнин, но аз пак съм си приготвила. Ако се чудиш нещо конкретно дали да вземеш, питай ме, че така не се сещам.

Verolinka, аз мисла да запиша моя юнак при Д-р Неделчева в Младостката поликлиника - тя ни е личен лекар, но иначе е педиатър и е била доктор още на мъжа ми като бебе, познава цялото ни семейство, а и живее в квартала, т.е. близо е ако трябва нещо спешно. Ако после не съм доволна - ще я сменя, но за сега ми се вижда старателна и отговорна, а и съм виждала доста бебчета при нея.

И аз момичета искам бебо да остане поне още 10 дни в тумбака - за това сега съм на една шепа хапчета и..лежанка! Praynig

Sarra и GlangG да се похвалят с покупките от V-baby, много ми харесва тази марка Crazy

# 155
Добро утро на всички мами  Simple Smile Навън е мн.хубаво времето, тея дни е слънчево и топло  Hug идеално за разходки. С моя съпруг днес ще поразгледаме допълнително из магазините.

# 156
Ами, Magesta и ние правихме малко ремонт у нас лятото, сега само трябва да се подреди спалнята, нали при нас ще е бебчо, да е хубава, просторна стаята. Утре ще ни докарват дърва (ние сме с печка водна риза, като парно е, във всяка стая има радиатор). Мн.скъпо ни излезна да ни прекарат там с тръбите, радиатор за всяка стая + бойлера, ама си заслужава, за зимата ще е топло във всяка стая, и най-вече на бебчо, да е живо и здраво.  Hug
Хайде ние ще излизаме  със съпруга ми на разходка, чао и лек ден ви пожелавам, до довечера!
  bouquet

# 157
  • Варна
bulgarka да не те разочаровам ама....
и ние сме с такова отопление и стигнахме до извода че за нищо не става  #Cussing out
миналата година отидоха 8кубика дърва  #Crazy а бойлера повече от 30-35оС не е вдигнал  Crossing Arms накрая го превключихме на ток пак. в кухнята където е печката беше абсолютна сауна и димилка но за сметка на това в спалните беше хладилних  cold
все си мисля че последователността са объркали нещо при свързването  Thinking,дано при вас работи  Peace

а тез от социалните как ме ядосаха #Cussing out обадих се да питам кога и как ще си получа огромната помощ от 150лв преди раждане и ми казаха че трябвало а говоря с кварталната отговорничка, но най вероятно - другия месец след 25ти #Crazy ебах таз помощ "преди" раждане?!?!?! аз да стискам краката ли кво????  Close
и ми каза Вие така или иначе трябва да дойдете на края на месеца да си подпишете декларацията  Shocked ква декларация кви 5лв кви торби цимент?!? ами ако родя утре???
много се ядосах и сега ще трябва да ходя пак да се разправям  Close

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 12:31 от Virginity

# 158
Здравейте,
Да попитам,вие имате ли леки менструални болки?Откакто вляЗох в девети месец всеки ден ме наболяват яй4ниците.Болките не са силни,но ги има,а и обхва6ат и кръста...Май няма да до4акаме ние декември.. Blush

# 159
  Ха здравейте и от мен  Party Вижте какво хубаво време е навън и аз сутринта рано още в 10:30 съм се запътила д асляза до доло и да поседя с мамите с бебоци,пък какжо стана, седях дваисетина минути и като ми стана лошо  #Crazy дали от слънцето,защото и друг път ми се е случвало незнам ама направо съм бясна  Crossing Arms  На някоя от вас такова чудо да и се е случвало...?
  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН SOSERESS   baloni bdbaloni baloni!!! Да си много,много щастлива,много здраве и късмет!!!
  Вержи,как така толкова късно  newsm78, и каква е тая декларация....тия какво се опитват да те мотат  smile3512 Аз попълних молбата и на 10 ме накараха чак да я занеса и ми казаха, че най-късно на 20.12 трябва д а отида да си взема картата на която щели да ги преведът... newsm78  пък ти нали би трябвало да си преди мен.....???
  Тая държава съвсем се побърква хора!!!

