🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 66 273
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 105
... Несъмнено той е в роля, на живо може и да е простак, но трябва да признаем, че му се получава.

Е, не - един простак не може да изиграе ролята на човек с обноски! Виж добронамереност може да играе, но мисля, че не е и гадняр.

# 106
  • SF
Искаш ли ти да я направиш?
Аз ще сложа линк към нея на първа страница.

# 107
Аз се чудя, как Гергана лъже за годините си? Не подписват ли договори за участието си, в които има и личните им данни?
Честно казано не мога да кажа дали годините й отговарят. С такива пищни рокли и грим и 16-годишните могат да минат за 22-24 годишни.

# 108
  • UK
За Зорница си мислех, след като е предприемач, пътува, владее езици, развива се и е един успешен човек.. С нейните финансови възможности лесно може да си направи един инвизалайн с избелване поне, ако не и корекция на нослето, френума и каквото е нужно да изглежда и звучи по-добре. Даже ме е яд, че го казвам, тъй като по принцип не подкрепям уголемявания и ненужни интервенции. Може и коронки/венерки да си сложи, също като Виктор.

Ако имате негова снимка като по-млад и преди денталните му корекции, моля да я пуснете.

# 109
Скрийншотите с Ния-Косара не съдържат никакви спойлери за финала или каквото и да е. Както отбелязах в самия пост, скрих ги, за да не става километричен.

# 110
А всъщност краят ясен ли е? В някои формати финалът е на живо.

# 111
Радостина ми е загадка..... Допускам, че е оставила някое птиче, кацнало някога на рамото и, да отлети. И годините се нанизали.
Е, разказаха и нейните приключения тук...

Какви бяха?

# 112
  • Terra incognita
Парични ритуали… пълни глупости. Нали се сещате като се вържат 300 луди да дадат по 15лв. за какви суми говорим. A има и някаква друга група за стил, въпреки че тя не се изявява с добър такъв.
Едно време имаше  един маг Илиян, който от ефира призоваваше катерицата Беатрис за парично благополучие и богатство. Естествено, всичко това е пълна лудост и безумие. Но като ми кажат "паричен ритуал" и си представям точно това Grinning

# 113
Ако имате негова снимка като по-млад и преди денталните му корекции, моля да я пуснете.
Клипове от 2015 на Галена и Камелия с негово участие:
https://m.youtube.com/watch?v=VE2sme045MA  
https://m.youtube.com/watch?v=xkoqZXSq76E
Профилът му във "Визаж": https://visages.net/bg/portfolio/victor-stoyanov/

# 114
  • Terra incognita
Това е too much за моя натюрел 😃

# 115
Недей така, защото ми е симпатична. Хубаво момиче е.

В промото Виктор целува някаква рана на крака й. Май е на нейният. Не е много антисептична тази целувка, но...
Е, това вече си беше абсолютно гнусно. Явно му е фетиш това с езика и крайниците, но с Александра пак по-приемливо беше. 🤣

# 116
Ще излезе, че с право Сид му подари гащи - или носи все белите, или не носи никакви. Sweat Smile

# 117
I

IriS` - Ентусиаст
# 1 408 26 фев. 2022, 15:37 ч.
Наваксвам със снощния епизод и е кринджът на кринджовете, макар да съм още в самото начало.

Александра ми напомни колко ме е страх от жени с големи усти, все едно гледам някакъв хищник насреща, който си точи зъбите да глътне обекта пред него.

Освен това има същия гаден говорен дефект като Марияна Попова при съскащите и шъшкащите съгласни.

Без да съм моралистка ми е адски неудобно да гледам "ревюто". Едва ли до края на живота си ще имам щастието да дойде в момент, в който достойнствата на жената няма да се оценяват по външния ѝ вид.
...

Извинете , не се стърпях , просто един ред нагоре коментирате външността на една жена и дори я обвинявате в хищничество  само защото устат и била по-широка , а след малко страдате как хората оценявали другите по външността .....
Не мога да коментирам снимките на ЕргенинЪ , ( забравям му името). Явно мъжете обичат да гледат разголени женски снимки и считат , че това силно впечатлява и нас жените ...А единственото което ми минава през ума от снимка номер 2 - леле какъв симпатичен гей, жалко че природата пак се е разхищавала
Защо не споменахте, че започнал Сървайвър , а аз се тровя с това предаване ???
Най хубава е рускинята, стискам палци тя да победи , подхождат си с аа Виктор май беше . Ако ще има лична среща с нея , моля някой ако не го затрудни да ми драсне на лични , ще ми е интересно . иначе бях до тук . Kissing Face

# 118
Скрит текст:

Радостина ми е загадка..... Допускам, че е оставила някое птиче, кацнало някога на рамото и, да отлети. И годините се нанизали.
Е, разказаха и нейните приключения тук...

Какви бяха?
https://www.bg-mamma.com/?topic=1397607.msg44325414#msg44325414
Имаше още подробности, не знам от същата авторка ли, но не ги намирам.

# 119
  • UK
..
Като модел от клипът на Мадона ''Justify My Love'' е с този стайлинг.

Общи условия

Активация на акаунт