🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 67 841
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 420
  • SF
Леле, Людмила колко е грозна..
Гери се изложи, но всичко е адски изскуствено и измислено.
Момичетата са много притеснени, но непрекъснато ги надъхват да има екшън. Никакво пиене на винце и шушукане с приятелчици за мигли, дрешки и екскурзии. Трябва да правят скандали и да се напреварват за сърцето на Виктор.
Виктор се чуди как да играе ерген, нападнат от моми.

# 421
  • софия
Е добре, хитруша е, но добре им се получи. Поне имаше някакъв разговор, не само хилене и чудене какво да си кажат.
Радостина по някаква причина ми харесва. Не се натрапва и не говори глупости.

# 422
Само аз ли мисля, че между Виктория и Виктор нямаше химия и по точно от негова страна.
Но пък могат да са си полезни като обединят последователите си в Инстаграм 💰

# 423
Харесали са си храстите и това е 😃

# 424
Някой беше коментирал, че Виктория е най- изгодният избор относно взаимна изгода - общи проекти, реклами, положение… абе, много точен коментар беше. Забелязвам го и при басейна как нарочно вдигаше ръце да позира, и.т.н, камерата да го забележи…. Имам чувството, че точно това търси, жена, с която да го забелязват още повече, всичко опира до его. Виктория в това отношение е най- подходяща, тя със сигурност слага себе си над него и даже мисля, че се смята за по- висока топка от него. Той, от своя страна, сигурно смята същото за себе си спрямо другите участнички, с изключение на Виктория. Та така.

# 425
  • София
Виктория е много обиграна и е с голямо  самочувствие

# 426
Като гледам се заформя пиянски скандал между жени. Постоянно са с чаша в ръка и като гледам и уиски пийват не само вино. Много грозно - пияни жени се карат за пиян ерген. Селска кръчма стана положението.

# 427
Айдеее, беше заспало и се хванаха за екстеншъните. Рейтинг трябва Joy

# 428
Ако няма камери и технически персонал до две са го изнасилили тия харпии.
Абсолютно му отнемат заложената генетично роля на мъжа като ловец. Затова той хареса Виктория. Трудно достъпна е, налага му се да се понапъне за нея, защото и визуално му хареса. Другите са или нахакани агресивки или пък срамежливки, които мрат да му припаднат в ръцете при докосване.

# 429
Сега 100 про ще я накарат да признае, че е девствена пред него.. Гавра.

# 430
Людмила е кошмарно грозна! Направо незнам как се излагат тези момичета! Нямам представа за какви хонорари участват, ама едва ли си заслужава сумата!

# 431
  • SF
Тая ще му казва ли нещо или ще го мъчи?

Хайде розичка за заблуда на зрителите, че би могло да се получи нещо между тези двамата.

# 432
Разбира се, на Виктор изобщо не му е интересно каква е голямата драма на Елвира. Както и на Гергана.

# 433
  • Terra incognita
Доста тъп сценарий

# 434
Защо и трябваше да започва разговор, който не е готова да завърши

Общи условия

Активация на акаунт