ДЕКЕМВРИйчето на мама и на татко в корема още спинка сладко-сладко!

• 19 596
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Аз биберони и залъгалки ще си взема на Нук, силиконови, те са и с анатомична форма.  Има и възрастови разграничения - от 0 до 3 месеца за в началото.  Миналия път такива ползвах и бях много доволна.  Каучуковите ама хич не ми харесват нещо, пък и наистина по-бързо се захабяват.  Но ако бебчето ги предпочита - то нищо не се знае...

# 106
Вержи ако ще питаш да ти кажа... след 5 дни влизаш официално в 9-тия месец.
Биби купих от Авент - силиконови, 2 бр - 11.60 , от 0-6 месеца ги водят, незнам по какво се различават, анатомични и т.н. Когато се роди Кардам, нямаше май силиконови, а каучуковата се разтегля от смукането и наистина завъжда гъби. Сега може да е по различно - това е от преди 7 години. Всъщност според мен няма голяма разлика - каквато му дадеш  такава ще смуче, а може и въобще да не иска. Въпроса е че като свикне с една после трябва същата, вече ви разказах за нашите перипетии. Затова е хубаво да е на известна фирма, за да отидеш в първата аптека при нужда и да купиш същата.
Аз от вчера имам контракции през 20-тина минути, но за сега не са болезнени, така че нищо няма да предприема. Макар че с тоя серклаж май ще се наложи да вляза в болница за да го махнат.
Понтес , как си , чувам че нещо, нещо май се гласиш да се предреждаш, ама ще видим тая работа!

# 107
  • София
А аз доколкото знам каучуковите биби са за новородени, защото са по-мекички, а силиконовите - за по-пораснали и заякнали бебчета. Това се отнася и за бибите за шишенцата.
А  не Naughty,има силиконови и за новородени,пак са много мекички WinkАз съм взела само силиконови,повече ми харесват,ако не му харесват на бебо тогава ще взимам каучукови LaughingClanG за яденето в Тина Киркова мога да ти кажа че за нищо не става,като лежах във ВИП-а Mr. Green,на патологията,лелките всеки ден ми носеха яденето,макар че ги бях предупредила че не искам,та направо като го гледах Sickсе чудя дали някой ще го хапне.Носеха ми отвън за обяд и вечеря,а има и кафенце,от което можеш да си вземеш нещо.Аз в багажа шоколад и вода не съм слагала,като родя живот и здраве ще ми ги внесат.

# 108
Лелелелеле 2-3 дена ме няма и вече не едно а две бебенца newsm44
Честито на мамите да са им живи и здрави рожбите и много много да ги радват.
 Що се отнася до багажа не мисля да си взема всичко на веднъж, после ще ми донесът останалото, нали ще идват да ме видят.
 За бибите хубаво е да са няколко 2-3 на една и съща фирма и с еднаква форма, защото ми казаха, че бебето харесало ли си една край-друга не искало. Аз започнах с прегледите през две седмици, вчера бях на преглед и за последния месец съм +1кг. Така общо стават +17. Започнах от 60 сега 77. Сега след 2 седмици пак и ще видим бебчо дали се е наместил.
 Днес ходих да си пусна изследванията и така се вбесих от тия бабички #Cussing out направо ми идеше да ги хвана и да ги разхвърлям там. Те първо винаги са болни и винаги ги болят краката и ТРЯБВА да седнат.Та днес тъкмо стигнах до вратата да давам кръв и хоп 3 пред мене. Едната била диабетичка и така не можело още да стои гладна завивало и се свят. Другите две с вечните оправдания, че рейса ще изтърват.  smile3512. Както и да е след малко отивам да си взема резултатите.
 Мен започна много да ме боли кръста нощно време, а и от тези инжекции ме боли задника и място не мога да си намеря.
Малко ни остана. Лек и приятен ден на всички Heart Eyes

# 109
  • София
За бибите-залъгалки и аз ще взема силиконови - по-красиви са ми  Crazy, хич не ги харесвам тези чернилки каучуковите, даже гнусни ми се виждат! Само още се чудя дали да взема на Авент или тези на Камера, които са изцяло силиконови /да не му убива на бебето ако легне върху бибата/!? - синът ми имаше и от двата вида и честно, не правеше никаква разлика!

