🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 66 220
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 60
На един познат кучето се казва Амая 🙄

# 61
А аз си мисля, че хептен западна това предаване и все по малко интерес има...
Има още хляб в предаването, като омръзне да обсъждаме водещия ще обсъдим къщата, яхтата, морето и чайките, ритуалите за мазане с олио и мед, липсата на купа с грозде и ябълки, музикалната тема и надписите 😁

# 62
А аз си мисля, че хептен западна това предаване и все по малко интерес има...
Има още хляб в предаването, като омръзне да обсъждаме водещия ще обсъдим къщата, яхтата, морето и чайките, ритуалите за мазане с олио и мед, липсата на купа с грозде и ябълки, музикалната тема и надписите 😁
Може да се върнем пак и на турския океан? 😀😀

# 63
Гледките са уникални там, много ми хареса как се слиза с това лифтче до Брега
Ходи ми се там 💙

# 64
Гергана се пише 24-годишна от 2017-та насам. Имаше един филм "Вечната Аделайн", в който главната героиня не остаряваше. Явно и на Гери ѝ се иска така. То на кого не ли не му се иска да е вечно на 24...
Ще видим следващият епизод какви ще ги надроби.

# 65
Благодаря за темата.
Не знам какво ѝ харесвате на Благовеста-пухкавите бузи,амортизираният вид и лабилността..
Както и Капитонова с огромното си чело и злобна усмивка.
А пък тази Ния-Косара(що за име)много насериозно се взима и гледа едно пренебрежително.Не ми харесва.
Днес съм бяла и добра.Joy
Аз си оставам на първото впечатление за красива-Марта.
А за интересна жена,никоя.Но поне нормална като изказ и поведение-Деница.

# 66
Погледнах ѝ фейсбука на вечната Гергана, тя е бая пòказна и доста самовлюбена! Ще има да се цупи и дуе като не получи роза... А нищо чудно и да фучи като бясна котка.

# 67
Сигурно активно се повишава посещаемостта!
За мацките... тези, които ми харесваха в началото вече не ми харесват... Онези които не ми харесваха все така не ми харесват.
Останаха Радостина и Виктория да се проявят повече, да ги отпиша и тях и туй то.
Виктория е симпатична, само че като се усмихне изглежда едновременно радостна и погнусена от нещо. Не знам как става така.

# 68
Esmee, благодаря за темата.

Моля, моля! Simple Smile Какъв е този знак? - цветенце ли е?

На клавиатурата на телефона е цветенце. Не знаех, че се вижда по друг начин. Simple Smile

# 69
Имам малко материал от дебрите инстаграмски (не е спойлер, но за да не става огромен постът):
Скрит текст:
Бяха я питали и с кого е останала близка и беше тагнала Деница и Марта.

# 70
"Ще приемеш ли тази роза от мен?" 😎😄

Esmee, благодаря за темата.
Моля, моля! Simple Smile Какъв е този знак? - цветенце ли е?
На клавиатурата на телефона е цветенце. Не знаех, че се вижда по друг начин. Simple Smile

# 71
Ето и от Капитонова нещо по повод паричните ѝ ритуали Joy

# 72
Парични ритуали… пълни глупости. Нали се сещате като се вържат 300 луди да дадат по 15лв. за какви суми говорим. A има и някаква друга група за стил, въпреки че тя не се изявява с добър такъв.

# 73
Сладкооооо...😂😂😂
 Капитонова все повече ме радва, не е престъпно, все пак, това което прави.
 Ева изглеждаше толкова сияйна последния епизод, направо ми беше кеф да я гледам.

# 74
Благодаря за темата. Външно ми харесва Марта само, бонбоната е симпатяга, но нещо много лабилна, щеше да колабира на последната церемония. Ергенинът да я съжали малко и първата роза да е за нея, че ще пукаляса.

Общи условия

Активация на акаунт