Отговори
# 375
  • Плевен / София
Джейлин можеше да звънне на Лачин, да я предупреди, че изродът се връща.
Сега я топи пред него, за да се оправдае.
И да и се беше обадила резултата щеше да е същия..Лячин е слабохарактерна...Не може да носи отговорност за действията си...Никой не можеше насила да я накара да каже неверни показания...

# 376
какво казаха за парите и трупа младежите

как са се появили парите в тях и откъде се е взел трупа

# 377
  • Плевен / София
какво казаха за парите и трупа младежите

как са се появили парите в тях и откъде се е взел трупа
Сердар каза, че е взел парите, защото имал дългове и всички незнаят как трупа се е оказал в багажника.
--------------------------------
Йекта се изживява като медийна звезда....Да видим какъв ход ще предприеме срещу Джейлин.
Тя извършила престъпление, че искала той да е в ареста а той цял живот се изживява като адвокат без диплома....Интересно ми е как Ългаз ще накаже Йекта според закона, като той се отъждествява със закона...

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 21:23 от gostenka68

# 378
Йекта май пръв ще разгадае скритото съобщение на Енгин

# 379
  • Плевен / София
Може и така да стане, но той не чувства вина , че обвини Джейлин за смъртта на Енгин...той сам е организирал смъртта си, но той стовари това върху Джейлин...Тя дали може да подаде заявление, че той несправедливо я обвини...Щом той може, трябва и тя да го направи...

# 380
Джейлин можеше да предупреди Лачин, за да не се изненада - беше отписала Йекта за дълго, а той се промъкна като дух зад нея.

Не трябваше ли да проверят камерите за движението на колата преди хотела - тя е на Сердар, а никой не го пита къде е бил с нея през последното денонощие. Сякаш само там могат да сложат трупа - посред бял ден на оживена улица и до спирка.

# 381
А трупа разбра ли се на кого е? мъж, жена, дете?... аз се терзая дали не е на Зафер?

# 382
Цитат
Йекта май пръв ще разгадае скритото съобщение на Енгин
Много се надявам Ългаз да е крачка пред него, макар че много проблеми му струпаха на главата роднините.

# 383
  • Плевен / София
А трупа разбра ли се на кого е? мъж, жена, дете?... аз се терзая дали не е на Зафер?
Трупът е малък...В никакъв случай не е на Зафер...

# 384
Йекта , когато се кривеше пред журналистите ми заприлича на Рейналд дьо Шатийон от Небесно кралство

на около 50 та секунда
Много добър актьор е ''Йекта '' , няма спор . Но защо героят му толкова мрази Джей , нали вижда ,че синчето му се е погрижило да е тормозена постоянно . Що се отнася до флашката , Джей я получи май предната вечер , така ,че Йекта да извинява този път . А и кой ще докаже кога я е гледала . Той вместо да и благодари , пак се зае с нея .Но Джунейт за ен ти път ме изненадва не  приятно . По-долен е от ''маестрото '' си .
Трупът сигурно е на момичето от делото на прокурорката .

# 385
Направо загорял качамак става  тази  ПРИСЪДА !  Кой как може съзнателно  или не хвърля дърва в огъня .
Йекта вече ми  е банален с тази негова невинност.............

# 386
Кукличкка, в трейлъра дадоха как Дерия се чуди как да каже
на родителите на момичето... Това беше подсказка за трупа.
А Зафер отдавна е изгнил в гроба, освен ако някой не го е изровил оттам...

# 387
  • Плевен / София
Йекта , когато се кривеше пред журналистите ми заприлича на Рейналд дьо Шатийон от Небесно кралство

на около 50 та секунда
Много добър актьор е ''Йекта '' , няма спор . Но защо героят му толкова мрази Джей , нали вижда ,че синчето му се е погрижило да е тормозена постоянно . Що се отнася до флашката , Джей я получи май предната вечер , така ,че Йекта да извинява този път . А и кой ще докаже кога я е гледала . Той вместо да и благодари , пак се зае с нея .Но Джунейт за ен ти път ме изненадва не  приятно . По-долен е от ''маестрото '' си .
+1
Джунейт защо пък толкова е набрал на Джейлин

# 388
Скрит текст:

на около 50 та секунда
Много добър актьор е ''Йекта '' , няма спор . Но защо героят му толкова мрази Джей , нали вижда ,че синчето му се е погрижило да е тормозена постоянно . Що се отнася до флашката , Джей я получи май предната вечер , така ,че Йекта да извинява този път . А и кой ще докаже кога я е гледала . Той вместо да и благодари , пак се зае с нея .Но Джунейт за ен ти път ме изненадва не  приятно . По-долен е от ''маестрото '' си .
+1
Джунейт защо пък толкова е набрал на Джейлин
[/quote]

Отхвърлен мъж ...издънил се  е с похожденията си и не може да се примири .....дали ?!?!?!

Май си гони целта за кантората и играе своята си игра ..

# 389
Джуйнет може би е наранен от Джейлин, нали са щели да се женят, може би си е милел, че тя винаги ще го обича... ама не, бързо бързо го замени...

иначе Ългаз нещо се съмнява в искренността на Чинар
Успя ли да изкопчи нещо от него?

Общи условия

Активация на акаунт