🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 66 235
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 90
Радостина ми е загадка..... Допускам, че е оставила някое птиче, кацнало някога на рамото и, да отлети. И годините се нанизали.
Е, разказаха и нейните приключения тук...

# 91
Радостина ми прилича на актриса от латино сериал, симпатяга е.

# 92
  • Mediterraneo
Точно Радостина май ми е най- симпатична от всички. А и с този глезен... Simple Smile

# 93
Имам малко материал от дебрите инстаграмски (не е спойлер, но за да не става огромен постът):
Скрит текст:
Бяха я питали и с кого е останала близка и беше тагнала Деница и Марта.
Ния-Косара ли? Защото последният скрийншот е от Благовеста, която не слага интервал след запетая!

Иначе хубаво, че Ния-Косара казва, че се е извинила на Виктория.. макар че нямаше вина реално с този въпрос..  Все пак от младичките тя изглежда най-здраво стъпила на земята и сега след участието си ще дръпне доста. Има и визия, генетична осанка.
Скрит текст:
Но от отговорите й ми се струва, че рано си е тръгнала.

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 19:54 от 50 Shades of Purple

# 94
И какво се оказва, първи ще си тръгнат тези жени които наистина са се явили на кастинг Smiley "Актрисите" ще подсигурят сезона, че сеира да е гарантиран.
Габин годеник е от снимките Пухчо ли?

# 95
Той, ама в профила му си пише "необвързан"...

# 96
Бяха я питали и с кого е останала близка и беше тагнала Деница и Марта.
Ния-Косара ли? Защото последният скрийншот е от Благовеста, която не слага интервал след запетая!
Ния-Косара, да, извинявам се, че се е получило двусмислено.

Някой тук се беше чудил за името ѝ; и за него имаше въпрос в Инстаграм, а отговорът ѝ беше: "Ния е героиня от Железният светилник, а Косара е дъщеря на цар Самуил."

# 97
Хората знаят кои са Ния и Косара, ама тя що се казва точно така? 🤔

# 98
Радостина ми е загадка..... Допускам, че е оставила някое птиче, кацнало някога на рамото и, да отлети. И годините се нанизали.
Е, разказаха и нейните приключения тук...

Тъй ли? Изпуснала съм пикантериите. Много ми е трудна темата за четене през седмицата. Нищо де. Ще чакам да се открие.

# 99
Хората знаят кои са Ния и Косара, ама тя що се казва точно така? 🤔
Абсолютно! Satisfied И аз щях да питам.. Логика много няма.. но явно майка й си ги е нагодила и харесала имената и вместо на бабите Николинка-Кера (не знам как се казват и дано са живи и здрави).  Често срещано явление у нас, хем да не се сърдят бабите, хем и малко по-модерно да е името.
Скрит текст:
Скоро близко детенце го кръстиха Анели-Диана. Expressionless

# 100
SmileySmileySmiley

"Ще приемеш ли тази роза от мен?" 😎😄

Esmee, благодаря за темата.
Моля, моля! Simple Smile Какъв е този знак? - цветенце ли е?
На клавиатурата на телефона е цветенце. Не знаех, че се вижда по друг начин. Simple Smile

# 101
  • SF
Ох, не смея да чета темата, защото коментирате спойлерите.
Трябва да се отвори алтернативна тема, в която да си пишат хората, които нямат търпние да догледат предаването.

# 102
Когато вървяха Фермата и ИВ имаше отделна тема за спойлери, не е лоша идея.

# 103
  • София
Трябва да се отвори алтернативна тема, в която да си пишат хората, които нямат търпние да догледат предаването.

Има тема специално за спойлери за реалити формати. Направиха я за Игри на волята и Фермата, за да не се публикуват в основните теми за предаването. Вчера специално погледнах, но за новите формати никой не е писал в нея.

# 104
Ако е към мен за скрийншотовете с въпросите и отговорите на Ния-Косара в Инстаграм, редактирах. Уж внимавам по принцип.. но беше просто неволно разсъждение.

Общи условия

Активация на акаунт