🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 66 232
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 75
Имам малко материал от дебрите инстаграмски
Значи да се занимаваш с музика било меркантилно, а да се самоснимаш в инста - не Satisfied

# 76
Мале, какви ритуали прави тази рускинята?

# 77
  • Пловдив
За Габриела (не е особен спойлер, но за всеки случай):
Скрит текст:
Цитат
Без да пази каквато и да е тайна и да се притеснява, че разкрива повече от развръзката на формата, една от участничките реши да признае, че е сгодена и то не за Виктор Стоянов.

Преди дни се разкри, че Габриела има гадже, с което бе на екзотична почивка в Доминикана. Явно обаче това не е всичко. Оказа се, че устатата Габи се сгодява за втори път за един и същи мъж, след като първият годежен пръстен захвърлила на кръговото в столичния квартал "Надежда".

Двамата имат десетки снимки от топлото си приключение, а след масовия хейт тя реши да разкрие, че мъжът от снимките е годеникът й. Той се казва Димо Шолин, а наш репортер научи много пикантни неща за тяхната връзка.

Оказа се, че били сгодени преди Коледа, но след скандал Габи се ядосала и хвърлила скъпия пръстен на кръговото в квартал "Надежда". После се сдобрили пак и отпрашили за Доминикана, където отново й предложил.

Димо Шолин има своя погребална агенция, която процъфтява, особено в тези ужасни времена, в които смъртността се покачи в пъти повече, пише Блиц.

# 78
  • UK
Капитонова Виктория с тези ритуали започна да мяза на Кобилкина, но тя поне според психологията действа, а Викито копира формулата от Законът за привличането. Те много ютубърки правеха гледания с такива неща. Това да препитаваш от социални медии не е лесно ..

А уебсайта на ергенина е добре направен и моделката е известна, не си спомням името. Много хубаво я е хванал за глезенчетата, ау.

# 79
  • София
Мале, какви ритуали прави тази рускинята?
И кои будали се връзват?

# 80
В шок съм! 😆😆
За Габриела (не е особен спойлер, но за всеки случай):
Скрит текст:
Цитат
Без да пази каквато и да е тайна и да се притеснява, че разкрива повече от развръзката на формата, една от участничките реши да признае, че е сгодена и то не за Виктор Стоянов.

Преди дни се разкри, че Габриела има гадже, с което бе на екзотична почивка в Доминикана. Явно обаче това не е всичко. Оказа се, че устатата Габи се сгодява за втори път за един и същи мъж, след като първият годежен пръстен захвърлила на кръговото в столичния квартал "Надежда".

Двамата имат десетки снимки от топлото си приключение, а след масовия хейт тя реши да разкрие, че мъжът от снимките е годеникът й. Той се казва Димо Шолин, а наш репортер научи много пикантни неща за тяхната връзка.

Оказа се, че били сгодени преди Коледа, но след скандал Габи се ядосала и хвърлила скъпия пръстен на кръговото в квартал "Надежда". После се сдобрили пак и отпрашили за Доминикана, където отново й предложил.

Димо Шолин има своя погребална агенция, която процъфтява, особено в тези ужасни времена, в които смъртността се покачи в пъти повече, пише Блиц.

# 81
Капитонова кога е била на заплата,та и чак стари пликове с бонуси намира ? Да не стане хитрата сврака с двата крака?
В моята ранг листа съм пропуснала Деница. Това момиче ми е на плюса. Мисля,че освен с добро образование,е и възпитана и  обрана. Някаква тъга и меланхолия откривам в нея.Изглежда по-възрастна обаче,някак без живец и не мисля,че има шанс за ергенИНА. Трябва ѝ някой по-улегнал и вече наживял се мъж,възпитан,джентълмен и финансово осигурен. Пожелавам ѝ го!
Пропуснала съм и Гергана. Красиви черти и цялостно доста селско излъчване. Мисля,че е бая проста.
Виктор много хваща окото,и аз вярвам на момичето,което го познава и казва,че е свястно момче. И може ѝ да не е милионер,но и не е някой дето си брои стотинките. Не мисля,че е ескорт,най-малкото заради връзката му с Парова. Харесван е и разглезен малко или много от женско внимание.
Ако ви доскучае,да си говорим за прекрасното турско крайбрежие от любимия ми Измир на юг и ту-там леко на югозапад 😉. Чешме,Дидим,Бодрум,Мармарис …. любимиии

# 82
  • София
Vili не си разбрала. Виктория е публикувала съобщение, което и е изпратила доволна клиентка. 🤣

# 83
  • Варна
А уебсайта на ергенина е добре направен и моделката е известна, не си спомням името. Много хубаво я е хванал за глезенчетата, ау.
Диляна Попова

# 84
Аз ще се радвам да споделите нещо за тази част на TR,снимки, който е ходил и мнение... тези Моми взеха да ми стават Bored...

# 85
Парични ритуали… пълни глупости. Нали се сещате като се вържат 300 луди да дадат по 15лв. за какви суми говорим.
Е... не са ли това парични ритуали и неочакван кeш? Лъже ли сега, жената 😂😂😂

# 86
Знам ги тия парични ритуали, много са лесни: за да намериш трябва да оставиш първо Smiley

# 87
Vili не си разбрала. Виктория е публикувала съобщение, което и е изпратила доволна клиентка. 🤣
Хаха вярно,не съм разбрала.

# 88
Радостина ми е загадка. Доста е обрана, а очаквах да е супер нахалница и намахана. Не е нещо уау, като изключа тънкият глезен, за който и завиждам адски, но е симпатична. Дано се разгърне. Нещо не ми достига да я харесам, и не мога да разбера какво. А ми се струва, че има шанс с момчето. Но и годинките и доста. Тепърва мъж търси, деца кога ще прави, не знам, не знам. Допускам, че е оставила някое птиче, кацнало някога на рамото и, да отлети. И годините се нанизали.

# 89
А не, най- добре е някой друг да ти остави!

Общи условия

Активация на акаунт