ДЕКЕМВРИйчето на мама и на татко в корема още спинка сладко-сладко!

• 19 585
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
MAMA-SHUSHI, много много благодаря Hug

# 181
  • Бургас
Привет маменца  Hug

Sarra този сайт  на фемили е интересен, пък и виждам, че има от тия термометри дето Клеми ги хвали на Омрон. Нека наистина ако някой е пазарувал от там да сподели, щото на мен ми допаднаха някои нещица.

# 182
  • София

bla_bla  я кажи за раничката че и аз имам , ще ми я горят след раждането  Thinking

Самата процедура е много кратка и чувството е, че нещо те пари, но определено не мога да кажа, че е болезнено - по-скоро неприятно. След това нищо не чувствах. Обикновено няколко дни след това има воднисто кафеникаво течение. До следващия цикъл не разрешават секс.

# 183
Сладури, сега ще ме извините, ако питам нещо дето сте го обсъждали а пък аз не съм внимавала -  newsm78  някой може ли да ме осведоми за кошниците за новородени за кола - за колко време горе-долу ще я израсне мушморока и ще се хвърляме на седалка за батковци  newsm78. Днес най-накрая .....след влизане в 10 магазина тука и в София.....видях комплектчето за изписване в най-правилния оранжев цвят, който исках - утре си го взимам - днес разходката беше осведомителна....утре ще се разхождаме пак, леле какво временце   grinning039     цунки и  Hug

# 184
  • Русе
Сладури, сега ще ме извините, ако питам нещо дето сте го обсъждали а пък аз не съм внимавала -  newsm78  някой може ли да ме осведоми за кошниците за новородени за кола - за колко време горе-долу ще я израсне мушморока и ще се хвърляме на седалка за батковци  newsm78. Днес най-накрая .....след влизане в 10 магазина тука и в София.....видях комплектчето за изписване в най-правилния оранжев цвят, който исках - утре си го взимам - днес разходката беше осведомителна....утре ще се разхождаме пак, леле какво временце   grinning039     цунки и  Hug
Понеже и аз съм на тази вълна ,и гледах и разпитвах -първо има едни кошнички(столчета),които са от 0-11(12)м ! И после си купуваш вече седалка за по голямо дете.От 1 годинка нагоре.И да не се вържеш да си купиш от тия евтините  от 60лв щото били големи дървета и много нестабилни.Хубавите са от 100-120лв  нагоре. Hug

# 185
  • Русе
Сега забелязах ,че само аз и 0 гости разглегдат този форум. ku-ku Изкукуригах вече.Станала съм все по неорганизирана и деориентирана. #CrazyКато една луда жаба.Хайде лека нощ на всички вече спящи кенгурца. newsm46 Мечо, и ТоЙ !

# 186
  • Варна
е** ли му мамата с тая шийка  newsm78
така усещам - че там ме боли а може и да е придърпване от връзките на матката , казва ли ти някой....ама не е от костта де  Sad

ох значи като се оправя от раждането да не бързам за раничката, че мъжа ми ще изперка тотално ако се наложи още да стои без секс  Crazy малко ще му пусна аванта и после  Wink

mam21 не си сама Peace

# 187
  • Düsseldorf
Добро утро, скъпи мами!
Най-сетне съм свободна и няма да ходя на работа!  dance
Чувствотоо е супер наистина! Е, пак се ококорих в 7, но мога да си полегна когато си искам все пак...
detelini: ние купихме едно столче на Рьомер от Германия от 0 до 13 кг., което си е пак до около годинка. Има едни, дето се водят за по-дълъг период (примерно до 18 или повече кг.), но ми казаха да не се лъжа, важно е да отговаря наистина на големината на бебето, за да има ефект.

# 188
И на6ето стол4е е от 0 до 13 кг.Бебка 6е пасва там предполагам до годинка и половина. Heart Eyes
Абе,мацки я да ви питам с какво си zапълвате времето преЗ деня?4е аz отка4ам ве4е,4удя се какво да правя..То не остана непо4истено място иz нас,а не6тата на бебка са готови о6е преди 3 месеца.. Rolling EyesДори и коледната украса купих ве4е,остава да я сложа тоя уикенд само.. Blush

# 189
  • София
Детелини и мойто столче е 0-13 При всички положения първо ти трябва такава кошница,а после вече столче.Иначе няма как да превозваш бебо LaughingВесе да ти кажа ,аз не работя от 2 год. почти,но нямам свободно време Mr. GreenКакво правя не знам,но все не ми достига времето и не ми се е случвало да се чудя какво да правя CrazyА за коледната украса направо нямам вече търпение да я слагам,само докупувам разни неща и май-няма да издържа 1 декември,нищо чудно да я сложа по-ранно CrazyМомичета и на мен днес ми дадоха обменната карта и направо още повече ме разтресоха нервите ooooh!Лекарката ми вика само-спокойно има време Laughingкакво има време?как почнаха и при нас да валят бебета,направо #CrazyА и да ви кажа хита Joy-лекарката ми вика,знаеш ли има едни много готини гащи за родилки,,еднократни,да си вземеш такива hahaha JoyА, аз и викам,е как да не ги знам,от лятото още съм се снабдила с такива JoyСмяхте ни се с Shrew,тогава ,ама... Mr. GreenСега без еднократните гащи току виж не ви пуснали във Вип-а Mr. Green Joy

# 190
сега падна едно чудене -  newsm78. Разглеждам ги тези кошнички и от 60 и от 200 лв и не мога да проумея разликата - как да я проверя тази стабилност? Значи гледаме или метрите, или килограмите - оф, що ми се струват мънички всички и че ще го израсте за 3 месеца?  newsm78   danielad, много е сладко твоето. Благодаря на всчики  Hug

# 191
  • Варна
Весе да ти кажа ,аз не работя от 2 год. почти,но нямам свободно време Mr. GreenКакво правя не знам,но все не ми достига времето и не ми се е случвало да се чудя какво да правя Crazy

хахах и аз съм така, уж нищо не правя и все не ми стига времето... как го правя това не знам  newsm78
стискайте ми палци момичета.отивам да се разправям със социалните,че ми остават 25 дена  #Crazy
по този повод се чудя дали да не взема да сглобя украсата вече и аз че после .....  Rolling Eyes

# 192
  • София
Привет на всички  Hug

Имам един въпрос  Embarassed Купих за бебка предимно бодита, защото и на мен ми се струват по-добрия вариант пред камизолки и т.н. и всичките ми са с предно закопчаване, за да не се облича през главичката. И тук ми възниква еъпроса - като са с предно закопчаване, металните копченца ще се опират на голо по коремчето не бебнцето. Няма ли да му е некомфортно, или да му убиват и т.н. ?! Направо се чудя дали не трябва някакъв друг тип да взимам  ooooh!
Моля ви за съвет, че направо незнам какво да правя с тези бодита  Rolling Eyes

# 193
Добро утро и от мен!  Сутринта за малко да се запътя пак към болницата, имах едни гаднички болезнени контракции на 7-8 минутки, но като станах да се раздвижа и да стягам багажа и ме отпуснаха.  Но вече съм в 9-тия месец, така че няма страшно. Просто се чудех да пращам ли мъжото на работа или да го оставям да чака до мен.   А вчера ходихме да пазар и донапазарувахме каквото ни беше останало да купуваме.  Сега сме готови с всичко.  Но, да ви се похваля - удържах фронта - в един магазин почти ме бяха убедили да си купя от еднократните гащи, но аз - не, та не - и не си купих! Иначе много хитри тия продавачки бе, могат да ме убедят почти всичко да си купя - особено що се отнася до новите мами, които нямат никакъв опит.  Хайде, лек и приятен ден на всички - днес временцето навън е прекрасно!

# 194
  • Бургас
Ха добро утро и от мен, ха то май добър ден станало   smile3507 пу все едно съм копала цяла нощ, утиде ми режима....., ама къде Декември ще си го оправя ми се струва  smile3534 Ние втори ден нямаме вода, няква профилактика май.... и направо полудявам от яд, изтървах хубавото време за пране на бебешорските дрехи..... не мога да се побера в кожата си...... smile3511
Vessito аз втора седмица не ходя на работа, ама не съм се спряла у нас и за секунда, скучно ми е и за това излизам на разходки сама или с приятелки,   newsm19 поне докато е хубаво времето, щото после, като застудее ще трябва друго занимание да си измисля, макар че мен студа въобще не ме спира.
verolina и аз купих такива бодита с предно закопчаване, ама само две, има едни други дето са с прихлупване тип "прегръдка" те ми се струват по удачни, има и гащирознчета такива.
Прекрасен ден на всички желая и хайде на разходки, че мъничко остана

Общи условия

Активация на акаунт