# 160
Alex_ Shu, danielad, mama -shusi и всички в района на Трета градска, препоръчвам ви д-р Найденова: тя е моята детска лекарка, а сега е детски лекар на моя племенник- 7 месечно бебче, което имаше проблеми: сега го лекуват с антибиотик. Но когато ги изписаха, докторката дойде в неделя да ги види, още повече, когато майка му й звъни за малкия, тя НИКОГА до сега не се е крила и да не си вдига телефона. Друго като суперлатив за нея е, че когато малкият започна антибиотика, всички вкъщи бяха болни (и майка му, и баща му) и тя изписа лекарства и на майка му, въпреки че се води при друго джи пи. Последна реклама- не е от новите лекари, които категорично забраняват да се дава вода на кърмачето: оставя родителят сам да прецени, иначе е "за" водата.
Virginityабе, мила, теб като те пусне ръката, ще те заболи нещо друго- иначе това не мисля, че е шийката- мен ме боли , казаха, срамната кост (чакай сега как да го обясня, без да оповръщате всичко Embarassed)- отпред, а и самите си срамни устни, така че като поседя повече от половин час, когато се изправя, не мога да си събера краката и ходя бетер патиците Laughing.
и , не на последно място, Soseress,Ч.Р.Д., да си жива и здрава и ти желая здраво бебче да те радва!! newsm51

# 161
  • София; Дружбето
Здравейте декемврийки, аз съм от януарките с едно въпросче към работещите мами излезнали вече по майчинство. Кой ви плаща болничните в момента - работодателя или НОИ?
И честито на всички обебили се мами, да са ви живи и здрави бебоците

# 162
Mama-shushi, имам много въпроси, дано не ти досадя.
Чудя се точно нощници дали трябва да носим, а и не знам, дали да си купя някакви по-обикновени само за в болницата или ще мога после и вкъщи да ги ползвам, както и за бебчето какво искат. Дали ще трябват някакви лекарства за всеки случай или например помпа за кърма или шише newsm78
Иначе и аз съм си приготвила разни тоалетни принадлежности, лигнин, превръзки, чехли и джапанки, ще взема и вода, шоколад и солети, остава ми и гащи да си приготвя и чорапки- мисля 2 чифта да взема белички.
А трябва ли да се носи вилица, лъжица, чаша, чиния, защото това ми е най-странното ooooh!То вярно, че там не се знае в какво състояние са приборите Confused
Иначе какво е положението с храната и с посещенията в болницата? Понеже ти си била вече няколко пъти там, моля те сподели. Другото нещо, има ли смисъл от Вип-стая и знаеш ли с какво са по-различни от обикновените стаи?

Soseress, ЧРД, безпроблемно и бързо раждане и едно сладко човече да си гушкаш скоро!

# 163
  • Варна
si_mama и на мен ми става лошо като ми прегрее реотанчето  Wink а тез не знам кво ще ги направя като отида утре  Close

Virginityабе, мила, теб като те пусне ръката, ще те заболи нещо друго- иначе това не мисля, че е шийката- мен ме боли , казаха, срамната кост
Joy да бе аз нали казах имам всички екстри  Wink а това съм сигурна че не е страмната кост,защото ме е боляла и тя и знам че е друга болка,
тази която усещам е дълбока вътрешна.
а сега се замислих ....

ГланГ ако няма нервни окончания шийката защо казват, че най-много боли разкритието, то пак е шийката  newsm78

# 164
  • София
Има нервни окончания, как да няма, но болката обикновенно се усеща в кръста, бях писала на magika защо е така. Ако е по-слаба, вероятно се усеща точно на мястото на шийката.

Общи условия

Активация на акаунт