🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 66 278
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 1 050
Ако трябва да кажем и хубави неща за тези госпожички, то те всичките с малки изкючения от дупето на Зорничка, имат чудесни тела! Някои са малко по-слаби за моя вкус, но има жени (те не са момичета вече!) на 34-36 години и имат чудесни фигури, което означава поддръжка, защото рядко е да се събере толкова ген на едно място. Аз съм мързелива и всяка жена, която полага грижи освен за лицето и за тялото си, има моето уважение! Сега, че някои са си съсипали вече лицата, си е техен проблем, но май още не знаят, че е голям проблем. Харесва ми и това, че не са се наблъскали с кубици силикон, защото аз като притежателка на голямо количество естествени кубици, знам каква тежест е това и колко пречи... Но предимствата на групата като цяло не може да изпъкнат заради куп недостатъци, които направо убиват хубавото в повечето от тях!

# 1 051
Венета е изоставена от майка й?

# 1 052
На 9 години. Венета каза, че майката живее в Италия и има друго семейство. Когато Венета ѝ се е обадила веднъж, тя ѝ казала: Венета, защо ми се обаждаш? Не искам да имам нищо общо с теб, не разбра ли, че ти си най-голямата грешка в живота ми!? - ако цялата тази драма е вярна.

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 16:30 от Анонимен

# 1 053
Да, впоследствие Венета е успяла да влезе в контакт с нея, но майка и отговорила, че не я иска в живота си.
Аз продължавам да се чудя, Благовеста наистина ли си маха бельото там, да не би роклята и да е от две части и да маха нещо, за да стане по-къса, знам ли?

# 1 054
Уф, това е ужасно...

# 1 055
След предаването Ергена, всички ергени на територията на България си плуха в пазвата и обърнаха резбата 😂

# 1 056
Коя зодия е Виктор

# 1 057
Нашите коментари не са злобни, а обективни. Няма как на изцепките на Гергана, Дениз, Елвира и т.н. да кажеш нещо хубаво.

# 1 058
Ох, за пети път - овен

# 1 059
Е, не може човек да изчете всичко назад все пак.
Но ето, стана ми ясно защо го харесам като човек. Овните са ми слабост.

# 1 060
Много се смях с вас! Благодаря, имах нужда. Hug
Ева сега последно- ще бъде ли на груповата среща, или ще стои наказана в ъгъла с другите отхвърлени девойки? Относно груповият танц- според мен отпред е имало танцьор, който им показва какво да правят и те танцуват след него, като по танцовите тържества от детските градини. Simple Smile
Надявам се на Виктор да не му се е наложило да си вади ограничителна заповед от Венета след края на предаването. Защото не вярвам тя да е финалистката. Simple Smile И си представям какъв тормоз може да причини тази кухавела на всеки, когото си набележи за цел.
Eлвира ли беше дамата с признаниеТО? Милата, как не можА да повярва, че получи роза. Ами- за невярване си е. Grinning
Зорница явно има някакъв комплекс за тялото си, определено го прикрива. Въпреки че това не е предаване за хорас комплекси. Дано по- скоро си се прибере да си разлиства дипломите на спокойствие.
Защо на Габриела й сте й дали прозвището Сид?
Хареса ми Капитонката как подхлъзна Ева да си ползва розата. Още повече и на среща, на която беше ясно, че ще се пие вино, а Ева е трезвеничка. Хитър ход, признавам.

Зодията на Ергенина да се закове на първа страница!!!

# 1 061
Е, не може човек да изчете всичко назад все пак.
Но ето, стана ми ясно защо го харесам като човек. Овните са ми слабост.
И на мен... ММ също е овен

# 1 062
Защо на Габриела й сте й дали прозвището Сид?
Не сме ние
Скрит текст:

И мм е овен ❤️

# 1 063
  • Deutschland
Понеже и аз съм Овен и се чудя откъде го вади Виктор това търпение. На негово място досега да съм изчезнала с 200

# 1 064
Моят овен има индиански нерви, нищо не може да го извади от равновесие! И Виктор е от този модел, а те са два вида.

Общи условия

Активация на акаунт