Вие какво купихте/ще купувате за разходките на вън - по-дебели одеала, гащеризон-космонавт или ще чаката да дойде пролетта! Wink

# 110
  • Варна
Вержи ако ще питаш да ти кажа... след 5 дни влизаш официално в 9-тия месец.
newsm78 не знам вече предавам се и двете лентички дето съм си сложила на компа вече са в последното квадратче  dontknow

иначе Варненки утре 15:00 на Пикадили Окръжна ще пием "кафенце" в Симпатико отсреща после на лекцийката в ОБ

# 111
Даниелче, знам какво готвят, ама таман бях спряла да повръщам и всичко ми се ядеше... , а най гадните неща - най много. Аз си купувах храна основно от магазина за ХС дето е отзад на болницата, пък и наште ми носеха всеки ден, обаче като ти кажат - неможе и ти се прияжда точно това.
Казвала ли съм ви, за моя малкия син дето ме чакаше да проям странни неща?
Като разбрах че съм бременна и мъжът ми нали е с опит, и му обяснява че ще започна да ям странни неща...( по това време вече живеех само от лютеница и еклери, ако може заедно...). Минават няколко дни - той все ми занича в чинията , чудя се аз , а той ми предлага листенца от цветя, кестени, какво ли не. Докато един ден не издържа и ме пита "Мамо, кога ще почнеш да ядеш странните неща?". Човека решил едва ли не че ще тръгна боклуците от улицата да събирам - съвсем буквално го приел...

# 112
  • Варна
 smile3532 голям сладур!!!  Crazy

# 113
Някой друг бачкори ли още?

Мдааам, решила съм да бачкам до последно, голяма кариеристка, няма що  Laughing
Хубавото е, че офиса е точно до нас, а и честичко си мързелувам на работното място. За съжаление това с мързелуването не ми се отдава в нас. Голям педант съм, все нещо ще намеря да правя, за което пък имам големи проблеми с мъжа ми. Ма кой ти слуша, не ме свърта на едно място, и без т'ва всички кокалаци ме болят, а като се залежа ме заболяват още повече.

Последна редакция: вт, 14 ное 2006, 11:59 от shrew

# 114
Magesta, това е моята кошарка, не е на macko  Mr. Green - би трябвало да я намериш в Пакостник, аз си я купих от един квартален магазин в Красна поляна, но в Пакостник е 145 лв, а моята беше 155.

Ха - ха ,  Joy Joy Joy
Е , извинявай много наистина  bouquet
Кой е кварталния магазин в Красна поляна, защото и на мен сигурно е квартален.....? Wink
А в Пакостник моделите не ми харесват, затова питам....

# 115
  • Русе
Привет от една поспалана SatisfiedГолям сън съм му дръпнала.Като гледам навън и в Русе времето е страхотно,и май ше взема да пусна една wash с дрехите за бебо.От мен приятен ден на всички. Hug

# 116
Здравейте мамчета и от мен;много полезни съвети давате и за биби и за багаж направо сте супер. PeaceЗнае ли някой точния адрес на Бялята къща в кв.Хаджи Димитър? Посъветваха ме да посетя тази борса преди да избере точно какво искам;а аз нали съм изостанала с пазаруването....
"за храната" в Тина Киркова съм много съгласна че нищо не струва-а даже мен ме бяха сложили на диета и от готвеното направо ми се .......Най добре е да си сложим нещо в торбите щом тръгнем за болницата!

# 117
Magesta, това е моята кошарка, не е на macko  Mr. Green - би трябвало да я намериш в Пакостник, аз си я купих от един квартален магазин в Красна поляна, но в Пакостник е 145 лв, а моята беше 155.
Кой е кварталния магазин в Красна поляна, защото и на мен сигурно е квартален.....? Wink
А в Пакостник моделите не ми харесват, затова питам....
Магазинчето е едно на първия етаж в сградата с магазини срещу пазара КРАСНА ПОЛЯНА.
То е специално за детски и бебешки дрешки, но предлагат и колички и кошарки. Това като го купихме беше последното, но могат да ти го поръчат, работят с CHIPOLINO.
  bouquet

# 118
среща утре в 14 часа на ъгъла на Дойран и Гоце Делчев , ще ходим в някакъв бебешки магазин по инициатива на Сара, после ако искате може да хапнем някъде, че май това ще ни е последно виждане!

Последна редакция: вт, 14 ное 2006, 13:08 от ClanG

# 119
  • Варна
че май това ще ни е последно виждане!
майтап няма дайте да се събираме (по местоживеене) и да се видим с коремите като за последно, дет се вика, че после ще има 1-2 месеца да сомнамбулстваме по къщята, с бебоците, в тая гадната студена неподходяща за разходки зима  cold и сигурно ще се видим чак догодина  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт