🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 67 761
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 600
Никога не съм смятала Виктория Капитонова за красива, дори изражението ѝ ми изглежда някак глуповато с тази полуотворена уста и ококорените, безизразни очи. Някой правилно я беше оприличил на гризач. Поведението ѝ също го намирам за дразнещо още от първия епизод с нелепите въпроси, които задаваше (напр. „Познай на колко години са момичетата; Имаш ли си фаворитка вече?“ и т.н.). Но не мога да отрека, че срещата между нея и Виктор мина неочаквано добре, именно защото е уверена в себе си и се държи на ниво. Съдейки по бившата му, смятам, че Виктор го привличат властни жени, жени с по-силен характер от неговия и затова си допадна с ВК. А и тя има най-балансираното поведение - не се натиска и не нахалничи, но и не остава незабелязана. Вече не бих се учудила, ако тя се окаже победителката.
С Александра си допадат в доста отношения, имат допирни точки, но там нещо куца. Още от първия епизод ми се струва, че има нещо сковано и дървено в комуникацията им (напр. когато си говореха на пейката и тя внезапно реши да стане, за да имали и другите възможност да си говорят с него). Това си пролича и в целувката им. Според мен се дължи на това, че и двамата се държат изкуствено и се опитват да се харесат на останалите. На нея в някаква степен ѝ липсва самочувствие и затова не може да си изгради тактика както Капитонова.
Деница вече му е станала напълно безинтересна. След като се занимаваше най-много с нея първата вечер, постепенно спря да ѝ обръща толкова внимание и се преориентира към другите. В този смисъл Капитонова постъпи умно като не бързаше да се сближава с него още в началото.

# 601
Според мен Виктор и Александра си допадат най-много, но целувката им беше крайно разочароваща. Поне 1 език да си бяха пуснали, а те се целуват със стиснати устни като актьори в сапунка.
Нищо чудно Капитонова да й го открадне и то не с интелект и красота, а с напоритост и типични игри за една рускиня. Тя има опит в ловуване на заможни цичковци, даже Виктор й идва ниски топка според мен.

# 602
  • София

Виж - с Александра в градината му светеха очичките. Обаче целуването защо беше толкова постно - Александра ли стисна устнички или такъв беше режисьорския замисъл - не мога да преценя.

Не видях светят ли му очите,обаче Александра като стисна устни и до там.Със същия успех можеха да заснемат целувка с кукла.Ергена се пробва втори път ,разчупи своето целуване,Александра пак стиска устни и не смее да ги мръдне.
Само с Виктория имаше по-разчупен разговор до сега,но и там се зацикляше и вадеха въпроси от сценаристите.
Нямам никакви очаквания от шоуто ,а и не знам защо някой имат. Ерген с повече мускули от колкото ум,заучени клишета ,по които клонингите припадат. Да, има красиво тяло,но спокойно и той ,както и момите му,стават само за купон и бурни нощи,но да не са ти всекидневно в дома.

# 603
Александра да не е майка на Елвира, че толкова се гордее с нея. Това нормално ли е изобщо?! Каква ѝ е , че да го казва така.

Габриела пък беше със сопол в носа след излизането От водата, не знам как в позволила това да го излъчат.

Аз изобщо не разбрах кое по-точно беше за 100 на Виктория от скока, но явно той така си беше решил.

# 604
  • Варна
Докато гледам епизода, да направя и аз един мой разбор на събитията Grinning

Признанието за девствеността ми дойде малко "ту мъч". Не съдя, но и не го разбирам. Има жени, пазещи си "цветенцата" като манна небесна.. ами странно е. А и от какъв зор ще споделяш в национален ефир кога, с кого и как ти е бил първият път и въобще имала ли си такъв?!
Иначе момичето изглежда много чисто и наивно.

Тази Гергана не помня откъде ми е позната, но само знам, че не я помня с хубаво. Сега за пореден път го видях. Симпатично момиче, но изключително жалко. Не знам сценарий ли е или просто си е такава, но предизвиква съжаление с проявите си.

Виж Викторийка си е естествено нахакана и обиграна рускиня. Забелязала съм, че те са си такива - идват и взимат това, което искат. За което благородно завиждам. А и тя си е симпатяга, пък в тяло е 10 точки. Не може човек да си криви душата.

Благовеста е крайно налудничава. Стои, стои и решава да стане и да запее чалга. Ни в клин, ни в ръкав. Grinning На "церемонията с розите" пък реве.. Абе, не знам що за мъж би я търпял, ама какво ли разбирам Grinning

Людмила, милата, хем е грозна, хем с едно тяло дето...ама за сметка на това е и злобна в червата. Grinning

Венета и тя е луда и ненормална и налудничава, обаче има нещо сладко в нея, което чак те кара да и симпатизираш. Grinning

Пък тая церемония може ли да не е с такъв съспенс и да се равнява на половината от епизода... -_-  То си беше ясно, че това девойче ще изхвърчи скоро. Не е кой знае колко лицеприятна..че и слухоприятна не е..

