🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 66 265
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 120
  • Terra incognita
По- скоро ми напомня за Иво Димчев. Без плочките, де Grinning
Това е too much за моя натюрел 😃
..
Като модел от клипът на Мадона ''Justify My Love'' е с този стайлинг.

# 121
Оле щях да ослепея Stuck Out Tongue Winking Eye ми предупреждавайте като ще качвате такива снимки.. то гел, то плочки, то чорапи

# 122
  • SF
Скрийншотите с Ния-Косара не съдържат никакви спойлери за финала или каквото и да е. Както отбелязах в самия пост, скрих ги, за да не става километричен.

Нищо не сме казали за този пост. Hug
Напротив - много добре го направи!

# 123
Извинете , не се стърпях , просто един ред нагоре коментирате външността на една жена и дори я обвинявате в хищничество  само защото устат и била по-широка , а след малко страдате как хората оценявали другите по външността .....
Ясно съм написала, че изпитвам страх, никого не съдя, има разлика между двете. Както има разлика и между пошлата необходимост да показват която и да е от участничките по толкова изрязани бански, че едва прикриват нещо, и доброволното самообезобразяване, което някои от тях са си причинили.

# 124
  • Вестерос
Гледам трети епизод сега, много ми е нагласено всичко, ама се хиля

# 125
  • Валенсия
Пуснах си отново първи епизод на предаването. И точно в началото, в анонса, дават кадри с някои от срещите с Марта, Александра, Благовеста.
В края на анонса ми направи впечатление следния кадър:
Скрит текст:

Дали това не е точно Виктория Капитонова? Дори и да не е била тя избраницата, вероятно е била една от последните със среща с ергена. 

# 126
Още от анонса:
Скрит текст:

Александра явно ще има още една поне лична среща с Ергена.
А тази дама от снимката с надписа Love може да е и Марта, тя също има много дълга коса.

# 127
Още от анонса:
Скрит текст:

Александра явно ще има още една поне лична среща с Ергена.
А тази дама от снимката с надписа Love може да е и Марта, тя също има много дълга коса.
Коментар към ананонса:
Скрит текст:
Да не е Бонбонова това? Малко ми прилича. По-скоро ми се струва странно да има 2 срещи с 1 момиче, но знам ли - всичко е възможно. 🙄 Той пък нали все ходи да се реваншира за нещо, може това да е за пропуснатата целувка.

# 128
  • Валенсия
Коментар към анонса:
Скрит текст:
Да не е Бонбонова това? Малко ми прилича. По-скоро ми се струва странно да има 2 срещи с 1 момиче, но знам ли - всичко е възможно. 🙄 Той пък нали все ходи да се реваншира за нещо, може това да е за пропуснатата целувка.
Скрит текст:
На мен ми се струва, че е Капитонова това, заради косата и формата на тялото. Благовеста има доста по-къса, а Марта една идея по-дълга коса.

# 129
  • София
За Зорница си мислех, след като е предприемач, пътува, владее езици, развива се и е един успешен човек.. С нейните финансови възможности лесно може да си направи един инвизалайн с избелване поне, ако не и корекция на нослето, френума и каквото е нужно да изглежда и звучи по-добре. Даже ме е яд, че го казвам, тъй като по принцип не подкрепям уголемявания и ненужни интервенции. Може и коронки/венерки да си сложи, също като Виктор.

Ако имате негова снимка като по-млад и преди денталните му корекции, моля да я пуснете.

Защо трябва да го прави? Всъщност е доста симпатична именно заради тези свои черти. С по-подходящ грим съвсем добре може да изглежда.

# 130
Направо си е Александра, на анонса.

# 131
Никакъв лекар не е Наум като не практикува.
За да практикува трябва да има специалност. Специализациите са 4 или 5 г. на пълен работен ден. То няма да му остане време да си оскубе веждИте😆
С 6г обща мединица, не съм сигурна, дали може и селски фелдшер да стане.
На мен най-забавна и непринудена ми е Венета.

# 132
  • София
Той остави медицината, няма да специализира, но и за актьор не става. Не е като да се избиват за него или да има роли в театъра. Но пък снима хубави като качество видеа и кадри от високо. Личи си, че това му е интересно.

# 133
  • Ню Йорк
Коя дентална клиника е спонсор на предването? Сериозно, с тия избелени зъби, малко са прекалили даже. Само на Зорничка са и оставили кривите зъбки.

# 134
  • Вестерос
Ето и от Капитонова нещо по повод паричните ѝ ритуали Joy

Taзи ми е една от най-антипатичните бг "инфлуенсърки" в инстаграм... съмнителна репутация, движи с една друга и все злобни коментари, имаше някакъв скандал в инстаграм с нея преди година, проста ми е, нахална, като се ухили все едно се зъби и носът ѝ става като отсечен. А бе... повечето са ми по-красиви от нея. Има хора, който само като ги видя и чуя и не ги понасям, същото се отнася за Наумовица Grinning

Най-красива ми е Марта.
Александра преиграваше сякаш на срещата, гадното хилене постоянно дойде в повече.
Турският "океан" страшно красив!
Младата Виктория е красива и тя, ама с Ния-Косара въобще не са за там! Виктор им е дърт за тях.
Деница ми изглежда на 40+ и съм в шок, че сме почти наборки.
Бонбоневата е лабилна и на ниво 16-годишна.
Дениз, Ленивеца са ми все по-противни.
Люсито как си повярва след целувката... и все злобно гледа. Не знам накъде отгоре е голямото ѝ самочувствие, не е кой знае какво.
Ева никога не съм я чувала, не я знам колко известна певица е. Не беше красива на церемонията и не ми е ясно и тя с какъв акъл се съгласи да се мляска с Виктор. Просто Марта и Александра са класи над нея и затова той не ги напада с целувки така в храстите, както Евата и Люсата.

Общи условия

Активация на акаунт