В обобщение - всички са хвани едната, удари другата. Но е забавно, на моменти... и доста, доста гротескно в повечето моменти. Grinning

# 605
Много ми се иска, когато ергенът попита - ще приемеш ли тази роза от мен, някоя да каже - НЕ! Не, писна ми, не искам повече да съм част от това, тръгвам си!! Единствената до момента, която изглежда, че може да го каже е Карина. И снощните ѝ сълзи за мен показваха точно това - яд и безсилие в какво се е забъркала.
Продължавам да смятам, че ще има изненади по американски тертип - избраницата ще е тази, която в началото е била незабелижима. Досега това е именно Карина…

Елвира даже не искам да коментирам, нито пък етническата принадлежност на участничките, за мен е важно това, което демонстрират, какви личности са..

# 606
Карина пък дали е говорила пред камера повече от 3пъти, даже е много.

# 607
Александра и ергенът стояха с допряни стиснати устни, по - тъпа целувка не съм виждала. Той пак опита, но тя голямо дърво.

Ергенът обаче се държи на положение, досега с нищичко не е сбъркал, мил, грижовен, на моменти забавен. Браво на него!

Какво й харесвате на Карина? За мен не е хубава в лице? Дайте малко снимки, за който няма Инстаграм, да я видим.

# 608
След няколко изгледани епизода, вече  само Карина ми харесва. Не че са показали много от участието ѝ.
Бонбонова е неуравновесена според мен. Иначе е симпатяга. Твърде емоционална и крайна. На пръв поглед хваща окото, а последващо с държание изпуска всичко.
Александра също.

# 609
Мале, мале. Горкият Ерген в какво нещо се е забъркал. Не знам какъв човек е, някоя от вас беше писала, че е много свестен и, ако е така в действителност, още повече ми е жал за него. Благовеста от къде й дойде на акъла (или каквото има там в главата) да стане и да запее чалга? Виктор не беше очарован определено, както и някои от жените там. Гергана - по-добре да си беше стояла незабелязана, отколкото да прави такива жалки опити за печелене на внимание. Много, много ниско падна. Иначе е хубава в лице, но стилът й на обличане (в ежедневието, когато ги дават) не ми харесва. От нея лъха чалга. Карина и на мен ми харесва в Инста, обаче от светлината ли, грима ли в предаването не ми е “уау”. Това, обаче, не е важно чак толкова, може наистина да се окаже най-читава от всички. Надявам се да видим нещо от нея, а не да я отпрати и да се окаже, че е била само за бройката там. Следват се с Виктор в Инстаграм, има надежда някаква. Виктор много ми хареса на басейна, освен тялото му, има харизма, чаровен е много. Мой тип е определено. Много искам някоя участничка да се включи в темата, да сподели за кастинга, зад кулисите какво е било. Режисирано е доста. Казвате, че няма нормална жена, която да се запише за участие - може и да е имало на кастинга, но ако са ги карали да правят неща или са им задавали въпроси, умните жени са се усетили на къде духа вятъра и не са се съгласили с условията. Виктория К. - не съм я гледала в МШ, има нещо детинско в нея, особено някои въпроси са си точно наивни и инфантилни. На една възраст сме с нея, обаче аз не бих питала такива неща. Разговорът им добре са го монтирали, научихме по нещо и за двамата, а не както с Александра - само хилене и овъртане. Май наистина не е много умна, не го разбираше какво й казва. Целувката между тях двамата - дървена, неестествена, без особено желание от страна на Алекс.

# 610
Забравих да спомена за стиснатите устни на Александра.Що така?!А на срещата толкова искаше,личеше ѝ...да не я е отблъснало нещо в него..
Той ми се стори много секси с гащетата и мокра коса.Иначе ми е много излъскан ,та чак неестествен.
Снощи някои рокли ми харесаха.Wink

# 611
Какво й харесвате на Карина? За мен не е хубава в лице? Дайте малко снимки, за който няма Инстаграм, да я видим.
На мен ми харесва, устните са попълнени, но с мярка и е натурално хубава
Скрит текст:

Много не гледах тая прочута целувка на Александра, ама няма да забравя тая на Людмила, тя като риба отвори устище и щеше да го лапне Виктор... Та за пред камерите май по-добре по-сдържана целувка.

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 13:46 от Анонимен

# 612
На първата снимка Карина е все едно Хриси Парова с тъмна коса.

# 613
На първата снимка Карина е все едно Хриси Парова с тъмна коса.
Има нещо. И на последната също, помислих си го, но е някак естествена, за разлика от Парова, която прилича на кукла (в пластмасовия смисъл на това).

# 614
Венета за мен е ужасна. Изобщо не ми е смешна и забавна. До Виктор снощи изглеждаше толкова нелепо, тя някаква нахална, той като стъписан.

И на мен не ми е забавна. Напротив, напрягаща ми е.
Имам подобна позната- като пренавита пружина е и може при излизания първите 20- 30 минути да са що- годе забавни, слушайки я (защото другите просто не можем да кажем каквото и да било), а по- натам като попрекали с чашките, става леле майко... не искам да се сещам дори.

А той милия на няколко пъти беше като в ступор, не знаеше въобще откъде му се е стоварило това бедствие. Или поне добре го изигра. Simple Smile

Капитонова в Доминикана не беше ли с някакви приятелки, които впоследствие се оказаха Габриела и Дениз? Може и да не съм разбрала де, не я следя, безинтересна ми е.

Общи условия

Активация на акаунт